cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

15.11.2013, 17:15

clock-img

hmilosavljev

pencil-img

2

za NS

clock-img

16.11.2013, 01:55

clock-img

zamenica

pencil-img

16

sad me sramota jer od obaveza ne stižem da se javim, mada tu i tamo bacim pogled da vidim šta se radi user posted image
i evo malopre me engimengi pita da li sam se prijavila i za ovu godinu, i tačno bih i zakasnila da nisam.
dakle... za Niš, Miloš (2 god. i 10 meseci)+2 odraslih i možda povedemo i blizance, ali čisto sumnjam, to je ipak vreme kad oni ručkaju i spavkaju. A još su mali nemaju oni pojma još šta je deda mraz

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

clock-img

16.11.2013, 04:15

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: little_one

IZVORNA PORUKA: lady_b

Jeee bravo za Banja Luku, bas mi je drago! Ovo ce biti nasa prva dodjela paketica user posted image user posted image

Pitanje za Banjalucanke, gdje se tacno nalazi igraonica Smjesko Smiley? Nemamo jos iskustva sa igraonicama, jos smo mali user posted image

Dijana ce ti reci detaljnije jer ni ja nisam bas sasvim sigurna gdje je. Jedino sto znam da ti je u blizini onog balona kraj Vrbasa, tamo blizu OS Branko Radicevic...barem sam ja shvatila da je tu...

Probacu nekakouser posted image
Preko puta skole ima pekara Manja u jednoj zgradi a u drugoj je Posta. Izmedju je ulaz na parking i put koji vodi ka balonu za fudbal. Tu skrenete i na kraju parkinga idete desno kao prema balonu i sa desne strane cete videti zelenu zgradu i u njoj igraonicu Smjesko.
Krenula je reklama za igraonicu Smjesko na RR, prepisite sebi svi broj pa ako se neko ne bude mogao snaci da mozete da ih pozovete da vam objasne.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 16.11.2013 4:19:00 >

clock-img

16.11.2013, 16:04

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Osecam se pomalo kao malo dete pocela sam da odbrojavam dane do Deda-Mraza
user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

18.11.2013, 10:50

clock-img

tanjak

pencil-img

25

Zdravo drustvo Beograd zanima me koji je ziro-racun za uplatu za paketice
Veliki pozzdrAVuser posted image

clock-img

18.11.2013, 10:52

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Tanjak, još nisu objavljeni žiro računi, biće poslati na privatnu poruku svima koji su se prijavili, budi strpljiva.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.11.2013, 13:58

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Jedva cekam Deda Mraza! Jos samo da padne malo snega i ugodjaj ce biti potpun! user posted image

clock-img

18.11.2013, 22:24

clock-img

Ljiki82

pencil-img

6

Molim Vas nisam napisala ime deteta koji ima 3.5 godine-Radovan Novakovic sa mamom Ljiljanom i tatom Zoranom,hvala!

clock-img

19.11.2013, 07:30

clock-img

Tatamata

pencil-img

467

Evo i nas: Ana 4, Jan 2 i Petar 4 godine + četvoro odraslih za Beograd.

Deca su oduševljena i jedva čekaju Dedu! user posted image

ljubim vas sve,
TataMata
user posted image

clock-img

19.11.2013, 22:52

clock-img

Badža

pencil-img

2

Beograd, dvoje odraslih, dvoje dece, Andrija (Badža) 4 godine i beba Uroš od 15 meseci!

____________________________________________________________________________________

Mlađi je budući direktor firme a stariji će voditi "finansije" iliti trošiti pare!

clock-img

19.11.2013, 22:55

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Uu kako je krenulo ko zna koliko će nas biti na Deda Mrazu,bravo za RR biće ovo nezaboravno druženjeuser posted image

clock-img

19.11.2013, 23:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

izvinite ako sam direktna: ali da li se registrujete na ovaj forum samo zbog dodele paketica? tako je bilo i prosle godine,dosla gospoda uzela paketice,deca se izigrala za dz.i onda cao djaci,nema ih na forumu nikad vise.sramota! mi smo ovde jedna porodica pomazemo jedni druge,smejemo se i placemo zajedno,i naravno da je svaki novi clan dobrodosao ali sa iskrenim namerama. izvinjavam se na off-u ali nisam mogla vise da cutim.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.11.2013, 23:20

clock-img

tanjak

pencil-img

25

Osecam se prozvanom jer sam nov clan...mislim da to nije fer..
tek sam otkrila ovaj vas forum i volela bih da pruzite priliku novim clanovima, da vas stare upoznaju pa da se to drugarstvo i razvije.
polako se ukljucujem imamm dvoje dece i gomilu obaveza i ne mogu trenutno visiti na kompu ali volim zanimljive teme i druzenje.
Sto se tice tih paketica neznam sta biste tako vredno dali za devetsto dinara pa da mi jedino to bude motiv, prvenstveno mi je cilj druzenje dece,i druzenje sa deda mrazom...

clock-img

19.11.2013, 23:37

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

I mi da se prijavimo: Mina (2 god.) + 2 odraslih user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

20.11.2013, 06:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: tanjak

Osecam se prozvanom jer sam nov clan...mislim da to nije fer..
tek sam otkrila ovaj vas forum i volela bih da pruzite priliku novim clanovima, da vas stare upoznaju pa da se to drugarstvo i razvije.
polako se ukljucujem imamm dvoje dece i gomilu obaveza i ne mogu trenutno visiti na kompu ali volim zanimljive teme i druzenje.
Sto se tice tih paketica neznam sta biste tako vredno dali za devetsto dinara pa da mi jedino to bude motiv, prvenstveno mi je cilj druzenje dece,i druzenje sa deda mrazom...

Tanjak veruj mi da paketic vredi vise od 900 din,takav neces naci ni u jednoj radnji u gradu,samnom ce se sloziti i ostale cure jer ja sam prosle godine bila odusevljena.
A sto se obaveza tice,ja imam troje dece (kao i mnogo drugih zena ovde) i uvek odvojim malo vremena za ringeraju. Htela sam samo da kazem da u vreme organizacije rr deda mraza pojavljuju se najvise novih clanova i to uparvo na ovom forumu,na drugim temama ih nema.

< Poruku je uredio serpica -- 20.11.2013 6:54:02 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.11.2013, 07:18

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Naravno da su svi dobrodošli user posted image

Ova tema je javna, kao i sve ostale, samim tim to znači da želimo da nam se pridruže i novi članovi.

Lep povod da se upoznamo i družimo user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

20.11.2013, 08:42

clock-img

tanjak

pencil-img

25

Hvala lesice RR user posted image user posted image
Meni je drago da upoznam zanimljive ljude i da podelimo iskustva sa decom.
mislim da je Deda Mraz odlican povod, a vidim da ima i ispijanja kafa.... sto da ne ...user posted image
mogu da preporucim i moju igraonicu Pipi Na Zvezdari Lion koja je idealna za to naravno bez obaveze...user posted image
to je igraonica za manju decu i nije velika...ali ima divnu galeriju sa koje mozemo gledati na decicu dok pijemo kafuuser posted image

clock-img

20.11.2013, 08:44

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Tanjak, biće prilike da se u Pipiju družimo u neobaveznim okupljanjima ( koja opet podrazumevaju i decu i mame ringerajke, samo bez Deda Mraza user posted image )

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

20.11.2013, 10:28

clock-img

maraya1971

pencil-img

3

Maraya 1971,Beograd, 1mama i 1dete Arsen (4 god)

clock-img

20.11.2013, 12:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ja razumem Šerpi. Prošle godine smo imali probleme sa nekima koji su došli samo zbog deke. Nadam se da će ove godine doći oni koji zaista žele da se druže.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

20.11.2013, 13:01

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ja bih tako volela da mogu u Nis i Bg ali jedva sam se uglavila i u ovaj u Novom Sadu... a ni na RR me nema u poslednje vreme

clock-img

20.11.2013, 13:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Deda Mraze Deda Mraze
Ne skreci sa staze,
Ne oklevaj ne dremaj
Vec poklone spremaj user posted image

clock-img

20.11.2013, 13:44

clock-img

amvg

pencil-img

23

Društvo, videh negde ranije da na temi da se spominjene neko mešenje.
Volela bih da moj stariji sin i ja pripremimo neki "plojekt kiflice" ako može.

clock-img

20.11.2013, 14:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Nislijke, hocemo li praviti nesto za grickanje za RR Deku? Ipak traje 3h...
Kiflice, neke gricke za decu... i nas... sokici...

clock-img

20.11.2013, 14:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja bi vrlo rado ali ne mogu da obećam da mogu da postignem i da mesim nešto. user posted image Jedino da uposlim mamu!user posted image
Ali možemo se svakako dogovoriti kad se budemo videle u subotu na druženju. Već smo Šerpi i ja pričale o tome

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.