cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

20.11.2013, 14:19

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ja razumem Šerpi. Prošle godine smo imali probleme sa nekima koji su došli samo zbog deke. Nadam se da će ove godine doći oni koji zaista žele da se druže.

Ja nisam bila prosle godine,iskreno uopste nisamn videla da se to organizujeuser posted image a bas sam bila aktivna i u tom periodu,,,stvarno sam izgubljen slucaj,,e sad bila sam jednom u igraonici Kamicak i iskreno ne cini mi se da moze da stane puno ljudi,mozda gresim,ne znam,a koliko vidim jos se prijavljuju ,sad vec ima oko 70 odraslih plus deca user posted image

clock-img

20.11.2013, 14:30

clock-img

tanjak

pencil-img

25

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Tanjak, biće prilike da se u Pipiju družimo u neobaveznim okupljanjima ( koja opet podrazumevaju i decu i mame ringerajke, samo bez Deda Mraza user posted image )

Naravno ...naravno user posted image user posted image
u svako doba

clock-img

20.11.2013, 14:34

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Cure hocemo donositi nesto za grickanje u NS treba li nesto?

clock-img

20.11.2013, 14:41

clock-img

World

pencil-img

4234

Ma sta ce vam grickanje za tako malo vremena... nije skup bez hrane....user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

20.11.2013, 14:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Može Sanchy, ogromna jeee, a svi smo uglavnom unutra gde i deca, bar je tako bilo prošle godine.

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja nisam bila prosle godine,iskreno uopste nisamn videla da se to organizujeuser posted image a bas sam bila aktivna i u tom periodu,,,stvarno sam izgubljen slucaj,,e sad bila sam jednom u igraonici Kamicak i iskreno ne cini mi se da moze da stane puno ljudi,mozda gresim,ne znam,a koliko vidim jos se prijavljuju ,sad vec ima oko 70 odraslih plus deca user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2013 14:45:19 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

20.11.2013, 14:45

clock-img

amvg

pencil-img

23

Ja sam se ponudila user posted image .Imam na umu neke pogačice. Nije mi teško, samo kako se dogovorimo. Ipak, nova sam u ovome i ne znam kakva je do sada bila praksa.

IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Cure hocemo donositi nesto za grickanje u NS treba li nesto?

clock-img

20.11.2013, 14:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Sanchy, ima mesta baš dovoljno, prostor gde su klinci je ogroman user posted image

Super nam je bilo prošle godine, Marko se jurio svuda a kada su pustili novogodišnje pesme i kada je izašao deda mraz on se rasplakao user posted image ove godine će valjda biti bolji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.11.2013, 14:59

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Mogu i ja neke kiflice nije mi tesko samo da se dogovorimo...user posted image

clock-img

20.11.2013, 15:09

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sanchy, ima mesta baš dovoljno, prostor gde su klinci je ogroman user posted image

Super nam je bilo prošle godine, Marko se jurio svuda a kada su pustili novogodišnje pesme i kada je izašao deda mraz on se rasplakao user posted image ove godine će valjda biti bolji.

Mi smo bili na maskenbalu u Delti ,i M.se rasplakao kada su ukljucili razglasuser posted image ..posle se smiriouser posted image ...ok,znam ,za klince je super ali deo gde je za odrasle ,hm,,nije mi bas nesto veliki..ali ok,ako je prosle bilo dobro bice i oveuser posted image

clock-img

20.11.2013, 15:10

clock-img

MamaIvaAna

pencil-img

2

Prijavljuju se dve devojke: od 4 godine Iva i 15 meseci Ana + dvoje odraslih za Kamičak 22.12.2013.

< Poruku je uredio MamaIvaAna -- 20.11.2013 15:11:58 >

clock-img

20.11.2013, 15:13

clock-img

Milenica cica

pencil-img

3

Drugari,

Deda Mrazu se raduje i dolazi i Milena Kolašinac sa mamom. Vidimo se

clock-img

20.11.2013, 15:19

clock-img

Milenica cica

pencil-img

3

IZVORNA PORUKA: Milenica cica

Drugari,

Deda Mrazu se raduje i dolazi i Milena Kolašinac sa mamom. Vidimo se

zaboravili smo da se prijavljujemo za Kamičak u Beogradu, a Milena ima 3 godine. Pozdrav.

clock-img

20.11.2013, 15:19

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao, ala je na ovoj temi živo,uhvatila nas novogodišnja euforijauser posted image
I ja sam planirala da napravim kiflice ali možda je bolje da napravim neki slatkii kolač, da ne bude samo slaniša nego da ima i slatkišauser posted image

clock-img

20.11.2013, 16:02

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Drage mame dugo me nije bilo uopste na forumima. danas sam slucajno videla da se organizuje ovako nesto pa me zanoma da li smo zakasnili sa prijavom. Ako nismo zelezabi da prijavim jedno dete Teodora 2god. i dva odrasla.

clock-img

20.11.2013, 16:05

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

IZVORNA PORUKA: Maya21

ja bih tako volela da mogu u Nis i Bg ali jedva sam se uglavila i u ovaj u Novom Sadu... a ni na RR me nema u poslednje vreme

Moram malo off... Maya21 ako ima ikakve sanse da si sacuvala nase slike od prosle godine,jel nam mozes poneti na druzenje user posted image user posted image

clock-img

20.11.2013, 16:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nislijke, hocemo li praviti nesto za grickanje za RR Deku? Ipak traje 3h...
Kiflice, neke gricke za decu... i nas... sokici...

Ja sam za,dogovoricemo se na druzenju,za decu cemo sigurno nesto da uzmemo,a i za nasuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.11.2013, 17:11

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Svi do sad prijavljeni su dodati na spisak, večeras ću vam u privatnoj poruci poslati broj računa da možete krenuti sa uplatama, a one su do 4.12.

Još malo do Deda Mraza user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

20.11.2013, 22:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Stigla nam je ppuser posted image jedva čekam da se družimo

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

20.11.2013, 22:28

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja vec popunila uplatnicu imam ih gomilu a ujutru pravac banka preko puta zgrade mi jeuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.11.2013, 22:32

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

meni je skroz ok sto svi mogu da se prijave, a ne samo aktivni i stari clanovi, nekoj deci je ovo jedinstvena prilika da dobiju paketice od deda mraza jer brdo roditelja nema posao ili nemaju organizovanog deku po firmama...tako da user posted image za RR.

clock-img

20.11.2013, 23:06

clock-img

Leax

pencil-img

1578

I ja kazem bravo za RR user posted image user posted image user posted image sto se trude da nasoj deci i nama organizuju ovako lepo druzenje .

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

20.11.2013, 23:12

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

naravno da sam sacuvala, ponecu sve koje su mi ostale, a ima ih bas dosta user posted image

IZVORNA PORUKA: Adriana83

IZVORNA PORUKA: Maya21

ja bih tako volela da mogu u Nis i Bg ali jedva sam se uglavila i u ovaj u Novom Sadu... a ni na RR me nema u poslednje vreme

Moram malo off... Maya21 ako ima ikakve sanse da si sacuvala nase slike od prosle godine,jel nam mozes poneti na druzenje user posted image user posted image

clock-img

21.11.2013, 08:13

clock-img

tanjak

pencil-img

25

I ja se pridruzujem bravo RRuser posted image user posted image user posted image user posted image
dobila sam PP pa cu uplatiti u toku nedelje...
a sto se tice pravljenja slatkisa i slanisa, da cujem Beograd da li imate nesto planirano

pozdravuser posted image user posted image

clock-img

21.11.2013, 08:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mayo ako ima slika moje Hane daj Torbici il Lanajeleni na Deda Mrazu!

clock-img

21.11.2013, 08:39

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nislijke, hocemo li praviti nesto za grickanje za RR Deku? Ipak traje 3h...
Kiflice, neke gricke za decu... i nas... sokici...

Ivanka ja hocu ,samo da se dogovorimo ko ce sta.Jedva cekamo!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!