joj, to me interesuje, imam neki med sa pijace, ponestalo mi tatinog, a kako me upala pluca pozurila, nisam imala vremena da cekam da mi salju.. elem, taj sa pijace nicemu nije, bas bih da ga u nesto utrosim.. kako to pravis?
stavljacu ja jos, cveklu treba da kuvam, same sampinjone da mariniram, mozda stavim i krastavce, ako ih uopste jos ima, nemam blage veze, nisam nedeljama izasla iz kuce.
ostalo, ajvar, pindjur, cepkanu, sokove, dzemove, slatka, med.. sve tata sam napravi u selu, dok pece rakiju!
za moga tatu!!!
kad nam stigne paket od njega, sa sve gajbom sa jabukama.. niko srecniji na svetu!
inace, pola od ovih stvari uopste ne jedem, ali uzivam u pravljenju, napisala sam to gore. i jos sam napisala..
IZVORNA PORUKA: jelena038
ove godine cu da pravim samo onu jednu stvar koju stvarno volim - onaj paradajz u flasama, nekuvan, samo cedjen, sa persunom. red bi bilo da mi ne uspe
_____________________________
dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...