cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo

clock-img

07.10.2014, 21:48

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

i kako mu se svidelo?user posted image

clock-img

07.10.2014, 22:13

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

svidelo se i njemu a i mamiuser posted image
Ceo dan se izvinjavam ako se osecam na beli lukuser posted image
E sada , veceras se ukakio a ja nisam provalila kada i kada sam skinula pelenu guza sva crvena. Pa ne znam da li je kaka dugo stajala pa mu je guza pocrvenela ili je od hraneuser posted image Inece cim se ukaki u roku od 2-3 min ga presvlacim.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.10.2014, 06:43

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dijana ne secam se da li se D guza crvenela od paprike i luka. Doduse mi smo imali crvenilo i ojed samo jednom (i to ju je sveki cuvala i zena mislila kako ni ne treba da proverava da li se D ukakala jer je tad u 99% slucajeva kakila na nosi). Ti prati i sledeci put kad bude jeo papriku sa lukom pa ces videtiuser posted image . drago mi je da mu se svidelo. To je njima sjajan ukus nakon silne "bezukusne" hrane beli i crni luk im dodje vauuuuuuuu

clock-img

08.10.2014, 10:39

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Ja juče stavila malo paprike u ručak (kvala) i čim je probao namrstio se i ni da lizne više.Baš bzv,a samo sam mrvicu stavila..Nisam znala šta da radim,ostade mi dijete gladno,i dam mu onu gotovu Hipp jednu jedinu koju hoće od kupovnih i nju je jeo.Onda probam posle par kasicica Hippove da mu dam ovu sa paprikom,i kunem vam se neće da zine!Kao da provali po mirisu ili kako već.Ja opet zahvatom kupovnu,zijeva bez problema.E pa strašno.

clock-img

09.10.2014, 14:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

T u zadnij nekoliko dana skroz malo jede,par kašikica i gotovo ne znam da li to ima veze sa zubima,mlijeko popije ali ovako hranu slabo,ni domaće ni kupovne kašice neće.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

09.10.2014, 16:30

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

EMICE mozda je samo zubi muce

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.10.2014, 16:34

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa moguće jer raste joj drugi,a i nisam bila sigurna da li slabije jedu kad rastu zubi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

09.10.2014, 22:33

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Mi danas konacno probasmo proso, a kupila sam ga prije mjesec dana user posted image
Dodala u rucak i spremila jos jedan rucak u slucaju da mu se ne dopadne.Medjutim poruckao on kao pravi, nije bas bio preodusevljen al pojeo.Bas me raduje, inace je bas tezak za "nove" namirnice.

clock-img

12.10.2014, 11:36

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Probali smo i kupususer posted image
Jos nam ostaje grasak i boranija.

clock-img

12.10.2014, 13:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image hahah moja D probala kupus tek sa godinu i po, ja se utrtala da joj dam kupus zbog gasova aahahaha Bravo za derana

clock-img

12.10.2014, 13:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

MLj kad sme bese nar?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

15.10.2014, 11:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ajd molim vas prosvjetlite kako da ovom svom djetetu spremim rucak jer ona i dalje nece domace kasice,mislila sam mrkvicu,tikvicu,papriku,bjeli luk i malo pavlake.da li da to sve skuvam pa dodam pavlaku ili prodinstan user posted image

clock-img

15.10.2014, 12:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

MLj kad sme bese nar?

nakon godine.

Emice ponudi joj ono sto vi jedete za rucak. Samo nemoj jako da zacinis. To je moj savet. I ako ikako mozete zajedno svi da jedete. Pusti je nek jede prstima kako god ali neka jede u drustvu i da vidi da rucka isto sto i svi.

clock-img

15.10.2014, 13:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hvala Ljišo,šta bih ja bez tebe user posted image
E sad još jedno pitanjce,večeras sam mislila nama pravit špagete karbonara,jel smije i ona to jer ima jaje.

clock-img

15.10.2014, 13:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

zumance si uvela pretpostavljam. ako nisi belance uvela ja bih joj ipak dala nesto sto ima belance u toku pre podneva. Da ne bude prvi put dajes i to uvece.

clock-img

15.10.2014, 13:55

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bjelance nisam još,držim se onog ne prije godine mada njoj će godina za tri sedmice.

clock-img

15.10.2014, 13:59

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

mozes uvesti onako u nekoj piti ili slicno a bas da jede belance sacekaj godinu. Kazem ti npr proja sa jajima za dorucak je ok.

clock-img

15.10.2014, 14:17

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Dijo,kako si mu kuvala kupus?Ili si od vašeg ručka odvojila?
I da pitam,jel rano da počnem da mu odvajam od nseg ručka prije začina?
Ja njemu sve kuvam,a nama npr prodinstam na ulju luk i šargarepu,pa dodam meso,pa dalje ostalouser posted image

clock-img

15.10.2014, 22:19

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mirkam , par listova kupusa sam syavila u hladnu vodu do kljucanja pa sam tu vodu prosula a kupus stavila u drugu serpicu sa mesom da se kuva.
Jos uvek mu spremam posebno ali po nekada odvojim i od naseg pre zacina.
Mirkam inace sve kuvam i pred kraj samo malo posloim. A od kada sam uvela luk na maslacu malo prodinstam luk i dodam meso, povrce i vodu u kojoj se kuvalo i bude bas ukusno.
Emice i Kosta se poceo buniti za vreme jela pa mu isitnim hleb koji on sam stavlja u usta a ja trpam glavni rucakuser posted image
Danas sam mu kupila neke Lino keksice, odlicni su. Ranije ih nisam vidjala.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 15.10.2014 22:20:09 >

clock-img

15.10.2014, 22:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

I mi smo juce probali kupus. Dadilja joj je spremila rucak. Kaze da je sve poruckala. Danas joj je spremila supicu sa puno povrca i mesa. Definitivno ovo dete voli da jede.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

15.10.2014, 22:35

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Super Sanjice, samo neka ruckajuuser posted image
Kosta isto obozava da jede toliko da moram da se krijem od njega kada jedem inace vriska hoce i onuser posted image

clock-img

15.10.2014, 22:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Tako i ja radim. Krijem, jer ako se pojavim sa hranom trazi i ako je u medjuvremenu jela.user posted image

clock-img

15.10.2014, 22:46

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Hahahah prvo sam mislila da je gladan pa sam mu davala. E onda sam pokusala da jedem odmah posle njegovog obroka ali neeee on bi i moje. Tako da se sada krijemuser posted image
A danas smo bili u prodavnici i mm stao kod slatkisa da izabere nesto za njega i Vuka, jaoooo kada je Kosta poceo da vristi, hoce i on user posted image

clock-img

16.10.2014, 09:51

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

I mi smo kupili te Lino keksice,ali ih još nismo probali.On u poslednje prijeme prilično slabo jede,pa mu ništa ne dajem izmedju obroka jer me strah da ne pokvari obrok.Mada mislim da to i nema neke veze.Baš ću mu danas dati da proba user posted image

clock-img

16.10.2014, 09:53

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mirkam ja mu izlomim keksice i on sam hvata rukicom i gura u usta. Boze kako je samo sladak i smesanuser posted image