cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Školske tašne

clock-img

01.09.2022, 18:35

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: Didy

* prava nemajka Ako je iko razumeo šta sam htela reći. Hahaha

Sve je bilo jasno! 🤣

clock-img

07.09.2022, 23:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ja sam Ivi jos proletos dala moj sivi ranac (od onih za lap top, izuzetno jak i cvrst), tako da ce ga i ove godine nositi, obozava ga. Nije roze, to mu glavna osobina i prednost, i ima plavu traku 😊

clock-img

07.09.2022, 23:35

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mi smo kupili ranac za prvi razred i sada u drugom isti nosi.Ima to ojacanje a slicica bager i holpak. Rudnicki grad. Mada vidim da je i on u svetu igre i maste i dalje, tako mu ne pravi problem to. Ja jps pitala kao da li zeli neki sportski ali noouuuu... 

clock-img

16.08.2024, 11:10

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da li neko ima preporuku za školsku torbu za peti razred? Naravno da moze da izdrži i kasnije razrede

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.08.2024, 11:24

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Da li neko ima preporuku za školsku torbu za peti razred? Naravno da moze da izdrži i kasnije razrede

U sportskoj radnji,Nike ranac.Kao nov je.Tri godine ga je nosila,a i u osmom će,oprala sam joj i spreman je.Za srednju školu kupiće nov.To je moja preporuka.Tad je bio na sniženju,pošto je i patike kupila,ranac je bio baš povoljan.

clock-img

16.08.2024, 11:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Sanjalice, mi smo prezadovoljni Pulse rančevima. Već dve godine nosi isti ranac i apsolutno može da ga nosi i dalje jer mu ništa nije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.08.2024, 11:36

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

Mi smo kupili Pulse ranac na početku drugog razreda i tri godine ga je nosila.Super je i on,ali je više bio za mlađi uzrast.Kad je krenula u peti poželela je nešto malo drugačije.Potražite,pa odlučite.Svakako je i on odličan.

clock-img

16.08.2024, 11:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Pulse ima program za tinejdžere.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

16.08.2024, 11:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pulse ima program za tinejdžere.

Znam da ima.Ali,kažem da smo mi kupili na početku drugog razreda,pa zato od petog promenila.

clock-img

16.08.2024, 12:47

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Hvala vam na predlozima. 
Bacila sam pogled, Pulse ima bas lepe ranceve za tinejdzere. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.08.2024, 14:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Odlični su Sanjči, nećeš pogrešiti sigurna sam.

clock-img

16.08.2024, 14:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Iva od sestog (ili od petog, nesto nisam sigurna) noso Nike ranac, i nije mrdnuo. Sta je sve trpano u njega do sad 😂 Peri nosi, peri, nosi 😂

clock-img

18.08.2024, 18:22

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Moji su isto tu negde od 5. prešli na Nike rančeve. Sofija možda čak u ranije.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.08.2024, 19:24

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Ja sam nesto poslednjih dana u rasulu, problemima i nagovori me dete da za vrtic kupimo Arija ranac u Kenguru od 4.500 din. Totalno nepotrebno ali ajde...

clock-img

18.08.2024, 19:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Nato, onaj "sijavi"? 🤔

clock-img

22.08.2024, 08:58

clock-img

nata11

pencil-img

9233

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nato, onaj "sijavi"? 🤔

Pa nije ceo ali preovladavaju sljokice user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image