cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dete koje ne zeli brata i sestru

clock-img

13.04.2013, 21:51

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Pobeze Bojana user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

13.04.2013, 22:00

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Pobeze Bojana user posted image

ne vole me nikako! uterujem joj ..... stra' u kosti user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.04.2013, 22:00

clock-img

Leax

pencil-img

1578

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Bojana, poštovanje svekra i svekrve je da im svako veče opereš noge, ujutru im kafu skuvaš. Pre toga 'leb umesiš, da bude vruć za doručak. Skočiš naravno pre toga u Krajince krave da pomuzeš, putiš posle stoku na ispašu (mislim na životinje, mislim ipak se svekijevci poštuju u ne nazivaju stokom)... Pa malo okopaš, kokoške nahraniš, opleviš malo kukuruz....
A ne sve 4 u vis i poštuješ rečima.

A Doroteji izgleda falila po koja šljiska po guzici, kad ni rođene roditelje ne poštuje, a kamo li babu i dedu....

Ih bre Trco otera zenu ,pa nemoj biti tako strogauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

13.04.2013, 22:02

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Svidelo se to vama ili ne, ja ih postujem. Rodila sam im unuku, njoj su se svi zaradovali kad se rodila, svi smo je cuvali, mazili, pazili i razmazili. Prvo, vec sam sto puta rekli moji svekar i svekrva ne cuvaju stoku, ne rade poljoprivredu kao ostali seljaci u Krajince i u ostalim selima, ja ne mesim pogacu, jer imam nokte nalakirane i to velike, a recima ih postujem. Moja Doroteja je dobila batine kad je zasluzila.

< Poruku je uredio Bojana78 -- 13.4.2013 22:04:03 >

clock-img

13.04.2013, 22:03

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Ih bre Trco otera zenu ,pa nemoj biti tako strogauser posted image

Moreeeee.... ja da sam joj svekrva!!! QQ pa ne da bi mi prala noge svako veče, nego bi je terala na kur sza pedikira da mi mesečno sređuje urasle nokte i kurje oči!!

clock-img

13.04.2013, 22:04

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Bojana, poštovanje svekra i svekrve je da im svako veče opereš noge, ujutru im kafu skuvaš. Pre toga 'leb umesiš, da bude vruć za doručak. Skočiš naravno pre toga u Krajince krave da pomuzeš, putiš posle stoku na ispašu (mislim na životinje, mislim ipak se svekijevci poštuju u ne nazivaju stokom)... Pa malo okopaš, kokoške nahraniš, opleviš malo kukuruz....
A ne sve 4 u vis i poštuješ rečima.

A Doroteji izgleda falila po koja šljiska po guzici, kad ni rođene roditelje ne poštuje, a kamo li babu i dedu....

Ti si moj idol user posted image

clock-img

13.04.2013, 22:06

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Nema potrebe ja njima noge da perem, nije ovo 15. vek, oni su fala bogu zivi i zdravi pa mogu sami sebi da peru noge.

clock-img

13.04.2013, 22:08

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Bojana78

Svidelo se to vama ili ne, ja ih postujem. Rodila sam im unuku, njoj su se svi zaradovali kad se rodila, svi smo je cuvali, mazili, pazili i razmazili. Prvo, vec sam sto puta rekli moji svekar i svekrva ne cuvaju stoku, ne rade poljoprivredu kao ostali seljaci u Krajince i u ostalim selima, ja ne mesim pogacu, jer imam nokte nalakirane i to velike, a recima ih postujem. Moja Doroteja je dobila batine kad je zasluzila.

Nije dovoljno očigledno! Batina je iz raja izašla! user posted image

clock-img

13.04.2013, 22:12

clock-img

nina26

pencil-img

3303

A mene interesuje Bojana, kakav ti je Djokica ovako na "snazi"??? mislim drzi li se cvrsto, moze li svako vece ???

pitam, jer sad kad rece da si iz Leskovac, pitala ja moju komsijku Rosu, da li ti zna muza, kaze "tih kako ga ne znam, krecio joj kucu, ponudila mu ona kafu i ratluk, al' on hteo jos nesto, a ona nije mogla, bila joj tu svekrva, pa nema smisla bas kad je ona tu, ipak i ona postuje svoju svekrvu!"

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

13.04.2013, 22:14

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Dobila je batine, kada sam ponasala ruzno prema mom ocu, tu mi je negativno pala u oci, dobila batine, plakala gusila se u suzama, pa se smirila. Dobila je batine kada je zakasnila iz skole, a bila je tek 2 razred osnovne, otisla kod drugarice i dosla kuci u 17i45, a trebala u 16i30. Pa rekla sam joj ako si bila kod drugarice, a sto mi se od njen telefon nisi javila?? I onda se smirila.

clock-img

13.04.2013, 22:15

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Bitno da ne koristite vise od 3 smajlijica jer ce zakljucati temu, a mozete slobodno da pisete sta hocete jos ce vam se moderatore zdusno pridruziti u tome. Verovatno je ovo tema na kojoj ne vaze pravila, ode nasa RR u user posted image

clock-img

13.04.2013, 22:16

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Prvo, moj muz ne kreci on nije moler, vec ima krecarsku radnju i pravi krec i gips. Moj muz je na snazi naravno, zdrav i moze. Koja god ti je to rekla, ona je mog muza pomesala sa nekim, on ne kreci.

clock-img

13.04.2013, 22:17

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nato, što si na kraj srca?

clock-img

13.04.2013, 22:18

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Bojana, pitaj ti njega za svaki slucaj .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.04.2013, 22:19

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Ma ja lepo kazem, moj muz nije moler. To je poso gde se pravi krec. Postujem ih ja, i tu nema niko nista lose da mi kaze.

clock-img

13.04.2013, 22:20

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Ne znam ja da li je u pitanju bio gips ili moleraj, al zamalo da se napravi steta. Neke radove je pravio sigurno, sad sta tacno ne znam...

Pa pitaj muza da li zna Rosu, ona ima oko 30 god, dvoje dece, plavusa,drzeca i uz to jos udovica??

clock-img

13.04.2013, 22:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18879

Oooo bože, vratih se na 1 stranu da vidim o čemu je tema user posted image
Bojana, ako si htela drugo dete trebala si ga roditi davno, jer ti rađaš sebi a ne svojoj ćerki. Ti si nju rodila a ne ona tebe, tvoja reč, koliko god tvoja ćerka godina imala m ora da bude zakon i poslednja.
Ako ona tebi sa 7, 10 i 14 godina kroji život i donosi odluke koje se tiču cele porodice, pa šta će vam raditi za koju godinu....
Vrti vas oko malog prsta samo tako....

clock-img

13.04.2013, 22:23

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Evo sad sam ga pitala, ne zna ni jednu Rosu.

clock-img

13.04.2013, 22:26

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Ivanka znam sve, trebala sam mozda da nagovorim muza da imamo drugo dete, a on ne nasa lepotica, pa nasa lepotica. Sta da ti kazem? Nece moci da nas vrti oko malog prsta, ona je ovako dobra, samo je sebicna i razmazena.

clock-img

13.04.2013, 22:27

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mozda ce ju zet dovesti u red . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.04.2013, 22:27

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Bojana, pa daj nam bre fotku tvoje lepotice! Da vidimo smizlu user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

13.04.2013, 22:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ivče moje user posted image Reci joj, vidiš da mi obelesmo pričajući, ali džaba. Pardon, kucajući

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Oooo bože, vratih se na 1 stranu da vidim o čemu je tema user posted image
Bojana, ako si htela drugo dete trebala si ga roditi davno, jer ti rađaš sebi a ne svojoj ćerki. Ti si nju rodila a ne ona tebe, tvoja reč, koliko god tvoja ćerka godina imala m ora da bude zakon i poslednja.
Ako ona tebi sa 7, 10 i 14 godina kroji život i donosi odluke koje se tiču cele porodice, pa šta će vam raditi za koju godinu....
Vrti vas oko malog prsta samo tako....

clock-img

13.04.2013, 22:30

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

A, ne mogu da vam dam fotku, sto bi ja vama davala fotku???

clock-img

13.04.2013, 22:31

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: Bojana78

Evo sad sam ga pitala, ne zna ni jednu Rosu.

ma laze te 100% ! evo Rosa mi se kune, da je to on...ja ne znam ko je ovde lud????

clock-img

13.04.2013, 22:34

clock-img

Bojana78

pencil-img

132

Dobro, ona zna pomesala je bre. Ajde dosta vise stvarno ne zezaj me, moj muz nije moler.