IZVORNA PORUKA: pocahontas
ma ne pravi ona haos, nego uzme parcence u ruku i onda ga onako prstima izmulja, napravi pire od parcenceta i onda gleda u svoje musave prste, mislim, ni ne ostane nista sto bi mogla da stavi u usta...ne znam sta da kazem...valjda cemo to savladati do dolaska bebe, posto ako ne, vidim sebe kako jednu dojim, a drugu istovremeno hranim...
Poc, ja sam ovo radila! Mislim, nije to nista strasno, pogotovo prvi mesec dok je bebac skroz malen, jer on se "prikopca" na siku i ti uredno mozes drugu ruku da koristis. Ja sam ovo radila u situacijama kad Djole jede supu/corbu pa da ne bude mokar... Imao je 18 meseci kad je stigao bebac. Brzo smo se ustosili. Mada sam dojeci malog, ovoma dvoma citala price, i igrala se sa njima, sta ces, parola snadji se, u situacijama kad sam bila sama. I veruj mi, nista traumaticno ni stresno, rado se secam toga. Imala sam bas lepu energiju i veliku ljubav, mislim, kao i svaka mama, sve se to namesti.
Ja sam kao i LO, ranije davala bebama da ruckaju sami a i vrtici su odradili svoje. Evo i sad kad je najmladji krenuo ima situacija kad mi kazu - tvoje dete jedino jede samo! No, sve ce S to postici, nije bila motivisana ranije, ali evo, sad kad si krenula, samo strpljenja.
ljubim