cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Omiljene osobe na RR

clock-img

06.09.2014, 13:11

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Trcosava, Olga, Bubi i njeno peskirce (ubice me za peskir user posted image ), Torbica, Ljisa...

user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

06.09.2014, 13:13

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Trcosava, Olga, Bubi i njeno peskirce (ubice me za peskir user posted image ), Torbica, Ljisa...

user posted image nisam znala da sam i ja nekom miljenik. Jao hvala.

Ja moram jednu osobu da izdvojim od vas svih koje ste mi sve drage a to je Rositauser posted image ,moja prija.

Naravno podugacak je spisak a bojim se da cu nekog izostaviti zato stavljam samo svog numero unouser posted image

clock-img

06.09.2014, 13:21

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Jaooo prijoooo, ma i ti si meniiii omiljena user posted image . Ima ih puuuuunnnoooo, ali moram da pomenem i milicicak, peace, lo, torbicu... Ma ima ih jos doooostaaaa.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

06.09.2014, 13:57

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hahaha necu te ubiti , vi ste meni jako smesne sa tim peskircetom, uopste nisam mislila da ce biti zanimljivo user posted image . p.s. volim i ja vas user posted image .

clock-img

06.09.2014, 16:35

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Puno divnih zenica ali one koje najvise izdvajam

Dunja RR,Jole 84,Degu,,Šerpica,Torbica,Wiv,Dani,Daca 77,Lesica RR,Trcosava i

da nenabrajam devojke sa crtica i VTO divnih osoba je na RR

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

06.09.2014, 16:43

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Olga, Dunja, Trcosava, veselica ( nova je kao ja), i svi oni koji samnom hoce da se druze . Eto.user posted image

clock-img

06.09.2014, 16:52

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Nisam cesto tu, uglavnom kad mi detetu fali nesto kao ovih dana. Zapale su mi za oko Trcoslava, Serpica i Torbica, volim da citam sta one pisu, dosta se tu korisnih saveta nadje. E da, i Klarita, mada se nismo dosta dugo kuckale s obzirom da nisam cesto tu. I Viking mi je draga, ali je nesto ne vidjam ovde. I Ana RR mi je ok user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

06.09.2014, 18:21

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

ja sam najvise na temama oko trudnoce, tako da uglavnom komuniciram sa devojkama odatle.Sad bas razmisljam, tesko je reci ko je kakav, ipak je ovo virtuelni svet, pitanje u realnosti ko bi se kome svideo.Ja na zalost nikoga ne znam uzivo.

Ako gledamo samo tako kao caskanje, najvise su mi zapale za oko devojke sa kojima sam najvise komunicirala ili koje najvise vidjam na temama o trudnoci. Mnogo mi se svidja sto su sve pozitivno saskaste, sve su svakoj podrska, delimo iskustva,razmisljanja, bas je dobra ekipica.

Da nabrojim samo neke od nadimaka koje sam zapamtila (sigurno ce ovaj trudnicki mozak nekog i zaboraviti,ali znam da ce i to one razumetiuser posted image ) Dakle : Bubi, Branki, Wivern,Placljiva, Sanjalica1980,Trca, Unina mama, vonavoj, Daca 77, Torbica... Mislim da mi se sve devojke dopadaju, nije mi niko zapao za oko s akim nesto nije u redu...user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 6.9.2014 18:26:07 >

clock-img

06.09.2014, 18:23

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Torbica,Branki,Kristal,Peškirić user posted image ,ima ih još dosta ali one mi padoše na pamet prve user posted image

clock-img

06.09.2014, 18:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Zaboravih Ljišu,baš volim njene komentare user posted image

clock-img

06.09.2014, 18:37

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

EMICE user posted image da ne izdvajam sve divne zene sa kojima svakodnevno kuckam i delim sve lepe i ruzne trenutke

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.09.2014, 20:54

clock-img

branki*

pencil-img

20828

emice,ipo i ja volim da citam vase postove i pisem sa vamauser posted image bas je lepo kad si nekom draguser posted image
ipo.tvoj post skroz prepisujem i slazem se,bas smo dobra ekipicauser posted image

emice,user posted image za peskiric!!
ima dosta osoba koje mi prijaju ovde bas,bas...

branki

clock-img

06.09.2014, 20:59

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ovde sam manje od nedelju dana ali moram da pohvalim sve zene posebno clanove koji su ovde duze vreme a koje su mi pomogle dosta jer dok sam pohvatala sveuser posted image .Nadam se dobrom druzenju a posebno dobrim savetima

clock-img

06.09.2014, 21:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ako budem nabrajala,zaboravicu sigurno nekoga..jednom vec jesam!
Ali jedno cu reci,niko me ne nervirauser posted image user posted image ili sam jednostavno takva,ne upadam u raspraveuser posted image

clock-img

06.09.2014, 21:29

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Draga moja druga porodico, ljubim vas sve! Bas volim da budem ovde user posted image Hvala svima koji me spominju, divnih zenica sam upoznala, bas me je obogatila RR. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

06.09.2014, 21:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Prava rec..obogatila me RRuser posted image user posted image

clock-img

06.09.2014, 21:40

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja potpisujem da mi je RR druga porodica,da nije bilo nje ne bih upoznala divne zene koje su usle u moj zivot na ovaj ili onaj nacin. Sve ste mi drage i svaka od vas ima iskustvo za onu drugu,pomoc,toplu rec,utehu,ma nemam reci...
Vec sam pisala ko mi je prirasao srcu....user posted image
Ma sve ste divne user posted image zao mi je sto nema vise starih clanica koje su bile bas aktivne u vreme kad sam se ja uclanila.
I ne zamerite mi,poseban user posted image za moje Nislijke.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

06.09.2014, 21:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Slazem se Branki ...tebe sam i zaboravila! I Ljusu i doktorku itd , opet ima itd. user posted image
Nadam se da sam i ja ok. user posted image

clock-img

06.09.2014, 22:13

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

Dosta ženica mi je simpatičo i drago, pišu sjajne, smislene, korisne, duhovite postove. Meni najdraže su branki, Dada81 i Torbica.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 6.9.2014 22:14:59 >

clock-img

06.09.2014, 22:19

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: emicaa

Zaboravih Ljišu,baš volim njene komentare user posted image

user posted image ja sam izgleda ovde glavni saljivdzija pored Olge CARICE naravno eheheh

clock-img

06.09.2014, 22:21

clock-img

branki*

pencil-img

20828

jeeeeeeuser posted image user posted image letim od srece!
cakanauser posted image

branki

clock-img

06.09.2014, 22:25

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

znala sam da sam izostavila jos divnih zenica user posted image Rositu, Cakanu84 i naravno Klaritu koja mi je pogodila poluser posted image user posted image

clock-img

06.09.2014, 22:34

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Sve zenice sa VTO stranica su mi drage na celu sa Dunjom i Viking. Tu je Joka sa kojom se i ovako druzim. Tu je i moja Slovenka Trca i naravno Maslacak. Nekog sam zaboravila. Da, moje Kraljevcankeuser posted image

clock-img

25.02.2017, 07:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ne bih da imenujem, jer cu zaboraviti neku da upisem, ali jednu moram, ja Emicu obožavam, ona je luda za medalju user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.02.2017, 12:12

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hahhahaaa, a vi ste sve sjajne, mnoge su mi prirasle srcu. Jednostavno odgovara komunikacija, bas je divna RR porodica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!