cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

14.11.2013, 10:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Lesice hoćeš doći kod nas u Novi Sad?

clock-img

14.11.2013, 11:53

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Lesice hoćeš doći kod nas u Novi Sad?

Mora.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

14.11.2013, 12:14

clock-img

lesica

pencil-img

12015

user posted image Nego, šta nego da dolazim...

A kako sam krenula na kraju ću da se rešim i odem i u BL user posted image

Nemate pojma kako se radujem user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

14.11.2013, 12:48

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Lesice spremaj se za BL kod nas dolazi prvi deda mraz....user posted image

clock-img

14.11.2013, 13:11

clock-img

World

pencil-img

4234

Bravo za organizaciju stvarno.. user posted image Jedva cekam... user posted image
Lesice, pa sta fali da dodjes da nas vidis na kraj svijeta user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

14.11.2013, 13:20

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image lesiceuser posted image bićeš pravi svetski putnik,samo ti je malo gužva u rasporedu 21 i 22 .user posted image

clock-img

15.11.2013, 00:19

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Svaka cast devojke ,cena paketica je stvarno ok user posted image Bas se radujem druzenju sto cu konacno upoznati sjajnu ekipu sa nase RR user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

15.11.2013, 00:33

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ženske, za Niš nemamo Deda Mraza??? Hoće li ovo biti RR Deda Mraz druženje ili samo RR druženje?user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

15.11.2013, 06:42

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Azra ja cekam da mi se Mod javi,a u medjuvremenu i sama trazim deku,valjda cemo uspeti da ga nadjemo.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.11.2013, 11:31

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Da li ja mogu da prijavim nekoga ko nije sa foruma? Ako da, na spisak pored mene dodajte i moju kumu sa porodicom tj Vukasina (god i po ce imati na NG) + dvoje odraslih

clock-img

15.11.2013, 11:31

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Zemunka, naravno. Dodajem.

clock-img

15.11.2013, 13:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Kada ćete nam poslati žiro račun za uplatu,mislim da li ste već poslali ppuser posted image ili niste jošuser posted image

clock-img

15.11.2013, 13:44

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ugovoren Deda Mraz za Niš user posted image
Jedino neznam da li će sa sobom povesti i fotografa, to čekam da mi jave. Ako bude fotograf sve vezano za slike i plaćanjem dogovaraćete sa njim. Ja ne želim ništa s tim da imam. Samo vas molim da razmislite pre nego se slikate da ne bude problema ko prošle godine

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.11.2013, 13:47

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Nismo Viki, nismo još uvek poslali pp sa računom. Ne brini, poslaćemo vrlo uskoro.

clock-img

15.11.2013, 13:48

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Jedino neznam da li će sa sobom povesti i fotografa, to čekam da mi jave. Ako bude fotograf sve vezano za slike i plaćanjem dogovaraćete sa njim. Ja ne želim ništa s tim da imam. Samo vas molim da razmislite pre nego se slikate da ne bude problema ko prošle godine

Bravo Mod user posted image
Videh poruku na mob poslednjem trenutku pre nego sto se isprazni user posted image

I neka svako sam ide da podize slike gde treba (tj kod fotografa) to je najpostenije prema svima a nema glavobolje user posted image

clock-img

15.11.2013, 13:50

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Moduser posted image user posted image user posted image mislim da nece imati problema sa slikama jer se sve uglavnom znamo,doticne osobe od prosle godine vise i nema tako mislim da ce biti ok. Ja sam za ako bude bilo slikanja,ali nosim i svoj aparat pa cemo da se slikamo do mile voljeuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.11.2013, 13:54

clock-img

lady_b

pencil-img

901

Jeee bravo za Banja Luku, bas mi je drago! Ovo ce biti nasa prva dodjela paketica user posted image user posted image

Pitanje za Banjalucanke, gdje se tacno nalazi igraonica Smjesko Smiley? Nemamo jos iskustva sa igraonicama, jos smo mali user posted image

clock-img

15.11.2013, 13:55

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

I mi bi voleli da dođemo ali suviše mi je daleko,iduće godine kada bude i još jedan članuser posted image

clock-img

15.11.2013, 14:11

clock-img

little_one

pencil-img

4663

IZVORNA PORUKA: lady_b

Jeee bravo za Banja Luku, bas mi je drago! Ovo ce biti nasa prva dodjela paketica user posted image user posted image

Pitanje za Banjalucanke, gdje se tacno nalazi igraonica Smjesko Smiley? Nemamo jos iskustva sa igraonicama, jos smo mali user posted image

Dijana ce ti reci detaljnije jer ni ja nisam bas sasvim sigurna gdje je. Jedino sto znam da ti je u blizini onog balona kraj Vrbasa, tamo blizu OS Branko Radicevic...barem sam ja shvatila da je tu...

clock-img

15.11.2013, 14:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Dogovoreno user posted image

IZVORNA PORUKA: jovana jojo

I mi bi voleli da dođemo ali suviše mi je daleko,iduće godine kada bude i još jedan članuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.11.2013, 14:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Bravo Mod, sada su nam sve dekice retervisane user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.11.2013, 15:53

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

user posted image Mod... Što se slika tiče, slažem se. Nepravedno je prema tebi da imaš toliko obaveza...lako ćemo se organizovati.

Samo, imam utisak po pisanju mama iz Niša, da dolazimo samo Ivanka, Šerpica, Mati, Mod i ja. Druge mame se uopšte ne uključuju u temu, a ima dosta prijavljenih.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 15.11.2013 15:57:27 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

15.11.2013, 16:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Mislim da će doći svi koji su se prijavili. Znaćemo tačan broj kad legnu uplate
Inače Deka je glumac iiz Lutkarskog pozorišta i kažu da to radi godinama i da je baš pravi deka.

< Poruku je uredio Modessty RR -- 15.11.2013 16:35:23 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.11.2013, 17:09

clock-img

hmilosavljev

pencil-img

2

Irina (4 god) i Lena (11 maseci) + dvoje odraslih

clock-img

15.11.2013, 17:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

hmilosavljev - koji grad?