cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Beograđankama 100% porodiljsko

clock-img

03.02.2010, 15:12

clock-img

Zvoončica

pencil-img

24

pa,da, nadajmo se uskorouser posted image user posted image user posted image

bitno je da isplate sve, a to što kasne.....tako je kako jeuser posted image  

clock-img

03.02.2010, 15:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Zvoončica

pa,da, nadajmo se uskorouser posted image user posted image user posted image

bitno je da isplate sve, a to što kasne.....tako je kako jeuser posted image  

Zvoncice i ja kazem:neka kasne ako treba i pet meseci samo bih volela da u glavi razjasnim sta je ovo sto dobijem od firme na vreme- deo ili sta?
volela bih da znam da ce da stignu i da znam da cekam..a neka kasne...sta da radimo..bolje ista nego nista

clock-img

03.02.2010, 15:16

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

OTI, mozda je malo manje od 65% jer ti sada ne ide topli obrok i prevoz. Meni je tako bilo.

clock-img

03.02.2010, 15:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Leki 77

OTI, mozda je malo manje od 65% jer ti sada ne ide topli obrok i prevoz. Meni je tako bilo.

Tako je. Obracun trudnickog se dobija tako sto od plate koju ste primale, oduzmete 15%, pa se od toga obracunava 65%.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.02.2010, 15:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Leki 77

to sam i ja pretpostavila...hvala

clock-img

03.02.2010, 15:23

clock-img

Zvoončica

pencil-img

24

sve zavisi, oni zakomplikuju stvar, ali veći deo ti je uplata od drzave, a u decembru su bile 3 uplate od drzave za redom,sto nas je mnoge zbunilo, ali kad dobijes manju upaltu to je od grada beograda tih 35 odsto, a veći deo je od drzaveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 15:27

clock-img

aster

pencil-img

625

I meni je danas legla uplata od 65%, a od onih 35% ni traga ni glasa user posted image

clock-img

03.02.2010, 15:29

clock-img

Zvoončica

pencil-img

24

user posted image user posted image user posted image user posted image , meni je legla preključe, a inače je u petak legla na račun firme, dosta toga zavisi od stručnosti i ažurnosti knjigovodja firme

clock-img

03.02.2010, 15:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: aster

I meni je danas legla uplata od 65%, a od onih 35% ni traga ni glasa user posted image

isto user posted image

clock-img

03.02.2010, 15:31

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image , meni je legla preključe, a inače je u petak legla na račun firme, dosta toga zavisi od stručnosti i ažurnosti knjigovodja firme

a ne znas za koji je to mesec?

clock-img

05.02.2010, 20:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

a ne znas za koji je to mesec?

E pa ja sam danas zvala moju firmu i dobila konacno razresenje dileme oko ovoga..mozda ce jos nekome da znaci...
Rekli su mi da oko 15.og februara ocekujem 35% decembarske plate...
Tako da...mojih prvih 35% (od kako sam na teretu socijalnog) tek treba da legne i nije ni cudo sto do sada nije bilo ...

Znaci tek sredinom februara dobijam decembarski deo...
pa onda verovatno sredinom marta januarski i tako dalje...

clock-img

07.02.2010, 10:00

clock-img

emem

pencil-img

2

ja sam cula da se tih 35% isplacuje samo u slucajevima kada je plata ispod gradskog proseka!?

clock-img

07.02.2010, 10:08

clock-img

Anoniman

Nisam iz BG, ali ja sam shvatila da to ide svima u BG... user posted image

clock-img

07.02.2010, 10:26

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: emem

ja sam cula da se tih 35% isplacuje samo u slucajevima kada je plata ispod gradskog proseka!?

Sve Beograđanke dobijaju tih 35% od grada.

clock-img

18.02.2010, 20:58

clock-img

Anoniman

samo da javim da mi je danas legla uplata ...za koju su mi rekli u firmi da je decembarskih 35%
tako da znate..

mene malo buni sto ne znam tacno od cega je tacno to 35% jer mi nesto malo ali...makar je nesto stiglo...pa da znate...

clock-img

21.02.2010, 19:49

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: OTI

samo da javim da mi je danas legla uplata ...za koju su mi rekli u firmi da je decembarskih 35%
tako da znate..

mene malo buni sto ne znam tacno od cega je tacno to 35% jer mi nesto malo ali...makar je nesto stiglo...pa da znate...

Ovi moji ništa nisu uplatili, naravno user posted image stalno nešto muljaju!!!