cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

21.11.2013, 17:12

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Bravo za RR! Svaka čast za iznenadjenje user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.11.2013, 17:13

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: mama micki

Mi smo i pre išli u Kamičak, super je. Žao mi je što nisam ovo pre videla, a sad je kasno...do juče su bile prijave?

Predpostavljam da neće biti problem da se prijavite. Lesice?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.11.2013, 18:54

clock-img

amvg

pencil-img

23

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Dragi naši, sinoć smo zaključili prijave za Deda Mraza, poslali svima pp sa brojem računa za uplatu... i sad samo čekamo proslave user posted image

Želim da vam kažem da je tim RR ( prevashodno inicijativa i ideja naše Dijane1 RR user posted image ), u saradnji sa našim prijateljima iz Akse i Keproma, rešio da iznenadi mame koje imaju troje odnosno četvoro dece i obraduje ih , tako da umesto 3 tj. 4 paketića ove mame će uplaćivati po 2 paketića, a 3. tj 3. i 4. paktić će darovati Keprom i Aksa. user posted image

Mame koje smo rešili da iznenadimo su : Anajid, Torbica, Serpica, Vikiveki, Srecica_80 sa dečkićima i Adriana83 sa njene dve šmizlice.

Aksa i Keprom će ovim mališanima darovati sledeće: Za tri dečaka (Nikola, David i Stefan) i dve bliznakinje (Anita i Sofia) sa spiska poklanjaju po jednu WOW igracku, a Tomi i Aleksi, pošto su još mali daruju kompletić garderobe Lillo& Pippo upakovan u lepu poklon kutiju i po dva Chicco omekšivača, da im garderoba lepo miriše.
A Ringeraja će paketiće upotpuniti slatkišima user posted image

Veliko hvala našim prijateljima i sponzorima iz Keproma i Akse user posted image

Baš super poklon za super mame.

Bravo za RR i Keprom

clock-img

21.11.2013, 20:37

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Bravo!!
Svaka cast aponzorima !

Mame iz Novog Sada da li ce se spremati neke grickalice za Deda Mraza!!

I jel moze neko da mi kaze da li organizujete druzenja dece. Mi bi se rado prikljucli.

clock-img

21.11.2013, 20:40

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Mamin misu, imas temu Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.deo (ne mogu link sa tel da stavim), tu se dogovaramo za kafenisanje. Dobrodosla si! :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

21.11.2013, 20:42

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

A za grickalice svake godine neka od mama je vise nego vredna pa donese nesto za grickanje. Pretpostavljam da ce tako i ove godine biti.

clock-img

21.11.2013, 20:47

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Hvala New Mom!!!
Pridruzicu vam se tamo!!!
A za grickalice mozete da racunate i od mene.

clock-img

21.11.2013, 21:15

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Imam pitanje/molbu. Moze li da kad se odgovara na pp oko Deda Mraza da se replay stavi npr. samo lesica a ne da svima dolaze poruke? Ovo samo zato jer se secam kako je npr. prosle godine to zavrsilo, stalnim obavestenjima da se ne mogu ispratiti.

clock-img

21.11.2013, 21:17

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: New Mom

Imam pitanje/molbu. Moze li da kad se odgovara na pp oko Deda Mraza da se replay stavi npr. samo lesica a ne da svima dolaze poruke? Ovo samo zato jer se secam kako je npr. prosle godine to zavrsilo, stalnim obavestenjima da se ne mogu ispratiti.

user posted image

clock-img

21.11.2013, 21:22

clock-img

Didy

pencil-img

7274

I ja se pridružujem ovoj molbi, ne mogu više da gledam ovo pisamce koje ne prestaje da blinka.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.11.2013, 21:23

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Može New Mom, tipa pošalješ mi replay, ali pobrišeš sve sem mene u odgovoru. I samim tim to postaje prepiska između tebe i mene.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

21.11.2013, 21:26

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Didy

I ja se pridružujem ovoj molbi, ne mogu više da gledam ovo pisamce koje ne prestaje da blinka.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

21.11.2013, 21:29

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Lesice, nisam pitala kako da to uradim vec sam htela da skrenem drugima paznju i zamolim da tako odgovaraju.user posted image

clock-img

21.11.2013, 21:31

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ja sam uplatila ne treba mi vise info za br racuna i ostalo tako da sam izbrisala ceo razgovoruser posted image

clock-img

21.11.2013, 21:32

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Da, da znam. Zato sam i podebljala post, najviše zbog drugih koje ne znaju.

Ja ne mogu da se iščupam iz te priče, ali vi možete jedne druge da poštedite blinkanja.user posted image

clock-img

21.11.2013, 21:36

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ooooo, MiLJ samo se ti nadaj, ako te neko obeleži u pp-u, eto tebi ponovo pisamceta user posted image

clock-img

21.11.2013, 21:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

ne mogu više da gledam ovo pisamce koje ne prestaje da blinka.user posted image

Moram nešto da vam kažem, meni više od 4 godine pisamce blinka bez prestanka (ali bukvalno) user posted image

Mislim, znam da mi je to posao /punooo poruka mi stiže svakog dana, što private što poslom, pa se ne bunim, ali eto čisto da vas utešim.
A u ovoj prepisci me nema, hvala Lesice user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

21.11.2013, 21:41

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ooooo, MiLJ samo se ti nadaj, ako te neko obeleži u pp-u, eto tebi ponovo pisamceta user posted image

znam hihih

clock-img

21.11.2013, 22:02

clock-img

Didy

pencil-img

7274

A nije baš da mi toliko smeta, ali čim sam malo digla frku, prestalo je da blinka.user posted image user posted image

clock-img

22.11.2013, 10:23

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Serpice nemogu da se oragnizujem za druzenje,jako mi je zao,nije mi bas blizu,a mm nemoz da me vozi.
Ali racunajte na mene to se Deda MRaza tice ,samo me obavestite sta je moja obaveza i smatrajte da je dogovoreno.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

22.11.2013, 10:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Meni isto tako samo blinka ali i ne smeta mi

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

22.11.2013, 10:27

clock-img

Didy

pencil-img

7274

A nije baš da mi toliko smeta, ali čim sam malo digla frku, prestalo je da blinka.user posted image user posted image

Od sinoć mi više uopšte ne blinka.user posted image user posted image

clock-img

22.11.2013, 11:15

clock-img

nela79

pencil-img

1365

E sad ja zelim nesto da kazem za TV. user posted image

Uplatili smo paketice prije 10 min i to u Komercijalnoj banci.
Ja mislim da ce to ec danas da legne na Banetov racun.

clock-img

22.11.2013, 11:21

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: marince1

Serpice nemogu da se oragnizujem za druzenje,jako mi je zao,nije mi bas blizu,a mm nemoz da me vozi.
Ali racunajte na mene to se Deda MRaza tice ,samo me obavestite sta je moja obaveza i smatrajte da je dogovoreno.

Nema problema,javicemo sta smo se dogovorileuser posted image i vidimo se 21.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

22.11.2013, 12:23

clock-img

gagins

pencil-img

680

Drage mamike,ja imam problema oko uplate,pedeste puta sam proverila da li sam tacno prepisala broj koji smo dobili za uplatu i juce u Posti i danas u drugoj Posti opet su mi rekli da je nemoguce izvrsiti uplatu na ovaj broj jer ima jedan broj viska!Da li je neko imao slicnih problema i da li moram ici direktno u Komercijalnu banku da bi mi uplata bila realizovana,mislim zar nije svejedno gde uplacujem?user posted image