cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

15.12.2013, 18:46

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Evo da vidite kako Vuk recituje Deda Mrazu user posted image

KLIK

clock-img

15.12.2013, 18:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image za Vuka,baš je simpatičan

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.12.2013, 20:58

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

jao slatkiš!!! Svaka mu čast!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.12.2013, 21:03

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Baš mi je drago da ste uživale i lepo se provele i vi i dečica ! user posted image Jedva čekam sledeću subotu i našeg Deku koga inače treba sutra da pozovem i podsetim ga na naš dogovor user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.12.2013, 22:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma ja imam fb ali neznam da li ima neka posebna grupa fb Ringeraje pošto nisam videla slike na ringerajinoj fb straniciuser posted image i ja bih volela kada bi neko slike sa Deda Mraza u Banja Luci postavio ovde u temu

Biće reportaža sa slikama na RR, budite strpljive user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.12.2013, 22:42

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Slatkis medeni user posted image super sto je tako slobodan uopste se ne stidi user posted image

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

KLIK

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

16.12.2013, 00:30

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Baš mi je drago da ste uživale i lepo se provele i vi i dečica ! user posted image Jedva čekam sledeću subotu i našeg Deku koga inače treba sutra da pozovem i podsetim ga na naš dogovor user posted image

Mod, dobro da si rekla da je subota. Bila sam ubeđena da je nedelja, tako sam sebi i upisala u telefonu. Da nisi rekla, ne bih ni proverila. Dolazi nam i bebac ili samo Danilo?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

16.12.2013, 08:23

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jao što je sladak Vuk recitator mali user posted image user posted image A jel ova mala što ga čačka Andrea od LO,vidim joj samo kikicu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

16.12.2013, 10:12

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Hahaha jeste..u jednom momentu se nije odvajala od Vuka, a onda je Vuk u jednom trenutku izjavio da ima salvetu jednu za njega a drugu za Andreu, ja se istopila....ne znam da li je mama Dijana skapirala taj momenat user posted image

Vuk je premeden, ja se topim u njegovim plavim okicama!

clock-img

16.12.2013, 13:15

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Azra_

Mod, dobro da si rekla da je subota. Bila sam ubeđena da je nedelja, tako sam sebi i upisala u telefonu. Da nisi rekla, ne bih ni proverila. Dolazi nam i bebac ili samo Danilo?

Nije nedelja SUBOTA 21.12 u 11h user posted image Nemoj da promašiš Deda Mraza! user posted image

Dolazimo Danilo i ja, a onda ću otići po Nikolu kad bude stigao deka. A može se desiti da dodjemo svo troje, jer nam je tata tog dana u BG pa će mi organizacija biti problem

clock-img

16.12.2013, 13:20

clock-img

mati

pencil-img

6667

Pa to je ovaj vikend. Kako sam ja izgubljena u vremenu... Mitar ce sa tatom biti kod prijateljice koja stanuje blizu igraonice, zasl. da ne moze da ga smiri... A mozda ga i dovede pred kraj.
Mod kad zoves dekicu, pitaj kad planirada dodje...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

16.12.2013, 14:21

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

mati zato i hoću da ga zovem al evo celo jutro ne stigoh

clock-img

16.12.2013, 16:21

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Joj drustvo help ko dobro poznaje ovaj deo grada gde je igraonica jel to ona ulica gde se na raskrsnici nalazi osnovna skola pa se skrene levo odatle(ala sam ga objasnilauser posted image )...mislim na Nisuser posted image

clock-img

16.12.2013, 17:01

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Joj drustvo help ko dobro poznaje ovaj deo grada gde je igraonica jel to ona ulica gde se na raskrsnici nalazi osnovna skola pa se skrene levo odatle(ala sam ga objasnilauser posted image )...mislim na Nisuser posted image

Pa objasnila si.user posted image To je na onoj velikoj raskrsnici, skola je desno i cim skrenes levo, na pocetku ulice je igraonica.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

16.12.2013, 17:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ako znaš gde je restoran Lion 3 nećeš promašiti, na početku te ulice je Sofiland (valjda nisam pogrešila...)

clock-img

16.12.2013, 18:59

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Onda je to na dva min od mene,tako da se mozda vidimo ;) ako me primate naravno

< Poruku je uredio lanajelena -- 16.12.2013 19:02:21 >

clock-img

16.12.2013, 19:09

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Al dolazis u ovde, ne?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

16.12.2013, 19:13

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Naravno NM,ovde cu solo da navratim na kratko a u NS sa klincima

clock-img

16.12.2013, 21:10

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: little_one

Hahaha jeste..u jednom momentu se nije odvajala od Vuka, a onda je Vuk u jednom trenutku izjavio da ima salvetu jednu za njega a drugu za Andreu, ja se istopila....ne znam da li je mama Dijana skapirala taj momenat user posted image

Vuk je premeden, ja se topim u njegovim plavim okicama!

Andreica je kao medicuser posted image
Znam da je trazio salvete i one na stolu su bile za devojcice kako on kaze :-) pa mu je Visnja dala neke za decakeuser posted image
Ali nisam videla kada je dao Andreiuser posted image bas mi je drago, sada smo u fazi da ucimo da je ruzno biti skrtica :-)

clock-img

17.12.2013, 10:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam zaboravila da pitam ,je li neće biti problem da paketić za moju ćerku uzmu njena braća ,jer ona neće najverovatnije biti na RR Deda Mrazu jer ide kod oca a vraća se tek posle NG...e sad neznam možda se ona predomisli pa se vrati ranije ,mada neverujem

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

17.12.2013, 11:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Vikiveki, naravno da nije problem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.12.2013, 17:37

clock-img

amvg

pencil-img

23

Joj pa srećica mala

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

KLIK

clock-img

17.12.2013, 23:11

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

mati zato i hoću da ga zovem al evo celo jutro ne stigoh

Jer si zvala dekicu? Mi dolazimo malo pre njega...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

17.12.2013, 23:12

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Zvala i samo mi potvrdio da dolazi i dovodi i fotografa. NIje rekao u ko je vreme. Kaže čućemo se još jednom u petak

clock-img

17.12.2013, 23:25

clock-img

mati

pencil-img

6667

Obavezno mi javi u petak.Moram da se organizujem, Mitar sad sisa malo cesce, tako da dolazimo samo po paketic i da vas user posted image sve i idemo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...