cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vaške

clock-img

17.05.2018, 15:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

djevojke mene panika polako hvata.Od zaove cerka ima vaske.Prekjuce joj zaova nasla a dan prije su ona i Dora bile zajedno.Jel se one lako prenose,kolike su sanse da ih i moji dobiju?Pregledam joj svaki dan kosu ali nema nista,sta mislite da ipak kupim sampon da joj operem kosu?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.05.2018, 15:57

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Emice, to se nikad ne zna. Mozda su i presle, a mozda i ne. Mozes da kupis sampon, sto da ne.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.05.2018, 16:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ako su joj presle posle koliko vremena bih trebala primjetit?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

17.05.2018, 16:59

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Emice ovde u bg-u imaju da se kupe gumice za kosu protiv vaski. Dakle detetu samo vezes kosu u repic i zasticena je. Ja bi pre to nego sampon. I radi preventive. Mislim da je rok tim gumicama 6 meseci.
Inace vaske skacu tako da mogu lako da se zarade

clock-img

17.05.2018, 17:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Moja T je lako zaradila. Mi smo uzeli tu gumicu i deluje. A u T odeljenju su vladale vaske. Nismo ih ovog puta dobili.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

17.05.2018, 17:24

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Pa ako su vaske trebala bi ih brzo primetiti, a ako su gnjide njih ces videti samo dok je cesljas i zagledas. Delovi oko usiju i vrata su najkriticniji.
Te gumice za kosu su dobra stvar, ali kao preventiva.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 17.5.2018 17:27:49 >

clock-img

17.05.2018, 18:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

danas sam na svjetlosti bas detaljno pregledala i nema nista sumnjivo,a i ne cese se.Ja u zivotu nisam imala vaske,ne znam ni kako izgledaju.

clock-img

17.05.2018, 18:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Operi joj ti ako ima neki sampon preventivno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

17.05.2018, 18:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jaooo mi smo imali vaske. I JA sam imala vaske. CESALA sam se kao blesava a nasla sam sebi samo dve vaske u D hednu jedinu. Medjutim bile smo prepune gnjida. Strasno. Srecom ti samponi rade posao. Ja prosto ne verujem da mozea da ne znas da imas vaske stvarno se ceses kao lud.

clock-img

17.05.2018, 22:14

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ljiso ne cesemo se,jos uvjek ne user posted image Ako ih dobijemo sobodno me zovite vreca buva user posted image

clock-img

18.05.2018, 07:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image emice lako se zarade. Mi smo pokupili na treningu pretpostavljam. Jer nije isla u vrtic (leto bilo) ovi nasi s kojima smo se druzili niko nije imao tako da verujem da je od kacige na hokeju ili od nekog tamo. Ja kolko sam citala ako predje na glavu mlada vaska imas 6 nedelja fore dok ne poleze jaja

clock-img

13.10.2019, 09:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Emice,sestro draga,evo i mene u haosu. Juce sam cuvala decu drugu,sinoc mi javljaju da su nasli vasku devojcici. Jao,moje paranoje sinoc. U stvari,jos sam u haosu. Uzeh sinoc opet da se ofarbam (farbala sam se pre pet dana). Pa sam stavljala sirce,malo se sprzila,pa natopila maslinovo ulje,uvila se folijom i tako spavala. Cesljala se jesam,al nisam nista nasla. Cesem se verovatno na nervnoj bazi i jer mi je masna kosa 🤣 
U svakom slučaju cu izludeti.

clock-img

13.10.2019, 10:10

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Sad krece sezona vasaka u vrticima, skolama.

clock-img

13.10.2019, 11:20

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ja sam imala vaske kao mala i tooo mnogooo.. Secam  se da su me na kraju osiisali kao decaka. I vrat me je boleo cesljali su me dugo sa cesljicem onim uskim i na to jos stavili konac, i u sirce i u razblazeni etiol i sampon za vaske...Jao akd se set_im samo.  Aaa sada na trzistu postoje i gumice za kosu koje stite i razni samponi.

clock-img

13.10.2019, 11:24

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Po meni je bolje koristiti medicinske preparate koji resavaju problem umesto starinskih recepata.

clock-img

07.11.2019, 22:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Postoje gumice kojima vežete detetu(devojčici)kosu,delotvorne su.Planiram uskoro da joj kupim,preventive radi.Svake godine joj u novembru kupim,šest meseci im je rok od otvaranja.Koštaju 500-550 dinara(zavisno od apoteke).Bogu hvala,pa nikada nije dobila vaške

clock-img

09.11.2019, 13:16

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Postoje i snalice. Sezona vaski je uvek.

clock-img

09.11.2019, 13:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ivana, mi smo kupili gumicu, a snalice nisam nasla.

clock-img

17.11.2020, 13:21

clock-img

pari

pencil-img

6778

Nama su sad javili da dvoje dece ima vaške u vrtiću. Šta vam se pokazalo najdelotvornije od preparata? Koji šampon?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

17.11.2020, 15:19

clock-img

Andjelcicc

pencil-img

57

Preventivno sam par kapi ulja lavande stavljala na ruke, pa onda prosla kroz kosu cerkinu, u razredu su se pojavile, mi nismo imali problem, e sad da li je to pomoglo ili ne, ne znam, ali probajte... 

< Poruku je uredio Andjelcicc -- 17.11.2020 15:20:24 >

clock-img

18.11.2020, 09:23

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Dobra ideja andjelcic.
Pari svakako je proveri svaki dan kad dodje... Nadam se da ce bar roditelji dece koja su dobila vaske da budu odgovorni i ne salju ih u grupu dok se otarase malih napasti.

clock-img

05.04.2021, 18:01

clock-img

mati

pencil-img

6667

Poslala učiteljica poruku... Pojavile se vaške u školi, a ima info i u našem odeljenju. Da pregledamo decu.
Ja sam mislila da je to izumrlo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

05.04.2021, 20:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Vaskice insekti, nisu smrdibube ali su dosadne. Ima sampona protiv vaski  i resen problem. 

clock-img

05.04.2021, 20:07

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ma ne želim da razmišljam o tome. Nadam se da nećemo doći do tog stadijuma. Ali ja sam stvarno bila ubeđena da je to izumrlo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

05.04.2021, 20:17

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ma jok. Buba ko i svaka druga, neunistivo.