cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo

clock-img

29.11.2013, 19:57

clock-img

viktori

pencil-img

998

naravno, al jagode su nesto drugo veliki alergen kao i lesnici, kikiriki... to je ok, al za ovo drugo voce...
i moja dr je tetkina prijateljica i svi su mi iz te struke al veruj mi to nekada uopste nema veze sa tim vec sa detetom
meni je 3 lekara reklo da mu dajem jaja najnormanije a ja alergicar meni to npr nije imalo logike iako je rec o meni bliskim ljudima... ma sad da ne pricam dalje svako zna svoje dete i sebe najbolje
meni n reaguje na karfiol toliko ga muci stomak da mi ne pada na pamet da mu jos dajem kupus a tek pasulj ne znam kako bi mu tek bilo...user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

29.11.2013, 20:20

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nama je dr rekla da od starta smemo visnje i tresnje a papriku kad smo uveli je rekla super. Snajka kad je uvodila cvrstu hranu mom bratancu (koji sad ima 3 godine) je isto sve nekako radila drugacije. Oni od konferencije do konferencije menjaju preporuke.

clock-img

30.11.2013, 10:02

clock-img

lokica77

pencil-img

518

dorucak: griz sa nekim vocem
rucak: cureci batak sa baby mixom
vecera: integralna makarona sa pavlakom i jogurt
Dajte zene pisite bebi menije ja vise nemam ideja, rucak nije problem uglavnom rucka ono sto i mi ali dorucak i vecera mi se vrte u krug sto neko rece dosadilo i meni da spremam isto a verovatno i K da to isto rucka

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

30.11.2013, 10:07

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

pogledaj temu bebin dorucak, ima raznih ideja koje mogu da se iskoriste i za veceru...

clock-img

30.11.2013, 10:51

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Jao ja zaboravih na tu temu a znam da su bili sjajni.predlozi u njoj...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

30.11.2013, 10:59

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

i moja je jutros doruckovala griz a za uzinu ce breskve. Mislila sam da sam izvadila kajsije iz zamrzivaca kad ono breskvice. Za rucak nem pojma sta cu. Za veceru cu nesto slano. Ne svidja joj se kad ne moze sama da jede. Jutros mi je otimala kasiku da ona rucka sama (jer uglavnom doruckuje sama prsticima ali eto danas za dorucak sam je zeznula) tako da cu veceru morati da spremim nesto sto moze prstima. Mozda cu i ja testo jao ne znam nekako mi testo tesko za veceru da joj dajem. Videcu sta cu. I ja bila u temi za bebin dorucak ali tamo sve neki slatki dorucci.

clock-img

01.12.2013, 00:20

clock-img

viktori

pencil-img

998

namazala sma nama piletinu u pekacu so i senf bude slatka piletina pogotovu kozica mm obozava al sma mislial da dam n malo belog ili batak dal mu to moze smetati ipak je to jako mala kolicina
a? jel deci solite vec klopu i sladite? ja njemu jos nista nisam

clock-img

01.12.2013, 07:45

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Pa Ivi me secerom nista,a posto jede sto i mi bude posoljeno ali umereno...

clock-img

01.12.2013, 10:11

clock-img

lokica77

pencil-img

518

i ja zaboravila tnx poc,
ja solim jer ona uglavnom jede isto sto i mi, secer ne dodajem

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

01.12.2013, 11:18

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Danas sam joj za rucak uzela file soma,kuvam supicu pa ce biti povrca iz supice

clock-img

01.12.2013, 21:55

clock-img

viktori

pencil-img

998

kako je prosao som? jel joj se svideo?
mi smo za sada samo pastrmku
sutra cu mu papriku sa jajima da probamo
mi smo danas zitarice sa pavlakom
vockice za uzinu
rucak piletina pecena tikvice i karfiol (mm ubacio da probamo dal ce ga muciti i za sada nista)
vecera griz sa mlekom, poal banane i visnjama jer nam je preskocio vreme druge uzine pa je bilo 2u1 user posted image

clock-img

01.12.2013, 22:24

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Bas joj se svideo...omlatila ga je...a sutra hmmm...jos uvek ne znam sta cemo...

clock-img

03.12.2013, 12:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

imamo sveze svinjske masti sad posle svinjokolja i naravno mm vec koji dan maze hleba masti i paprike. I citam sad
klik

Kazu bolja je i od putera. Ja beki sve sa puterom pravim nisam jos ulje (eventualno maslinovo i to samo par puta jer mozda nisam imala maslac u kuci) a sad se iskreno razmisljam ako ustreba da koristim kad kad i mast. Plus najbolji kolaci se prave sa mascu hihhih...vanilice, salcici i td.

clock-img

03.12.2013, 17:45

clock-img

viktori

pencil-img

998

paprika super prosla kao i suve kajsijice uzivao covek

clock-img

03.12.2013, 21:48

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

eka danas jela police hehehe tj krompir presecen na pola i ispecen u rerni pa sam joj malo namazala sa maslacem i pavlakom i bas je uzivala

clock-img

06.12.2013, 08:49

clock-img

viktori

pencil-img

998

Jel mogu da mu dam neko drugo mleko osim kravice zute? Imam Megle 3.2.

< Poruku je uredio viktori -- 6.12.2013 8:50:24 >

clock-img

06.12.2013, 09:37

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Viktori ne vidim što ne bi mogla...i ja ponekad u nedostatku žute sipam to...doduše mi smo samo na kašicama, ne pije ga ovako, a ne pijete ni vi...Žuta je obogaćena vitaminima A i D3..pa se zato preporučuje baš ona..al za danas neće mu ništa biti bez nje...Bar ja tako gledam user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

06.12.2013, 10:16

clock-img

viktori

pencil-img

998

Pa i ja. On je klopao. To je bitno a kad N klopa desava se neverovatna promena evo ga sizi po kuci, tako da je Megle danas prosao. user posted image

clock-img

06.12.2013, 11:13

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Meni su rekli ako se daje zuta koja ima D vitamin onda se ne daje vigantol i slicno. Znaci prestanak sa vitaminima.

clock-img

06.12.2013, 16:42

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Eh da jutros sam prvi put Dunji dala cokolino i opet joj se ne svidja. MM me nakrpio sto forsiram da jede te kasice slatke kad joj se ne svidjaju. A i ja debil majke mi, al sve racunam lakse bi mi bilo i da ne vrtimo non stop isto jer nece da jede slatko pa samo par stvari menjam za dorucak i veceru. Al nece pa nece

clock-img

08.12.2013, 14:35

clock-img

Sandra_n

pencil-img

596

Mame da li smem bebi od 10 meseci da dam beli luk? Da li svez ili kuvan? I u kojoj kolicini?

clock-img

20.12.2013, 18:28

clock-img

Sandra_n

pencil-img

596

Mamice da li smem bebi od 10 meseci da dam borovnice i paradajiz? Non stop jede isto dosadilo je i meni i njemu

clock-img

26.12.2013, 19:04

clock-img

Sandra_n

pencil-img

596

Da li neko zna gde da nadjem temu kako prestati nocu sa dojenjem?Moj bebac ima 11 mesecu i celu noc se budi da sisa ako mu me dam onda vristi i place ne znam sta da radim vec je veliki da bi jel nocuuser posted image

clock-img

26.12.2013, 19:21

clock-img

Gabrijela Petrovic

pencil-img

1

Jesi li probala da se izmlazash pa kad se probudi na flashicu mu dash.? Bice i tebi lakshe i bebac ce brze da se naklopa user posted image

clock-img

26.12.2013, 21:22

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: Sandra_n

Da li neko zna gde da nadjem temu kako prestati nocu sa dojenjem?Moj bebac ima 11 mesecu i celu noc se budi da sisa ako mu me dam onda vristi i place ne znam sta da radim vec je veliki da bi jel nocuuser posted image

Odvikavanje od noćnog hranjenja

Enyoj the silence!