cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo

clock-img

17.11.2013, 14:54

clock-img

2002m

pencil-img

2595

ja se naoruzam igrackama i samo ih dodajem u toku hranjenjauser posted image

clock-img

17.11.2013, 14:55

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Gde ste drugarice user posted image

Mi smo danas ruckali sarmicu za zeljem i jogurtom, i lepo je ruckalauser posted image

Adulence, ne verujem da Iva zeza sa klopomuser posted image

Kad ste uveli pasulj? Meni dr rekla da mogu slobodno da joj dam, a ja ne bih jos uvek, strah me.,,

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

17.11.2013, 15:00

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Jaoooo da da verovala ti ili ne mislim hoce ona da jede,ali ludo se usput zabavlja...huuuuhhh...pa sme pasulj lo je rekla da je valjda prvo dala oko 11meseci mialim da bas pise stanicu ili dve pre....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

17.11.2013, 15:25

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ja sam pasulj uvela posle prvog rodjendana i ne prija mu bas,ima cesce i redje stolice od njega tako da ga izbegavam

clock-img

17.11.2013, 16:55

clock-img

nina26

pencil-img

3303

a jel ide prvo voda samo ili moze odmah i zrnouser posted image

ne znam,bas se dvoumim da li da joj dam....

clock-img

17.11.2013, 16:59

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Nina ja sam dala supicu prvo al joj nije prijalo pa sam nedavno tek dala...tj u 13tom mjesecu i super joj je proslo...mozes pokusati pa ako ne ide lako ces odgoditi....

clock-img

17.11.2013, 18:52

clock-img

nina26

pencil-img

3303

i ja cu tako prvo sa supicom, pa polako, ima vremena za suljpauser posted image

clock-img

17.11.2013, 18:55

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam mojima davala prvo samo čorbicu od pasulja,a zatim i po koju grašku uz čorbicu ali onako propasiranu,svev sam im tako postepeno uvodila dok im se stomačić ne navikne

clock-img

17.11.2013, 22:37

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

mame ja da pohvalim dusu da se danas posteno nakrkala i dala sam joj veceras slanu veceru. pojela je palentu s jogurtom i sad se nadam da se konacno najela za veceru i da se iskreno ni nece buditi da sika u toku noci (jedino ako je nesto bude bolelo tipa zubi i sl). Uglavnom mi je veceru brljavila i pojede taman da bude sita do sisanja jer ne voli te slatke kasice ali evo palentu je smazala. Za rucak je jela ribu i krompir, a za dorucak je jela griz (stavila sam na vrh kasicice malo smedjeg secera i bas je dao grizu neki lep smek) a uzinala je kruskicu. Danas smo superiskaaaa

a da ako je ja hranim tj ako ne dam njoj da ona nesto sam brljavi i ja se naoruzam igrackama, varjacama, kasikama i pitaj boga cime vec ne

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.11.2013 22:38:29 >

clock-img

18.11.2013, 17:41

clock-img

lokica77

pencil-img

518

mi danas za dorucak bundevu sa mlekom, rucak teletina sa karfiolom i sargarepom u pavlaci, vecera kao seoske makarone

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

18.11.2013, 18:19

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Oko 7 - 240 ad mleka
Oko pola 11- Doručak popara sa domaćim kajmakom...toliko je voli da mislim da bi mogla ceo dan da je jedeuser posted image
Oko pola 15 - Ručak ćuretina sa krompirom i blitvom i belim lukom (uh kad podrigneuser posted image )
Oko 18 - Večera griz sa jabukom i cimetom (upravo pojela...ja napravim pola doze..ono 125ml mleka i narendam celu jabuku)
Oko 21 - još 210-240 mleka (zavisi koliko je njupala u toku dana)

Enyoj the silence!

clock-img

19.11.2013, 11:28

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Evo i našeg današnjeg jelovnika:
D: Griz sa jabukom i cimetom...Jole hvala za recept, dugo nije imala slatki doručak a ovo joj se baš svidelouser posted image
U: Kruška
R: Slatki kupus sa junetinom
V: Popara sa fetom

clock-img

19.11.2013, 11:29

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ma nema na cemu...i ja sam to pokupila ovde user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

19.11.2013, 20:10

clock-img

viktori

pencil-img

998

dorucak griz sa pavlakom
banane uzina
rucak piletina sa krompiricima i bundevom
pola banane jabukice i visnje uzina
vecera pet zitarica sa kisleim mlekom
i od kada imamo dve vocne uine n kaki superiska a imali smo problem sa zatvorima cim je presao na hranu
jole jel te jabuke narendas ili skuvas sa grizom i koje mlekce jel imlek?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

19.11.2013, 21:19

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

eh mi smo jutros tost na koji sam natrljala belog luka i to smo ruckali sa jogurtom i malo jako malo slaninice sam joj dala. Uzinala je 7corn sa narandzom (danas sam joj prvi put dala narandzu i zato sam i gledala da bude sa necim a ne sama). Za rucak sam joj skuvala spanac (i naravno sa belim luikomuser posted image ) i krompir je dobila pored toga a posle spavanja je dobila cedjeni sok od narandze. Nije htela da vecera tj poslepodne nije bila u fazonu za jelo.

Juce sam joj prvi put dala kivi. I eto ima normalnu kaku a ne tvrdu. (jos davnih dana mi je jedna pedijatrijska sestra rekla da dam Dunji malo kivija zbog tvrde stolice ali ja nikako pa nikako i eto juce sam konacno-u nedostatku naseg voca tj bila bi monotonija kruska, jabuka, dunja banana i slicno).

U svakom slucaju svideo joj se i kivi a i narandza a u sokicu je bas uzivala

clock-img

19.11.2013, 21:51

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: viktori

jole jel te jabuke narendas ili skuvas sa grizom i koje mlekce jel imlek?

Jok more...samo narendam i pomesam sa grizom i dodam cimet..a mlekce zuta kravica 3,2%

Ljisho kako si dala narandzu...mislim znam da nije sa koromuser posted image ...nego sta sa onom opnomuser posted image skidam?

< Poruku je uredio jole82 RR -- 19.11.2013 21:52:48 >

Enyoj the silence!

clock-img

19.11.2013, 21:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

eh da za prvi put sam skinula opnu. Tako mi rece strina ona je pedijatrijska sestra isto.user posted image

nego kako sam krenula sa ovim belim lukom s mojim detetom niko nece hteti da se druzi u vrticuuser posted image jer ce smrdeti haos ahhaha.... A i ja sam jela puno belog luka kao mala, kad god bi me baba pitala "Ljiljo sta ces da jedes?" ja sam odgovarala "sunke i belog luka" i plus bela kafa uz to....mmmmmmmmmmmmm...omiljeni dorucak

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 19.11.2013 22:03:10 >

clock-img

19.11.2013, 22:00

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Tako i mislih, al da pitam
Gracias user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

19.11.2013, 22:18

clock-img

viktori

pencil-img

998

i ja n dajem belog luka ja ga obozavam user posted image
e da i n doji ujutru i uvece i u medjuvremenu kad god hoce (kaze mm on je jedina beba kojoj je dojenje uzina!)

clock-img

19.11.2013, 22:32

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

joj moja ponekad tako trazi sisu u toku dana. Juce eto svega dva podoja ujutru i uvece a danas je trazila jos dva puta preko dana ali sam se sazalila jer je muci nosic i ima temperaturu pa sam joj dala da siki tako da je i moja danas uzinala sikuuser posted image

clock-img

19.11.2013, 23:35

clock-img

viktori

pencil-img

998

problem je sto n nema neki red, jednostavno sma mu ja od samog pocetka davala kad on pozeli, pa sad prekidao pisala sam vec, pa ponovo, tako da kako cu prestati sa dojenjem tj uzinama nemam pojma
dajte neki predlog sta jos da kuvamo sutra? vecera i dorucak su nam najproblematicniji sve isto vrtim kacamak obozava al ne moze samo njega jesti a jeo bi ga stalno...

clock-img

19.11.2013, 23:41

clock-img

World

pencil-img

4234

napravi palentu sa vocem.. ili kajganu sa pavlakom i kiselim mlijekom, to ana voli... user posted image

ili neke druge zitarice sa vocem i jogurtom, nama je to obicno dorucak..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

19.11.2013, 23:54

clock-img

viktori

pencil-img

998

pa jede proso, kacamak, pirinac, pet zitarica sa vocem, jogurtom, kiselim mlekom sad cemo ovo joletovo sa cimetom i jabukom
projice je jeo adulence recept :-) nemam pojma

clock-img

20.11.2013, 08:38

clock-img

viktori

pencil-img

998

jole, zet je odobrio combination! 125ml mleka, 200 vode jabukice dve male i simet mljaaac i mama probala
pojeo sve i poceo da place oce jos, pa sam morala da mu dam par zalogaja banane to mi bilo najbrze
moje dete jednostavno voli da to ima po tanjiru i samo gleda koliko jos ima mnogo je smesan.
morcu vecu kolicinu da mu pravim :-)

clock-img

20.11.2013, 10:26

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mi smo jutros griz sa kruskom i cimetom,za rucak cemo da krompir blitvu i jaje na okce...a za veceru nemam pojma...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3