cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta se trenutno desava oko vas?

clock-img

08.09.2014, 10:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bas sam htela da kazem da je trudna!
Trenutno i mene to uzasava...prvo su sekli drva,pa su radnici zelenila prosli sa kosilicama,htela sam da ih podavim!

clock-img

08.09.2014, 10:59

clock-img

branki*

pencil-img

20828

vi trudne da dodjete kod mene,ja kao u pustinji da zivim,a ne u gradu.nista se ne cuje,ni automobili,ni psi,ni ljudi,samo pticice.

ne dasava se nista apsolutno,sama sam,sedim na podu i kuckam.

< Poruku je uredio branki RR -- 8.9.2014 11:00:15 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.09.2014, 11:04

clock-img

Anoniman

hahahaha Bubi , Von, onda je i mm trudan, i njega sve ovo nervira ahahha

clock-img

08.09.2014, 11:10

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Znas da su i muski trudni sa nama..sa jos gorim simptomima..

clock-img

08.09.2014, 11:14

clock-img

branki*

pencil-img

20828

leleee,svi su trudni ovdeuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.09.2014, 11:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Cekam na salteru da se sestra pojavi , slusam kako sklampcu klompe i skripe vrata a odnekud se oseca i promaja ....

clock-img

08.09.2014, 17:54

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Gedam kako su se crni oblaci navukli a evo i oluje, pljusak i grmljavina. Nekako mi prija ovo, valjda je bilo mnogo sparno , i bebana se bunila kad smo bile napolju, a bas sam je natrontala bezobraznica jedna. user posted image nasred ulice sam je skidala , totalno druga slika iz stana i kad izadjes napolje .

clock-img

08.09.2014, 18:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Znas da su i muski trudni sa nama..sa jos gorim simptomima..

naravno, osim ako dete nije komsijino user posted image .
kod mene se ne desava nista, Ema je kod komsnice , igra se, ja kao kuvam pasulj a ustvari lezim i slusam kako kisa tiho pada... uzivanje...

clock-img

08.09.2014, 21:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Mm cita, a ja virim!
Danas sam mislila na tebe Bubi i na tvoj entuzijazam oko ribanja podova pa sam se tesila kako mi dobro ideee!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

09.09.2014, 01:15

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Baš ništa...user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

09.09.2014, 06:13

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

dve cimerke u sobi melju od ranog jutra....ludim, glava me boli....odakle im snage jbt.

od kojih jedna ima jako iritirajuc glas i ne prestaje tri dana da priča.

< Poruku je uredio ivaMark -- 9.9.2014 6:15:06 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

09.09.2014, 06:55

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Iva gde si sada?
Lepo reci da ti se spava i da smanje teluser posted image ako su paglu onda direktno reci da ucute.
Mene nije bio blam da ucutkujem alapace. Mora da nauci osnovnu kulturu i pravila ponasanja.
Cak sam i sestrama u bolnici rekla pa zar morate u 6 h uleteti u sobu kao tornado i dati mi toplomeruser posted image otvori normalno vrata i spusti toplomer a ja cu da se razbudim za minut i da upalim svetlo. A ne spavam i odjednom kao da je rat bum, bum, bum. .... uzas !!!!!

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.09.2014, 08:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Glumim majmuna da mi djete ne zaspi do 10.jer mala je noćas imala pametnija posla od spavanja

clock-img

09.09.2014, 08:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Apsolutni mir!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

09.09.2014, 09:17

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Beka peva, napolju saobracaj i buka jer prave zgradu preko puta ...

clock-img

09.09.2014, 09:39

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Tina skače toliko da se podovi tresu. Sve čekam kad će da propadne dole kod bABE!!! a PEVA-DERE SE IZ MOGA!!!user posted image
spavala je noćas kod ujka, pa se probudila u 6h kad je on ustao za posao. Sad ne zna šta će od sebe!!!

clock-img

09.09.2014, 09:43

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja sam u kancelariji, pripremam ponude za 2015.
Sunce sa terase mi grije ledja, pijem kafu i prijatno se osjećam...

clock-img

09.09.2014, 09:47

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mm cita, a ja virim!
Danas sam mislila na tebe Bubi i na tvoj entuzijazam oko ribanja podova pa sam se tesila kako mi dobro ideee!

hihihih user posted image ....
gledam moje dete kako skace i razmisljam odakle joj snaga... ustala je pre 15 min, jos se ni umila nije a skace kao placena...

clock-img

09.09.2014, 09:49

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

A. je u kolicima, ceka babu da idu u radnju, i protestvuje sto mora da sedi. Sa tv se cuje neki crtani (kod mene na tv ili reklame ili crtani ili neke serije).

clock-img

09.09.2014, 10:21

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Pokusavam da iscitavam sta se pisalo po rr od jutros i na vecini tema naletim na nestle user posted image . Ili ja jos uvek spavam ili jos uvek nisam skontala sta se dogadja od jutros.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

09.09.2014, 10:51

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Sofi se igra sa barbikama a Strahinja vadi hurmašice iz tepsije.I naravno hoda go po kućiuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

09.09.2014, 11:06

clock-img

anita

pencil-img

1679

Ja ispijam kaficu i citam knjigu, muzika u pozadini. Uzivancijauser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

09.09.2014, 15:35

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

.........ona i dalje priča, priča i priča.....
ima jako iritirajuć glas, ludim ženeee....

dijana, u porodilistu sam...nadam se da sutra izlazimo. a to za toplomer mi ne spominji...grrr

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

09.09.2014, 15:51

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

IZVORNA PORUKA: wivern

Pokusavam da iscitavam sta se pisalo po rr od jutros i na vecini tema naletim na nestle user posted image . Ili ja jos uvek spavam ili jos uvek nisam skontala sta se dogadja od jutros.

Devojke su preozbiljno shvatile savete, mada sve žele da učestvuju, a nikako da pobede, pa udri gde stigneš. user posted image Ali tu su strpljivi modovi usmerili na pravi put. Ne računam sebe.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 9.9.2014 15:53:18 >

clock-img

09.09.2014, 16:02

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

IZVORNA PORUKA: wivern

Devojke su preozbiljno shvatile savete, mada sve žele da učestvuju, a nikako da pobede, pa udri gde stigneš. user posted image Ali tu su strpljivi modovi usmerili na pravi put. Ne računam sebe.

user posted image user posted image user posted image
Dodoh da napiše kako sam se odvalila od spavanja, a Tina još spava, ali me Cakana ponovo zasmeja sa ovom nagradnom igrom.user posted image
Najjače mi je jutros bilo-gde god uđem- pojave se dva Nick-name sa savetima. U jednom trenutku sam se plašila da otvorim sopstveni frizider- K"o velim-posavetovaće me sta da (ne)jedem!!!user posted image

< Poruku je uredio Žapkić -- 9.9.2014 16:03:45 >