cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

11.11.2013, 18:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ćorava trudnjača user posted image Hvala L user posted image

Zvala sam sada ovog dekicu za Novi Sad, cena je 1000 RSD izlazak + 100 dinara po detetu. ja prebrojala da imamo za sada oko 30-ak mališana, rekla sam da će se možda još ko prijaviti, pa će videti da li može da se uklopi u budžet od 4000 RSD. Najverovatnije da hoće.

Uslov je da Deda Mraz ide sa dva patuljka i svojim fotografom koji je vilenjak (fotografija 100 dinara). Javite mi što pre da li to da prihavatam. Još ništa nije dogovoreno ..

I kada da kažem dekonji da dođe, jel ok da krene sa podelom u 13.15.?

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Dunja, super user posted image

Evo telefon ovog dekice za NS, na fotki user posted image

DEDA MRAZ

< Poruku je uredio dunja RR -- 11.11.2013 18:55:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.11.2013, 18:47

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam za tog dekicu Dunjauser posted image

clock-img

11.11.2013, 19:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

slazem se za deda mraza, moze, taman imamo i fotografauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.11.2013, 19:12

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Može ovaj Deda Mraz, jedino moramo Maji javiti, ako se ne varam ona se već dogovorila s fotografom od prošle godine.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.11.2013, 19:21

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam to propustilauser posted image
bezveze da imamo dva fotografa

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.11.2013, 19:41

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Serpi, bravo! Cak verujem da cu se uklopiti - dodjem ujutru za Niš, vratim se uvece i taman stizem za nedelju za Deda Mraza u nedelju. Doduse L vam necu dovoditi user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 11.11.2013 19:54:36 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.11.2013, 19:46

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Serpi, bravo! Cak verujem da cu se uklopiti - dodjem ujutru za Ns, vratim se uvece i taman stizem za nedelju za Deda Mraza u nedelju. Doduse L vam necu dovoditi user posted image

user posted image bas bi bilo lepo da dodjes posto nam Dunjica od danas odmara.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

11.11.2013, 19:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Bravo Šerpi user posted image

Evo sada sam se čula i sa Mod, sve znači sređeno user posted image

IZVORNA PORUKA: serpica

bila sam Sofilend,razgovarala sa vlasnicom ona je voljna da nam izadje u susret,jako je ljubazna,i da vam prenesem: 21.12.2013 subota,od 11-14h
E sad igraonica nije velika kao ni mesto za roditelje,mada mislim da ce vecina mama da bude sa decom a taj prostor nije mnogo veliki,opremljen je igracakama ali nema mrezu i one loptice i penjalice kao u Smajliju. Ja ne znam koliki je konacan broj dece i ne znam da li ce vam se svideti da se tamo okupimo,ali po svemu sudeci nemamo neki izbor.Vlasnica je voljna da saradjuje i pravi izmene u pogledu razmestaja stolova i stolica,stvarno je zena ok. Nemaju Deda Mraza,ali probacu ja da pronadjem nekog.
Nislijke zena ceka da joj potvrdim datum i vreme. Ako ste sve za,da se lepo mi okupimo pa cemo za sledecu godinu na vreme da pronadjemo nesto veliko i lepo,mada po meni je i ovo ok.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

11.11.2013, 19:49

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Moze taj dekica,eto deca ce videti i patuljke i vilenjaka user posted image
Bravo za vas

clock-img

11.11.2013, 19:57

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Super dekica!
Meni je onaj Majin fotograf vrhunski, e sad kako mora, nadam se da ce i taj fotograf biti ok. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.11.2013, 21:02

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Drago mi je da je konačno rešeno! Ne mogu da verujem da ispade toliki problem sa igraonicama u Nišu!
Deku ćemo da nadjemo ovih dana.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.11.2013, 21:04

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Mod, bitno da je rešeno user posted image I samo zdravlja, pa se nadam da se vidimo tada user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.11.2013, 21:50

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

user posted image za deku! Meni se bas jako svidja! A i mm kaze da je super!

clock-img

12.11.2013, 00:34

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ćorava trudnjača user posted image Hvala L user posted image

Zvala sam sada ovog dekicu za Novi Sad, cena je 1000 RSD izlazak + 100 dinara po detetu. ja prebrojala da imamo za sada oko 30-ak mališana, rekla sam da će se možda još ko prijaviti, pa će videti da li može da se uklopi u budžet od 4000 RSD. Najverovatnije da hoće.

Uslov je da Deda Mraz ide sa dva patuljka i svojim fotografom koji je vilenjak (fotografija 100 dinara). Javite mi što pre da li to da prihavatam. Još ništa nije dogovoreno ..

I kada da kažem dekonji da dođe, jel ok da krene sa podelom u 13.15.?

Dunja, super user posted image

Evo telefon ovog dekice za NS, na fotki user posted image

DEDA MRAZ

Jedva čekamuser posted image Ja mislim da je OK oko 13 i 15 da krene sa podelom paketićauser posted image

clock-img

12.11.2013, 09:32

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

E stravaaaa, da podela krene u 13 i 15, ako moj beban bude kukao zbog (ne)spavanja. Ja sam odlucila da ih vodim sve, pa kud puklo! Spavace sutra! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.11.2013, 09:36

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Jeeeeeej user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.11.2013, 09:41

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sta da mu radim, tesicemo se ako zatreba, ali se nadam da ce atmosfera biti takva da ce biti maksimalno razbudjen! user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

12.11.2013, 10:11

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ma bice razbudjeni sto posto heheh... I posle toga ce se komirati. Ja isto znam po Dunji kad je neka akcija nema sanse da zaspi

clock-img

12.11.2013, 13:37

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

I moj najmlađi će biti budan ma koliko da mu se spava..kad vidi Deda Mraza ili će početi da beži ili će mu prići da ga počupa za braduuser posted image
Jedva čekam
Dunja hoćeš doći i ove godine u NS da se družimouser posted image

clock-img

12.11.2013, 15:40

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Dunjice a da formiramo na prvoj strani za Nis,mislim datum i vreme jer smo jos pod znakom pitanjauser posted image i jos jedno pitanjce,jel znamo koja je cena paketica?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

12.11.2013, 17:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Deda Mraz za Novi Sad ugovoren, dolazi u 13.15. user posted image user posted image

Javila sam i Mayi21, sve rešeno.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.11.2013, 17:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image user posted image Dunja, hoćeš nam se i ti pridružiti u Novom Sadu?

clock-img

12.11.2013, 17:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Viki još ne znam, za sada mi je zabranen put (zbog trudnoće), ali ko zna šta će biti do tada user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.11.2013, 17:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ok, samo ti čuvajuser posted image user posted image ako ne ove videćemo se onda iduće godine...kako kažu Sremci "ima dana više nego kobasica"user posted image

clock-img

12.11.2013, 18:41

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Pozrav

Htjela bih da otkažem deda mraza za B.Luku.Iskrslo nam je nešto i nismo u mogućnosti da dođemo.Pa nas skinite sa spiska.
Stvarno mi je žaouser posted image .

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ