cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zimnica

clock-img

29.09.2014, 14:43

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i kod nas su ti mali krastavci po 80 din za kg.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.09.2014, 18:07

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Ovo je da covek ne poveruje kornisoni 70-80 din na pijacu i jedva se nalaze a prosle godine sam uzimala po 30 din...

Kod nas su 100din, a i prošle godine su bili isto toliko...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

29.09.2014, 18:21

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Zna li iko za papriku? Znam da je vecina zavrsila sa tim ali ja nisam user posted image ...

clock-img

29.09.2014, 19:00

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

ME, idi na pijac pa videćeš cene paprike...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

29.09.2014, 19:12

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Zna li iko za papriku? Znam da je vecina zavrsila sa tim ali ja nisam user posted image ...

ME kod nas je paprika oko 80 din./kg,na kvantaskoj pijaci i manje ali ti ova moja informacija i nije bas puno pomogla. Ipak je to 350 km dalje od tebe.

Kao sto rece Zapkic:

IZVORNA PORUKA: Žapkić

< Poruku je uredio anita -- 29.9.2014 19:15:29 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

29.09.2014, 19:35

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja sam juce napravila brzi ajvar a upravo stavljam tursiju,sve ostalo sprema svekrva pa salje.user posted image

Serpice sta ti je to brzi ajvar,mozda nisi videla da pitah vec..ili si mislila da si ga brzo spremilauser posted image ..ni ja pojma nemam koja je cena paprike ,niti povrca za tursiju nista ne mogu ,malog nema ko da cuva moji su jos van Sr..i tako..cekam ,ako ista bude od toga..

< Poruku je uredio Sanchy -- 29.9.2014 19:36:51 >

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

29.09.2014, 19:39

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: anita

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

ME kod nas je paprika oko 80 din./kg,na kvantaskoj pijaci i manje ali ti ova moja informacija i nije bas puno pomogla. Ipak je to 350 km dalje od tebe.

Kao sto rece Zapkic:

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Pa moram ovih dana, bojim se nestace...a sto je ima manje dizu cene.Hvala

clock-img

29.09.2014, 20:30

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Kod nas je paprika 75 din trenutno ali prelepa je prava ajvarka

clock-img

29.09.2014, 21:46

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Sanchy

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja sam juce napravila brzi ajvar a upravo stavljam tursiju,sve ostalo sprema svekrva pa salje.user posted image

Serpice sta ti je to brzi ajvar

verovatno je mislila da je papriku barila, a ne pekla...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

01.10.2014, 13:49

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Izvestaj sa pijace (satelitske, mozda je na drugim jeftinije) za male krastavce, 100 din kilo user posted image

clock-img

01.10.2014, 14:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Od zimnice sam jedino spremila pinđur i to nekih 4-5 tegli (od kojih je 2 pojedeno) i to neka skraćena varijanta (moja) za na šporet user posted image

Ništa ostalo mi se nit' isplati nit' imam di da pečem/kupim/spremam...

I flunked anger management! }:->

clock-img

01.10.2014, 14:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ma ko će da misli na zimnicu kad ovde poludeše za nagradnim igrama! user posted image Možda je jedna od nagrada trebala da bude zimnica! user posted image Ja bi se odma prijavila za ajvar i kisele krastavčiće

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

01.10.2014, 14:36

clock-img

Anoniman

ja ne pravim nista, jer bas nista od zimnice ne jedem, kisle krastavcie kupim, jednio kupus koristim za sarmu, sve stavlja svekiuser posted image

clock-img

01.10.2014, 14:38

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Madre hvala ti,sad sam gledala na netu jeste paprika se bari,prepisala sam receptuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

18.11.2014, 17:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel ko stavljao praziluk u zamrzivac. Videla sam sliku na FB da naseckaju pa ubace u kese samo neznam kakav je ukus kada ga odmrznesuser posted image

clock-img

19.11.2014, 13:52

clock-img

snezap

pencil-img

96

ostavila sam krastavcice, papriku rogu, sarenu salatu, tursiju, ajvar, cveklu, pekmez od kajsija, sljiva i jagoda.
u zamrzivac sam ostavila jagode, visnje, grasak, paradajz i papriku.
a praziluk nisam nikad ostavljala, ali sto da ne, probaj, ja mislim da ce biti OK

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

clock-img

21.05.2015, 13:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ijuuu ovde se nije pisalo od prose godine. CCccccc....sram nas bilo mame.

sok od zove napravljen.

Nisam sok od bagrema i zove ove godine pravila nekako mi bagrem vec precvetao dok je zova cvetala.

Cim procvetaju lipe pravicu sok od lipe ali me zanima da li neko ima neki proveren recept jer ga ja do sad nikad nisam pravila.

I naravno bice i sokic od jagoda jupiiiiii i slatko nadam se a mozda cu i dzem

clock-img

21.05.2015, 13:42

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

A od koprive?

clock-img

21.05.2015, 13:43

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ijuuu pa to je gadno moja komsinica pravi svaki danuser posted image

clock-img

21.05.2015, 13:45

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Meni extra sa kiselom vodom!user posted image

clock-img

21.05.2015, 13:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ti si luda hahahaha ako ces kupiti od mene sirup od koprive napravicu ti ovde ima koprive na sve strane ahahahah...Ne moze se covek otarasiti koprive.

clock-img

21.05.2015, 13:52

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Morala sam da gvirnem sta pisete ovde u sred maja user posted image
e i ja pravila sok od zove al sad citala na netu da se izgleda ne preporučuje u trudnoci user posted image
dajte recept za sok od koprive. Moja koleginica pravi al znam da mi je rekla da stavlja ekstrat kivija. Ne znam tacno recept

clock-img

21.05.2015, 14:01

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

zavisi da li hoces svez sok da pravis koji se pije isti dan sirup ili ako ne volis koprivu kao ja npr onda mozda sirup sa limunom i narandzom i sl. Imas i raznih na netu. Moja komsinica pravi pa bih je mogla priupitati

clock-img

21.05.2015, 14:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

M&lj kako pravis taj sirup sa limunom. To znam da sigurno smem u user posted image

clock-img

21.05.2015, 14:07

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja sam upravo stavila jagode u zamrzivac i toliko od mene za ovu godinuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!