cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle?

clock-img

14.09.2014, 15:57

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Sva sreca jos uvek nisam odrasla, a nadam se i da necu skoro. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

14.09.2014, 16:13

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jos nisam odrasla, bas pricam mm neki dan kako mi uskoro ide rodjendan, a ja sam i dalje u nekom teen fazonuuser posted image
mislila sam da cu biti odrasla kad rodim dete, ali sam jos vise podetnjilauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

14.09.2014, 16:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Na žalost odrasla sam na silu kad mi se mama razbolila,već sa 16 godina sam ja brinula o svemu user posted image

clock-img

14.09.2014, 17:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

mislila sam da cu biti odrasla kad rodim dete, ali sam jos vise podetnjilauser posted image

istouser posted image prestala sam da brojim godine posle osamnaestoguser posted image

clock-img

14.09.2014, 17:27

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Nisam jos to osetila..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

14.09.2014, 17:42

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pa me znam da li je to pravi termin... bolje reci osamostalila se... kada sam pocela ziveti u studentskom domu, a jos vise kada sam pocela raditi. A detinjasta nisam prestala da budem !user posted image Jos uvek imam momente kad se benavim ili sanjam nemoguce . Ili brbljam , glupiram se ...user posted image

clock-img

14.09.2014, 17:47

clock-img

Anoniman

ja se nadam, iskreno se nadam da cu do tridesete odrasti i porastiuser posted image

clock-img

14.09.2014, 17:55

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

kad sam dobila posao bez veze i urgencija i sledeci dan kad sam krocila na razgovor kod direktorice user posted image Ne znam da li sam tog trenutka bila previse ponosna ili sam se osetila odraslom, ali eto. Ovako se ne osecam odraslom uopste.

clock-img

14.09.2014, 17:56

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ja se nadam, iskreno se nadam da cu do tridesete odrasti i porastiuser posted image

odmah da ti kazem- JOK user posted image .
ja sam osetila veliku promenu kada sam rodila Emu u smislu da vise nisam najbitnija na svetu, da ne mogu da uradim bas sve sto pozelim, da moram da vise da razmiljam jer jednostavno sada jos neko zavisi od mene. Ali sam i dalje dete u dusi

clock-img

14.09.2014, 17:58

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja sam osetila veliku promenu kada sam rodila Emu u smislu da vise nisam najbitnija na svetu, da ne mogu da uradim bas sve sto pozelim, da moram da vise da razmiljam jer jednostavno sada jos neko zavisi od mene. Ali sam i dalje dete u dusi

UM, zanesoh se pisuci o sebi, pa zaboravih da ti ja ovo napisem user posted image ali Bubi ili ja, svejedno, to ti je.

clock-img

14.09.2014, 17:59

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

Nisam to do sada osetila i nadam se da necuuser posted image volim ljude sa duhom deteta i nadam se da to necu nikad izgubiti!!

clock-img

14.09.2014, 18:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: bubulence

UM, zanesoh se pisuci o sebi, pa zaboravih da ti ja ovo napisem user posted image ali Bubi ili ja, svejedno, to ti je.

Oh nouuuuuser posted image , ok, ne bunim se ja, mzoda se bude bunila moja sveki, poekad me pita kada ces da odrsates ahahahauser posted image

clock-img

14.09.2014, 20:58

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Kad mi je umro otac odrasla sam u danuuser posted image

clock-img

14.09.2014, 21:01

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

suvise rano sa 14 god. zbog mnogo teskih stvari

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

14.09.2014, 21:03

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Sa 10 zbog rata

clock-img

23.09.2014, 07:15

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

To se oseti? user posted image
Nisam jos osetila. Ja sam jos uvek veliko dete.

clock-img

23.09.2014, 07:35

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kad sma dobila decu.. mada sam u dusi jos veliko dete user posted image

clock-img

23.09.2014, 07:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Takodje. user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 23.9.2014 7:59:17 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

23.09.2014, 08:11

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Sa 17 godina, kad mi je tata umro user posted image

clock-img

11.10.2015, 08:04

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ne razmisljam o sebi uopste kao o odrasloj.jos uvek imam neke hirove,durenje za sitnice,prenagljene odluke,razmazenost,naivnost..puno nekih decijih osobina,jos uvek se negde osecam kao devojcica ili bar devojka i da kao i dalje cekam da odrastem.ali,bilo je par desavanja koja su me trgla.evo,bas poslednje,letos sa tatom kaD SMO SE SUOCILI SA DIJAGNOZOMM koja bas moze biti teska i tuzna i kad sam ja bila ta koja sad treba da ide kod dr da razgovara sa njima oko svog tate,znaci nije vise tata taj koji juri za mene,nego ja to radim za njega i kad spoznam da ga mozda nece biti.mislim,sad je sve pod kontrolom,ali tad nije bilo.u tim trenucima sam se osetila kao nekako da mi je pola zivota vec proslo,neki osecaj kraja,konacnosti,nemam pojma..
evo,kako vreme odmice,popusta me,opet sam detinjasta..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.10.2015, 17:36

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Kad sam se prvi put zaposlila,i osetila kako je zaraditi dinar....znaci sa 19god.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

11.10.2015, 18:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Onog momenta kada sam videla mamu kako krišom noću plače jer ne zna šta će biti sa nama, razdvojeni od tate koji je ostao u hrvatskoj (večiti optimista koji nije verovao da će doći do rata), o njemu ni reč ne znamo, da li je živ, da li je dobro... ona bez posla, novca da nas nahrani i obuče... od tada više nisam bila dete iako sam imala samo 12 godina.. i ona je je bila suviše mlada, samo 32 godine..

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.10.2015 18:56:16 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.10.2015, 23:41

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ana user posted image
Veoma kasno pre neku god kada me pogodilo vise stvari u isto vreme (sto poslovne sto privatne). Do tada sam bila pod zastitom oca, a kasnije i mm.

clock-img

23.10.2015, 16:26

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja živim sama od 18.god u drugom gradu, ali da sam odrasla sam shvatila kada sam počela da radim ono ...5 radnih dana nedeljno i tako u nedogled....user posted image

clock-img

15.12.2015, 08:42

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Ako se to sigurno oseti, i pritom znas da prepoznas taj osecaj, onda...nista. Jos uvek nisam. Nemam taj osecaj, cak zaboravim koliko stvarno imam godina. Zaista zaboravim, ostala sam negde u 21, neki put se prebacim na 23, ali svoje godine ne znam iz prve da kazem, tek kad izracunam.