cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pocela je skola :)

clock-img

06.09.2017, 12:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moj skolarac je prezadovoljan!
Jako joj se svidja u skoli. Svaki dan kad dosje kuci pita hoce ici i sutra 😂

clock-img

06.09.2017, 12:43

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Meni je oboje dece zadovoljno.
Marko je krenuo u prvi i sve mu je super. Jedva čeka da ide. Malo gunđa za domaći ali to je čuo od brata, jer kad krene da radi ustvari nema problem sa tim, sviđa mu se.
Luka je krenuo u peti razred i sve mu je novo isto. Maltretira se sa sveskama, pošto svaki nastavnik za sebe govori šta treba i kako, pa onda cimanje i prepisivanje. Danas je dobio proliv i neće ići. Užas! Sutra prvi roditeljski a ja pravdam časove.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

06.09.2017, 14:19

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

A kakva je situacija sa uniformama, sta kazete? 😊

clock-img

06.09.2017, 14:46

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ništa od toga😁

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.09.2017, 14:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Jel da? Nisam ispratila do kraja sta se sa tim desilo a videla sam neke najave kako ce biti uniforma... znaci nema ih?

clock-img

06.09.2017, 14:49

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Imamo temu o tomeuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image