cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta se trenutno desava oko vas?

clock-img

07.09.2009, 09:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Milosh mi se probudio u 7, razbacao igracke, igrao se , sad ponovo zaspao,ja skuhala kafu,skupila nered, otvorila sirom balkonska vrata da udje malo sunca i bas mi je finoooouser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

07.09.2009, 09:04

clock-img

Anoniman

A ja obukla neke zimske papuce jer je veoma hladno, koje sam nosila cijelu trudnocu. To su one sto im djon mirise na jagode, ne znam imate li ih. I tako su mi zaigrali leptirici u stomaku jer me podsjetilo na trudnocu.user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 09:11

clock-img

božana

pencil-img

421

Ja ustala pre 10 minuta i sad hranim dete.

clock-img

07.09.2009, 09:16

clock-img

barbara

pencil-img

371

malo pre ustala i odmah za komp da vidim desavanja na ringeraji!user posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

clock-img

07.09.2009, 09:42

clock-img

Lenka_

pencil-img

36

ja na poslu... a tako mi se spava, napolju je kiša i tmurno, idealno za dremku user posted image

clock-img

07.09.2009, 10:06

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Baš tmuran i vlažan dan. Kiša pljušti. Ja ustala, spremila tostić i razmišljam kako da se nateram da konačno završim papirologiju za klub. Dan ko stvoren da se svadjam sa državnim organima

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

07.09.2009, 10:55

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Sedim na poslu, kolege se zezaju razmišljam da bi mi legla još jedna user posted image , i trač partija da imam nekoga poznatog iz osnovne škole, baš me interesuju novosti.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

16.09.2009, 23:19

clock-img

Anoniman

Pada kisa.....

clock-img

17.09.2009, 00:12

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mm spava na fotelji,ja drzim lap-top na krilu i kuckam se sa vama user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

17.09.2009, 00:14

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja razmišljam o tome kako sam gladna! A prošla je ponoć, šta sad da spremim na brzinu?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

17.09.2009, 00:16

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

mm sad dosao sa posla i donio da popijemo pivce...a onda....

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

17.09.2009, 00:22

clock-img

viking

pencil-img

6644

jel Nikšićko? :)

< Poruku je uredio viking -- 17.9.2009 0:28:25 >

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

17.09.2009, 00:23

clock-img

viking

pencil-img

6644

Izvini, htedoh da kažem - VODOLIJA, jel NIkšićko? user posted image

clock-img

17.09.2009, 00:31

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mmmm sto bih ja niksicko,al crno,mmmm

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

17.09.2009, 00:39

clock-img

viking

pencil-img

6644

e, pa zdravo je to za trudnice, puno vitamina B :)

clock-img

17.09.2009, 10:55

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Milosh se nameracio na kutiju igracaka, tako imam nekoliko minuta da iscitam sta se desava na rr dok on to sve ne izbaci na tepih!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

17.09.2009, 10:56

clock-img

Anoniman

kolegica upravo rovi po kanti za smeće jer je poderala i bacila akt s potpisom generalnog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 11:00

clock-img

prolece

pencil-img

1341

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

kolegica upravo rovi po kanti za smeće jer je poderala i bacila akt s potpisom generalnog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a, joj!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 12:18

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Moja mama do besvesti ponavlja Viktoru: Ne da baba, ne da baba... kao da nema šta drugo da kaže, a ja se pravim da me to ne iritira, ali moraću joj reći, daću joj fore još 10 minuta...

ŽENA JE STENA!

clock-img

17.09.2009, 12:23

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Tisina, samo voda kaplje u kuhinji.

clock-img

17.09.2009, 12:52

clock-img

Anoniman

U kancelariju je uleteo kolega sa klincem od oko godinu dana, koji u rukama nosi crni marker. Sebi je nacrtao brkove, a tati koji je ćelav - kosu! user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 12:55

clock-img

viking

pencil-img

6644

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

U kancelariju je uleteo kolega sa klincem od oko godinu dana, koji u rukama nosi crni marker. Sebi je nacrtao brkove, a tati koji je ćelav - kosu! user posted image user posted image user posted image

Pa fenomenalno! Mali kreativac user posted image

Ja jedem tortu, koleginici je rodjendan!

clock-img

17.09.2009, 13:15

clock-img

Anoniman

hahaaha.
Davida sam obukla u neku Winnie Pooh Zekicu koju sam ofarbala slucajno u rozo, i smijem se ko luda jer je ko djevojcica. Plus ima cvjetice i neku cipkicu, ma kino! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: eugenija

Moja mama do besvesti ponavlja Viktoru: Ne da baba, ne da baba... kao da nema šta drugo da kaže, a ja se pravim da me to ne iritira, ali moraću joj reći, daću joj fore još 10 minuta...

clock-img

17.09.2009, 21:20

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: eugenija

xaxaxaxaxaxauser posted image user posted image user posted image crkla sam od smeha!!! E, luda si! Ti si kraljica strpljenja za mene.Ja bih posle pet minuta već divljala...

clock-img

17.09.2009, 21:23

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Oko mene nered a ja nemam snage da ustanem i uradim nesto. Televizija pisti svoje i kuce zvaci nekog plisaka i cmakce...

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html