citala sam teme i napokon resih se da moj problem postavim ovde.moj m takodje je stalno zainteresovan za seks,on uvek moze i kad je umoran i kad je nervozan i kad mu se spava,uglavnom uvek bi mozda i ponekoliko puta na dan...da mu se moze.stalno govori da me voli,kako ga uzbudjujem,da mu nikad necu dosaditi ,da bi me stalno ...dovoljno je da me dotakne rukom i vec je napola gotov.
rekleste bi,pa to je super,tako i treba al tu nastaje problem..sto ja ne mogu u tome da ga pratim.jednostavno ne mogu,nemam takvu zelju ,volim ga i sve al ja se toliko ne uzbudjujem,meni cesto treba duga predigra da dozivim orgazam ,a ima dana kad stvarno zelim i uvek bude super a ima dana kad nemogu ni da pomislim.oko toga smo se cesto prepirali,on cesto kaze da ga ja dovoljno ne volim,da ga volim uvek bi ga zelela..al nije tako,samo je moj organizam il hormoni drugacili od njegovih.meni kad je dovoljno jedanput sedmicno al da to bude bas bas dobro i od toga mogu da zivim sedam dana al njemu to nije dovoljno..pa cesto moram da radiim to zbog njega,pa cesto odglumim orgazam il moram samoj sebi da pomognem forsiranjem klitorisa,a cesto i samo njega oralno da zadovolim .to me ponekad stvarno ljuti,sto moram to da radim protiv svoje volje,sto on nema razumevanja zamene...a mozda sam ja stvarno u problemu,mozda ja nisam kao druge,,,,,,,,jesam li ja normalna.