cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zimnica

  
clock-img

29.08.2011, 22:58

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Neko kuva ajvar i sa patlidžanom, iz više razloga, da bude jeftinije, brže, ili zato što tako voli user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

29.08.2011, 22:58

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: verolino

Resite mi nedoumicu-ajvar se pravi samo od paprike, a kako se zove ono u sta se stavlja i peceni plavi patlidzan? To ja volim....Prelepo mi je..Moja mama savrseno pravi i nigde nisam takav mogla da kupim.


Tako ja pravim ajvar, sa patlidžanom, i to nigdje ne možeš da kupišuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:00

clock-img

Anoniman

Znaci i to je ajvar. Mene kuma ubedjuje da to nije ajvar nego pindjur.
Ja tako volim. Blaze mi je od same paprike i ne izaziva gorusicu (a ja imam problem sa tim).
Hvala Lillyuser posted image

clock-img

29.08.2011, 23:01

clock-img

GRGA

pencil-img

2365


IZVORNA PORUKA: Lu RR

Grgo, i ja namjeravam u narednih 10-ak dana raditi zimnicu i moja stoji u ostavi, nije rano neće više biti jako vrućeuser posted image





Iskreno to i mene plasi--ostava ,,a da ne bude vruce......??Zene ima li neko dobar recept za sok od breskvi...........Jeftine su ,,i bas bih napravila a da pritom nema konzervanas ai da drzi!!

clock-img

29.08.2011, 23:03

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

U pindžur ide i (crveni) paradajz user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

29.08.2011, 23:04

clock-img

Anoniman


IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Neko kuva ajvar i sa patlidžanom, iz više razloga, da bude jeftinije, brže, ili zato što tako voli user posted image



Taj ajvar se zove pindžuruser posted image

clock-img

29.08.2011, 23:05

clock-img

Anoniman

Onda je moja kuma u pravu. Na paradajz sam zaboravilauser posted image
Stidim se. Nista ne znam o zimnici. Uvek sam bila samo pomagac koji pere, secka, pece i ljusti. Ali obecavam da cu naucitiuser posted image

clock-img

29.08.2011, 23:08

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Nedja RR


IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Neko kuva ajvar i sa patlidžanom, iz više razloga, da bude jeftinije, brže, ili zato što tako voli user posted image



Taj ajvar se zove pindžuruser posted image


Ma nemoj da mi pindžuraš ajvaruser posted image
To nije pinndžur, pindžur ima i paradaiz i sve je onako krupnije ni slično ajavaru!user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:11

clock-img

Anoniman

Ajvar, pravi je samo sa paprikom. Sve što dodaješ, to više nije ajvaruser posted image Ozbiljno, drugarica srbijanka je donosila od babe pindžur, sa paradajzom, bez paradajza i ljuti. Jeste malo krupniji od ajvara, ali je i on mleven samo krupnijeuser posted image

clock-img

29.08.2011, 23:16

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Da u pindzur ide crveni paradajz:))

clock-img

29.08.2011, 23:16

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Moj pravi ajvar...sa patlidžanomuser posted image
KLIK
Ozbiljno onaj  sa samom paprikom je meni totalno bezukusan , kod nas se oduvijek pravio sa patlidžanom a pindžur je nešto drugo...e sad je li sataraš ili je bećaracuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.8.2011 23:17:19 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:17

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Ja zaista najvise volim pindzur--parrika -patradajzz uf pa kada ga napravim ljutog...ali s ene isplati da kuvam za nas dvoje....Kada budem prosirila porodicu --moze

clock-img

29.08.2011, 23:18

clock-img

Anoniman


IZVORNA PORUKA: Lu RR

Moj pravi ajvar...sa patlidžanomuser posted image
KLIK
Ozbiljno onaj  sa samom paprikom je meni totalno bezukusan , kod nas se oduvijek pravio sa patlidžanom a pindžur je nešto drugo...e sad je li sataraš ili je bećaracuser posted image



Agree to disagreeuser posted image

clock-img

29.08.2011, 23:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pindzur se secka, tj za pindzur se paprika secka. Moja mama, baka, nana, tetka, strina... prave pindur i ajvar. Nikad nista ne stavljaju osim paprike. Razlika je sto se za javar paprika melje a za pindur secka i ima krupno seckanog belog luka.Posto je smor seckati papriku, pindzura se prave dve tegle a ajvara dvadeset i dve.


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.08.2011, 23:19

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Uf ovo mi super zvuci,,kazi mi ne stavljas ni salicil,,ni konzervans--Da li je samo zapeces u rerni i zatvoris..ili imas drugu metodu??

clock-img

29.08.2011, 23:23

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Grgo koga pitaš?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:24

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Tebe?user posted image user posted image

clock-img

29.08.2011, 23:26

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Za ajvar sa pecenom paprikom

clock-img

29.08.2011, 23:26

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ahauser posted image
U vruće tegle sipam vruć ajvar i odmah zavrnem zatvarače, pokrijem dekicom do sutra i složim u stalaže, nema konzervansa ni ništa sličnouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:28

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Uf sto mis e to svidja...i ne pokvari se,,ni ne zapeces ih...Jel stavljas na teglu kesicu sa gumicom,,pa zatvarac ili....Bas volim bez konzervansa

clock-img

29.08.2011, 23:30

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ne kesica nikakva onda nije hermetički zatvoreno.
Treba biti originalni zatvarač od tegle i kad se tako sve vruće zatvori nema šanse da se pokvari.
Mada nećeš pogriješiti ni ako želiš još dodatno malo zapeći na 50-100 C

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.8.2011 23:31:10 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:32

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Uf zenska bas sams e sada primila na ovaj ajvaruser posted image

Ove nedelje obavezno pravim....Samo mi je bitno da se ne pokvari,,iskreno nisam pravila bez kkonzervanasa..uvek sam za svaki slucaj stavljala po malo

clock-img

29.08.2011, 23:32

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Proslu zimnicu sam ja malo zapekla,,cisto navika,,radi sigurnosti!

clock-img

29.08.2011, 23:33

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Grgo, ako želiš ti staviuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.08.2011, 23:34

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

ZEne ove nedelje je pravim...user posted image Pa 5 tegle 5 ima da je napravim..Luna znas li dobar sirup od breskvi,,,