cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

14.12.2013, 16:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Jeeej, videla sam i na FB, preslatki ste svi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

14.12.2013, 16:55

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Evo i ja da kazem koju.user posted image

Nama je bilo super,Andrija je odusevljen.Paketici su fen0omenaaaalniiiiiii,zaista nemam rijeci,sve rijeci hvale za one koji su ucestvovali u ovom ni malo lakom zadatku.Sve je bilo odlicno organizovano.

Nego blama kad Andrija provali "Ej Deda Mraze,mama oljustila mandarine i David sve iscic'o. user posted image

clock-img

14.12.2013, 16:57

clock-img

lesica

pencil-img

12015

user posted image

Svi ste mi medeni, sve sam lepo videla na fb-u user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

14.12.2013, 19:09

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Slatkisi mali, bas su uzivali na dodeli paketica user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

14.12.2013, 20:52

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Evo i nas user posted image
Prvo da napisem da su sve mamice mnooogo lepse uzivo nego na fotografijama koje sam ovde vidjala.. Decica preslatka, ne znam ko je sladji od koga.
Paketic je odlican user posted image
Samo da nam je bilo malo vise vremena da se ispricamo lepo.
Organizacija: svaka cast Dijani s"obzirom na njenu nedelju trudnoce i RR timu na trudu da se paketici dostave u B. Luku user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

14.12.2013, 21:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Drugari, PREDIVNI STE!! Dečica su kao med user posted image

Sledeće godine ćemo Lesica i ja da se spakujemo zajedno sa paketićima user posted image a bogami tada će i Dunja moći, idemo svi čoporativno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.12.2013, 22:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Divni ste!!! user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

14.12.2013, 22:17

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: anajid

Nego blama kad Andrija provali "Ej Deda Mraze,mama oljustila mandarine i David sve iscic'o. user posted image

Ne zezaj , super je bio .
M se poslije sav rastuzio sto se nije sjetio pjesme o DM .

Svi su bili dobri . Prezadovoljna sam!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

14.12.2013, 22:25

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Divni se!user posted image Vidi se da ste uživali.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

14.12.2013, 23:19

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Divno! Vidi se da ste uzivali! Mi jedva cekamo naseg deku u NS!

clock-img

14.12.2013, 23:21

clock-img

World

pencil-img

4234

E jeste, bas nam je bilo lijepo. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

15.12.2013, 01:18

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Predivni ste drugari,bar ono malo slika što sam videla na temi jer na fb stranici još nisam uspela da pronađem slike sa Deda Mraza...vidi se da ste uživali...jedva čekam Deda Mraza u NS

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.12.2013, 01:49

clock-img

viking

pencil-img

6644

Bravo Ringerajke user posted image Baš mi je drago da je provod bio "na nivou" user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

15.12.2013, 02:53

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sledeće godine ćemo Lesica i ja da se spakujemo zajedno sa paketićima user posted image a bogami tada će i Dunja moći, idemo svi čoporativno user posted image

E to bi bilo lepouser posted image

Gledala sam snimak, moram da pohvalim nase male pametne glave Andriju, Milosa i Vuka. Preleeeeeepo su recitovali, kako su hrabri i ne stide se. Svaka cas_tuser posted image
A Vuk je bas ozbiljno shvati sve ovo:-) mama jekao mi je DM da nema jazbijanja pozoja i sajanja zidovauser posted image
I da Vuk je pohvalio wc igraonice :-) Mama bas mi se svidja ovvaj muski wcuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 15.12.2013 3:00:24 >

clock-img

15.12.2013, 09:22

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Kako ste mi svi lijepi nasmijaniuser posted image

Žao mi je što vam se nisam mogla priključitiali sledeće godine hoću tj moraaaaaaaaaaamuser posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.12.2013 11:27:53 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

15.12.2013, 10:42

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Mi smo sinoc kasno stigli kuci pa nismo uspeli da se javimo ovde...kao prvo Dijana user posted image svaka ti cas, bilo nam je ODLICNO, paketici super, ma da Unu meda maz nije nesto preterano zanimao, u tom momentu kuhinja je bila zanimljivija user posted image ( sto se i vidi na jednoj od slika user posted image ).. organizacija, mame i tate, decica ma sve savrseno.... LO jos jednom hvala tvom suprugu sto je pripazio Unu...i moram priznati da sam imala "tremu" jer nikoga nisam poznavala user posted image ...veeeeliki user posted image za svee..

clock-img

15.12.2013, 11:30

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Mamice user posted image Una je divna djevojcica, na nju nije bilo tesko paziti. A sto se tice treme, nadam se da je nece biti vise, i obavezno nam se pridruzi i na sledecim okupljanjima!

clock-img

15.12.2013, 11:43

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

A gde vi to gledate slikeee :(, hocu jaaaa :(

clock-img

15.12.2013, 11:48

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

strava su slicice, vidi se da ste uzivale i vi i decica!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2013, 11:50

clock-img

little_one

pencil-img

4663

|Torbi imas kod mene na profilu slike, pa samo otidji u DIjanin album i mozes da pregledas i ostatak slika....e sad, vjerovatno ce DIjana kad ulovi vremena da prebaci i na RR FB stranicu slike ili ovdje u album na forum...mozda i neko da seruje njen album na rr stranicu pa da svi mogu da vide...

clock-img

15.12.2013, 11:56

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Mislim da će Lesica objaviti reportažu uskoro, pa će ti biti divnih sličica :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2013 12:15:38 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.12.2013, 12:14

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ženice drage i dečice najdraža user posted image baš mi je drago da je provod bio lep i da ste svi zadovoljni..a to se i vidi na sličicamauser posted image

Jedva čekam 22.12. da vas sve vidim i da se družimo
Teici će to biti prvi deka...a ide na još dva -organizovao predsednik skupštine stanara(baš lepo) gde mi žive mama i brat (a bata će da bude deda mraz...da li će T da ga nanjušiuser posted image ) i na poslu nam organizuju isto dekicu..Pomisliće mi dete da je nova godina svaki danuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

15.12.2013, 14:59

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Drugarice divne ste,dečica naročito user posted image user posted image
naravno bilo bi lepo da mi koji nemamo fb možemo i ovde da vidimo slikice user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

15.12.2013, 15:28

clock-img

amvg

pencil-img

23

Stvarno, najduže čekamo dekicu ... Al ko čeka uvek dočeka.

Radujemo se da vas sve upoznamo.

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja neznam kako ću isčekati RR Deda Mraza u Novom Saduuser posted image mi imamo najduže za odbrojavanje

clock-img

15.12.2013, 18:31

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma ja imam fb ali neznam da li ima neka posebna grupa fb Ringeraje pošto nisam videla slike na ringerajinoj fb straniciuser posted image i ja bih volela kada bi neko slike sa Deda Mraza u Banja Luci postavio ovde u temu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima