cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta se trenutno desava oko vas?

clock-img

07.09.2009, 00:03

clock-img

bonita

pencil-img

860

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Neeeeeee
[/quote

??????????????????

< Poruku je uredio bonita -- 7.9.2009 0:04:00 >

verujem u ljubav za celi zivot

clock-img

07.09.2009, 00:05

clock-img

bonita

pencil-img

860

e glupa ja,sada kapiramuser posted image

clock-img

07.09.2009, 00:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.09.2009, 00:06

clock-img

bonita

pencil-img

860

a sta se ti smejes,ko priznaje pola mu se prastauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 00:07

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Moj dragi je upravo javio da je stigao far,far away poslije velikih guzvii na auto putevima,tako da ja mogu da idem da spavam...i sad se necemo vidjeti dvije nedjelje(sem ako bebac ne odluci da se rodi ranije koji dan)...Blago sam fuc..d up,ali na sve se covjek navikne(sem sto su me spucali i hormoni pa jos i cmizdrila svaki dan-cmizdrila sam kad je stigao,kad je spavao juce i danas u dva navrata) Bez veze...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

07.09.2009, 00:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: bonita

a sta se ti smejes,ko priznaje pola mu se prastauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.09.2009, 00:14

clock-img

Verus

pencil-img

11942

hajde hajde ana  drzimo te budnoooom dok ti muzic ne zavrsi doterivanjeuser posted image

clock-img

07.09.2009, 00:15

clock-img

bonita

pencil-img

860

hajde hajde ana  drzimo te budnoooom dok ti muzic ne zavrsi doterivanjeuser posted image

verys,posle ce on da je razdrma i nema njoj spavanja uopste,

clock-img

07.09.2009, 00:15

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

dobro veče devojke!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

07.09.2009, 00:16

clock-img

bonita

pencil-img

860

Guten abent draga mod

clock-img

07.09.2009, 00:19

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

joooj a kod mene se baš ispod terase dvoje svadjaju ko nenormalni
momak se dere ko lud već neko vreme... klasika ... upropastila mu je život, ona je kurva, kako sme da ga optužuje da je vara.....user posted image
dodje mi da izadjem i da im kažem da se poubijaju i raščupaju već jednom da mi ostali možemo da uživamo u ostatku noćiuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

07.09.2009, 00:20

clock-img

bonita

pencil-img

860

mod sipi im kofu vrele vode na glavu..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 00:21

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Moduser posted image hehe sto mrzim te komsijske peripetije

clock-img

07.09.2009, 00:23

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: bonita

mod sipi im kofu vrele vode na glavu..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma što ja da budem zaprška, nek se sami dotuku

auuu nešto se utišali, izgleda da završena španska serijauser posted image

clock-img

07.09.2009, 00:24

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Moduser posted image hehe sto mrzim te komsijske peripetije

Veruška mojaaa!user posted image user posted image    Nadam se da uživaš u trudnoći

clock-img

07.09.2009, 00:25

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Drage moje čeka me mužić da gledamo neki filmić. Želim vam laku noć i lepe snove. Veruška a tebi srećan rad!user posted image

clock-img

07.09.2009, 00:26

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Sincina pajki, sincic jos uvek pajki, nadam se da se nece ni buditi jos jedno 2,3 sata a ja cu sad na tusiranje pa na pajkenje, ako mi Talence dozvoli, jer danas na svaka 2 sata jede user posted image

clock-img

07.09.2009, 00:26

clock-img

bonita

pencil-img

860

moderatori,zasto ja ne mogu da peuzmem smjlice,sem ovih sa leve stane?
retko kada mi dozvoli da ih koristim,i to samo s kopmpa od mm,s mog uopste neceuser posted image

clock-img

07.09.2009, 00:27

clock-img

bonita

pencil-img

860

IZVORNA PORUKA: Modessty

Drage moje čeka me mužić da gledamo neki filmić. Želim vam laku noć i lepe snove. Veruška a tebi srećan rad!user posted image

lepe snove zelimuser posted image

clock-img

07.09.2009, 00:28

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Laku noc Mod!!! Hm jel ti ne da i te smajlice koje nudimo? To su jedini koja ja koristim...

clock-img

07.09.2009, 00:29

clock-img

bonita

pencil-img

860

ove sa leve strane ok,ali kada udjem na VISE SMAJLIJA otuda mi ne dauser posted image

clock-img

07.09.2009, 00:30

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Evo mozes izabrati neke od ovih KLIK
Kada kliknes na neki od smajlica, pojavi ti se kod koji dodas u poruku, znaci uradis copy/paste. U samoj poruci se ne pojavljuje ali kad se poruka objavi pojavi se i on user posted image

clock-img

07.09.2009, 00:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

hm, ne znam, evo ja probala i kada kliknem vise smesaka otvori mi celu listuuser posted image ako ti ne uspe, mozda da posaljes pp guppiki ne znam jel ona moze da popravi ja ne znam kako

clock-img

07.09.2009, 00:34

clock-img

bonita

pencil-img

860

dobri su ovi,okosacu sutra kod gupy.SAda vas ljubnem sve,odoh da pajim.
http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif

< Poruku je uredio bonita -- 7.9.2009 0:35:48 >

clock-img

07.09.2009, 08:53

clock-img

Anoniman

Dobro jutro! je li hladno kod vas? ovdje bura shiba, David lezi na trosjedu, negoduje jer nije u centru paznje, a mm otisao na posao, vraca se tek u srijedu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zimaaaaaaaaaaaaa