sto se tice ribe, najbolje je krenuti sa oslicem, pastrmkom... morska riba je zdravija od recne.. posle mozes i skusu i druge... orada je isto super. malo mi je saran tezak za pocetak, cesto je pun masti.
maksim je do sada jeo oslic i pastrmku, kod nas je riba obavezno na jelovniku za sve ukucane, minimum jednom nedeljno, a cesto i 2 puta.
olga, veruj mi da od samog starta sve dajemo i finger food, i kasice, ma sve mu je na raspologanju, ali on nista skoro ne jede.
danas je pojeo jedva nesto malo voca sa pahuljicama(kruska, banana i kivi(sveki ubacila kivi, sad smo i to uveli, bez mog znanja )). za rucak nista nije hteo da jede. dinstala sam mu belo meso, brokoli, mlad luk i tikvice, posle nalila malo vodom i dodala supenu kasiku prosa, onako malo raskuvala, tako da moze i da se gnjeci, prvo sam mu tako dala, pojeo je par zalogaja... posle smo i izblendirali, ali ni tako nije hteo...
popio je za uzinu pola solje kefira... i pojeo 2 one pirincane galete, i to je otprilike sve sto je jeo danas. za veceru je gricnuo malo domaceg hleba i pojeo bukvalno 2 kasike kiselog mleka... i to je to za danas, sad mu pravim dohranu, danas nije ni sisao ceo dan, a i to malo sto sisa, je jako kilavo, kad uopste hoce.