cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

21.11.2013, 08:47

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Marince jel dolazis na rr druzenje u subotu? Tamo cemo da dogovorimo sve detalje oko toga

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.11.2013, 08:48

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Mi smo i pre išli u Kamičak, super je. Žao mi je što nisam ovo pre videla, a sad je kasno...do juče su bile prijave?

clock-img

21.11.2013, 11:03

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Dragi naši, sinoć smo zaključili prijave za Deda Mraza, poslali svima pp sa brojem računa za uplatu... i sad samo čekamo proslave user posted image

Želim da vam kažem da je tim RR ( prevashodno inicijativa i ideja naše Dijane1 RR user posted image ), u saradnji sa našim prijateljima iz Akse i Keproma, rešio da iznenadi mame koje imaju troje odnosno četvoro dece i obraduje ih , tako da umesto 3 tj. 4 paketića ove mame će uplaćivati po 2 paketića, a 3. tj 3. i 4. paktić će darovati Keprom i Aksa. user posted image

Mame koje smo rešili da iznenadimo su : Anajid, Torbica, Serpica, Vikiveki, Srecica_80 sa dečkićima i Adriana83 sa njene dve šmizlice.

Aksa i Keprom će ovim mališanima darovati sledeće: Za tri dečaka (Nikola, David i Stefan) i dve bliznakinje (Anita i Sofia) sa spiska poklanjaju po jednu WOW igracku, a Tomi i Aleksi, pošto su još mali daruju kompletić garderobe Lillo& Pippo upakovan u lepu poklon kutiju i po dva Chicco omekšivača, da im garderoba lepo miriše.
A Ringeraja će paketiće upotpuniti slatkišima user posted image

Veliko hvala našim prijateljima i sponzorima iz Keproma i Akse user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 21.11.2013 11:11:32 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

21.11.2013, 11:08

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Dragi naši, sinoć smo zaključili prijave za Deda Mraza, poslali svima pp sa brojem računa za uplatu... i sad samo čekamo proslave user posted image

Želim da vam kažem da je tim RR, u saradnji sa našim prijateljima iz Akse i Keproma, rešio da iznenadi mame koje imaju troje odnosno četvoro dece i obraduje ih , tako da umesto 3 tj. 4 paketića ove mame će uplaćivati po 2 paketića, a 3. tj 3. i 4. paktić će darovati Aksa. user posted image

Mame koje smo rešili da iznenadimo su : Anajid, Torbica, Serpica, Vikiveki, Srecica_80 sa dečkićima i Adriana83 sa njene dve šmizlice.

Aksa i Keprom će ovim mališanima darovati sledeće: Za tri dečaka (Nikola, David i Stefan) i dve bliznakinje (Anita i Sofia) sa spiska poklanjamo po jednu WOW igracku, a Tomi i Aleksi, pošto su još mali daruju kompletić garderobe Lillo& Pippo upakovan u lepu poklon kutiju i po dva Chicco omekšivača, da im garderoba lepo miriše.

Veliko hvala našim prijateljima i sponzorima iz Keproma i Akse user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala vam od srca i ringeraji i aksi kao i ostalim sponzorima.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.11.2013, 11:11

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Svaka cast za RR svakim danom me sve vise iznenadjujete user posted image
Drago mi je sto ce decica dobiti lepe paketice,a drago mi je sto ce i nasi paketici biti lepi.Jedva cekamooo user posted image

clock-img

21.11.2013, 11:21

clock-img

maraya1971

pencil-img

3

Prijavila sam nas 20-og 11. a zaboravili ste da nas stavite na SPISAK.
prijavljujem opet: Arsen (4) + jedan odrasli

clock-img

21.11.2013, 11:26

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Maraya, recite mi samo za koji grad?

clock-img

21.11.2013, 11:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Ja mislim da za Beograd nema potrebe, obzirom da imamo iskustva sa Kamičkom. Deo za roditelje je kafić ispred, biće gužva, mislim da bi smo potrošli vreme na služenje grickalica, a čini mi se da je bolje da svi budemo unutra, igramo se, družimo ..

Neka kažu i ostali šta misle user posted image

IZVORNA PORUKA: tanjak

I ja se pridruzujem bravo RRuser posted image user posted image user posted image user posted image
dobila sam PP pa cu uplatiti u toku nedelje...
a sto se tice pravljenja slatkisa i slanisa, da cujem Beograd da li imate nesto planirano

pozdravuser posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.11.2013 11:29:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

21.11.2013, 11:30

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Želim da vam kažem da je tim RR ( prevashodno inicijativa i ideja naše Dijane1 RR user posted image ), u saradnji sa našim prijateljima iz Akse i Keproma, rešio da iznenadi mame koje imaju troje odnosno četvoro dece i obraduje ih , tako da umesto 3 tj. 4 paketića ove mame će uplaćivati po 2 paketića, a 3. tj 3. i 4. paktić će darovati Keprom i Aksa. user posted image

Aksa i Keprom će ovim mališanima darovati sledeće: Za tri dečaka (Nikola, David i Stefan) i dve bliznakinje (Anita i Sofia) sa spiska poklanjaju po jednu WOW igracku, a Tomi i Aleksi, pošto su još mali daruju kompletić garderobe Lillo& Pippo upakovan u lepu poklon kutiju i po dva Chicco omekšivača, da im garderoba lepo miriše.

user posted image Svaka cast za RR,Keprom i Aksu! Divni ste! Hvala mnogo! user posted image user posted image

clock-img

21.11.2013, 11:33

clock-img

lesica

pencil-img

12015

maraya1971, imate pp pogledajte, i naravno ubačeni ste na spisak.

Izvinjavam se na propustu user posted image

clock-img

21.11.2013, 11:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Bravo za Aksu i Keprom i naravno našu najbolju RRuser posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.11.2013, 12:16

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Bravo za sponzore Aksu i Keprom na tako divnim poklonimauser posted image
A i veliko bravo za nasu Dunju i Lesicu koje su sve ovo i organizovaleuser posted image
Jedva cekam druzenjeuser posted image

clock-img

21.11.2013, 12:16

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Nemam reci za ovaj gest! user posted image user posted image Hvala najlepse!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

21.11.2013, 12:42

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

bravo za akcijuuser posted image
hoce li biti ove godine sponzora za sve paketice? mateja je prosle godine dobio onaj pino vozic, super je igrackica, jos se igra sa njomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.11.2013, 12:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Veliko vam hvala, to je baš lep gest, i znak da još uvek postoje dobri ljudi,još nemogu da verujemuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

21.11.2013, 12:57

clock-img

World

pencil-img

4234

Bravo, svaka cast! user posted image user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

21.11.2013, 13:00

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

sada se mi moramo lepo i odužiti za ovako lep gest i napraviti nešto jako lepo za druženje sa Deda mrazom. Hoće li na druženje doći i neko od sponzora možda?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

21.11.2013, 13:01

clock-img

viktori

pencil-img

998

Bravo!!! user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

21.11.2013, 13:09

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Divno user posted image user posted image

clock-img

21.11.2013, 13:28

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ovo je tako divno! Bravo za sponzore, a posebno za nasu rr!user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.11.2013, 13:43

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Ovo može samo Ringeraja,ostala sam bez reči,divni ste

clock-img

21.11.2013, 14:44

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Bravo za nasu RR i naravno Aksu i Keprom user posted image divni organizatori sa divnim sponzorima, ma nema vam ravnih user posted image sem mozda Deda-Mrazauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

21.11.2013, 15:31

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Bravo za Aksu i Kerpromuser posted image
Mi ipak dolazimo,brat sad ne radi pa mozemouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

21.11.2013, 16:03

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Hvala puno nasoj RR,sponzorima...jako lep gest od vas svih.user posted image

clock-img

21.11.2013, 17:07

clock-img

cockic

pencil-img

4591

e ja sad pogleda da nisam napisala i dvoje odraslih user posted image znaci petar i lena sa mamom i tatom user posted image