cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

03.11.2013, 18:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Svraticu ja u Bla bla sutra posle 3

clock-img

03.11.2013, 18:32

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Auuuu pa ja tek sada vidim da je promenjeno i da je kamicak od 9 nazalost mi mozda ne cemo doci...user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

03.11.2013, 18:35

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Adulence user posted image pa što?
I nama je malo ranije, al uklopićemo se...
Ajde vidi user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

03.11.2013, 18:58

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Brata prebacili u drugu smenu pa je 22 prva,ako ne uspe da uzme slobodno taj dan i mi necemo moci.Ali valjda ce naci nekog da ga zameni,Andrei sam vec rekla za Deda Mraza i ne znam sta cu sa njom ako ne uspemo da dodjemouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

03.11.2013, 19:19

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Iva ima neko cudno spavanje ujutru od kad se probudi pa posle nekih 1.5-2h opet je komirana,nije meni problem da dodjem nego ato je ona bas,bas nervozna kada ne spava...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

03.11.2013, 20:58

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Sto se spavanja decjeg tice, kao i jela, uvek ce biti onih kojima ne odgovara :). Ni nama to trenutno ne odgovara, ali do tad se mozda nesto i promeni.

< Poruku je uredio Rosita -- 3.11.2013 21:02:39 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

03.11.2013, 21:09

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Bice im zanimljivo vidjecete.

Prosle godine je bas lijepo bilo.
Nece im nista naskoditi ako taj jedan dan malo pomjere vrijeme spavanja ili hranjenja.

Ovi moji mogu komotno u 9 na spavanje koliko rano ustaju user posted image

clock-img

03.11.2013, 21:20

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Pa to i ja mislim. Prvo, deca menjaju ritmove, pa ne mozemo znati sta ce biti za skoro dva meseca, ne? A drugo, nije za poredjenje, ali sta kad idu kod lekara, imas termin koji ti oni daju.
Adulence, hvala na odgovoru, ne mogu da napisem pp sa telefona.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

03.11.2013, 21:24

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Bas tako Rosita. Nisam ni ja voljela da im remetim standardni ritam ali za jedan dan nece nista bitno da se desi. 

clock-img

03.11.2013, 22:40

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Paaa, najgore sto moze da se desi je da preplacu zbog nespavanja. I ja se lomim sta da radim, ovaj moj kao sat, samo ga spustim u krevet i mirna Backa, nema ga po tri sata. I nama se potrefilo to vreme, nemam pojma, na moru se desilo da ne mogu odmah da ga stavim, nije bas bio najsrecniji, normalno... A ne bih ostatku ekipe da kvarim ako se desi da moram kuci jer je mali podivljao. Ovo dvoje ce me ugrobariti... user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.11.2013, 22:47

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

moja sad dzonja od 11-13, nekad 13.30h, ali sta je, tu je, sigurno je necu buditi da bi dosla, pa ako do tada ne promeni vreme spavanja (sto moze da se desi) dolazim bez nje!

clock-img

04.11.2013, 11:31

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ma da, ja cu najverovatnije komsinicu angazovati, samo da mi bude tu, da ne otputuje kod svojih user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 17:21

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Torbice kako je izdrzao onaj dan user posted image ,mi bolje da smo zakupile neki hotel pa da svi polegaju user posted image

clock-img

04.11.2013, 17:24

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Torbice kako je izdrzao onaj dan user posted image ,mi bolje da smo zakupile neki hotel pa da svi polegaju user posted image

Dobra idejauser posted image još da mogu i mame pored dece da polegaju bilo bi idealnouser posted image

clock-img

04.11.2013, 17:50

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Jaooooo, jesi u pravu, svaka ti cast! To se desilo tad i nikad vise! Ma samo da mi tamo ne place, to je meni...Ne znam sta mu bi onaj dan.user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 23:05

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Evo da se i mi prijavimo.. za Banjaluku Una ( tada ce imati 1god. i 10 meseci) i mama (i beba u stomakuuser posted image ) :) ... ja jedva cekam... uplaticu i sebi paketic user posted image

clock-img

04.11.2013, 23:21

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Upisano mamice user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

05.11.2013, 07:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Dunja, da li su ti odgovorili iz Blabka na mejl?
Ja isla juce ali mi rekli da didjem danas oko 6 kad bude vlasnik tu.

clock-img

05.11.2013, 08:44

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Evo i mi se prijavljujemo. Andjela (5),Viktoria(4),Anita i Sofia (2).Dakle deca-4 Odrasli 2
Prosle godine je bilo super,klinci su bili odusevljeni Deda Mrazom,nadam se da ce doci i ove godine.

Zaboravih da napomenem da se prijavljujemo za Novi Sad.

clock-img

05.11.2013, 08:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Nisu, sada sam ih zvala, devojka kojoj sam poslala mail spava (izgleda da nije još pokazala nikom mail), sada sam poslala nekom dečku koji mi se jutros javio.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dunja, da li su ti odgovorili iz Blabka na mejl?
Ja isla juce ali mi rekli da didjem danas oko 6 kad bude vlasnik tu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

05.11.2013, 08:56

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Upisano mamika user posted image

Evo i mi se prijavljujemo. Andjela (5),Viktoria(4),Anita i Sofia (2).Dakle deca-4 Odrasli 2
Prosle godine je bilo super,klinci su bili odusevljeni Deda Mrazom,nadam se da ce doci i ove godine.

Zaboravih da napomenem da se prijavljujemo za Novi Sad.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

05.11.2013, 08:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Da da klinci su bili oduševljeni Deda mrazom a mi odrasli onim što je mama 4 deteta lepo umesila i donela da se počastimouser posted image
Adrianauser posted image ove godine i mi ćemo se potruditi da nešto slično odradimo

< Poruku je uredio vikiveki -- 5.11.2013 8:59:10 >

clock-img

05.11.2013, 09:19

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kako vam zavidim user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

05.11.2013, 09:30

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Kako vam zavidim user posted image

Trco zato sam ja pitala Dunju da organizujemo RR deku u BLuser posted image

clock-img

05.11.2013, 09:34

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Nislijke pogledajte na fejsu igraonicu Sofiland nije losa ima svasta za decicu,ako Bla bla nije zainteresovan mozda mozemo u ovu,pisala Dunji videcemo sta ce biti.Nadam se da cemo naci nesto.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."