cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Medeno srce

  
clock-img

05.09.2009, 20:38

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pa zašto se zovu medenjaciuser posted image
Ma šalim se,uglavnom ispali su super još sa onim začinom,pravi ukususer posted image

clock-img

05.09.2009, 20:39

clock-img

Anoniman

Pa ne znam sto se tako zove? user posted image Pa ni u original valjda nema med pa se tako zovu! user posted image user posted image user posted image
Vazno je da ti se svidja! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 20:41

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ostalo još par komadauser posted image

clock-img

05.09.2009, 20:45

clock-img

Anoniman

Jel treba da ide sladji ili kiseliji pekmez? Imam od kupina, jagoda i kajsija, pa ne mogu da se odlucim, a pravila bih sutra.

clock-img

05.09.2009, 20:46

clock-img

Anoniman

Meni se vise svidja kiseliji tj sljiva ili kajsija!Mada mozes da probas i sa nekim drugim!

clock-img

06.03.2010, 20:05

clock-img

Anoniman

Jao zene,napravih ga sad al sam zaboravila da nemam cokoladu za preliv...  stvarno me mrzi da izlazim... sta da radim? user posted image

clock-img

06.03.2010, 20:24

clock-img

Unica

pencil-img

481

ako imas ovo u kuci uvek pomaze:

10 kasika secera
5 kasika mleka
3 kasike kakao
i 1/4 margarina (moze i bez njega)...

prokuvati i preliti preko...

ja ovu cokoladu koristim za vecinu kolaca...

< Poruku je uredio Unica -- 6.3.2010 20:26:43 >


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

06.03.2010, 20:32

clock-img

Anoniman

Hvala ti puuuuuuno,sad cu da pokusam!user posted image

user posted image

clock-img

06.03.2010, 20:47

clock-img

Unica

pencil-img

481

moj recept za medenjake je slican ali ide ova cokolada... i ista ta cokolada ide i za manch melow (nemam pojma kako se pise)...
a ja je spremam i za jos brdo kolaca...

javi kako ti se svidja....


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

06.03.2010, 21:30

clock-img

Anoniman

Ej,nisam imala ni mleko,al sam smuckala kakao,vodu i secer i krckalo se malo dok se nije zgusnulo malo i bas je fino ispalo,upilo je malo ali je mnogo lepse i ukusnije tako nego sa cokoladom!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 6.3.2010 21:31:08 >

clock-img

05.12.2012, 18:21

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: MajaMV

3 case brasna
2 case secera
2 kasicice ravne soda bikarbona
1/2 kesice cimeta
2 kasike dzema/pekmeza od sljiva
2 case vode

Sjediniti sve I staviti u veci djuvec da se pece oko 20 min na 200 stepeni. Djuvec obloziti pek papirom.

Kad se prohladi premazati sa 2 kasike dzema/pekmeza od sljiva,, a preko sa 100 g rastopljene cokolade.

Kolac je mnjam, brzo se pravi izdasan je, postan, ako se posti na vodi ide bez cokolade gore.

Prijatno!!!!!



IZVORNA PORUKA: isidora88

moze li pekmez od sipka ili jagode?


IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Odoh odma' da ga pravim, imam savrsen domaci dzem od sljiva koji sam sama pravila ove godine premijerno user posted image


IZVORNA PORUKA: MajaMV

Moze bilo koji od njega najvise zavisi ukus, ja sam pravila jos sa kajsijom I sa pomorandzom.


IZVORNA PORUKA: Shishica

Ih, pa metni malko vise pekmajza odozgooore user posted image

Jeste, ovo je super kolacic.. imam i ja neki recept.. ne znam da li je to to, ali i ovaj cu probati.


IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Kolac u rerni, sudovi u masini, cokolada otopljena user posted image Brzo je jaaako user posted image Dodala sam 2 kasike dzema u testo i stavila 2 kasicice cimeta (ne znam koliko ima u kesici, ja cimet kupujem na meru). A premazacu bar sa 4 kasike user posted image Ne znam da li postoji jeftiniji kolac, koliko ovo sve moze da kosta, 150 dindzi (od cega je cokolada 100) user posted image


IZVORNA PORUKA: MajaMV

Eto pravog nacina da se pekmez potrosi:-)


IZVORNA PORUKA: MajaMV

Pa rekoh ja jeftino :-)

Otprilike kesica ima 10 grama, mislim da ako je kasicica mala I ravna dve nije mnogo.



_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

05.12.2012, 18:30

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Gle, vec ima tema user posted image Cekam da se ohladi user posted image

clock-img

05.12.2012, 18:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ma samo treba ukucati u pretraživač, nema šta nemamouser posted image
Inače, sličan je recept ovom prvom i  ja sam pravila medeno srce, djeca ga obožavajuuser posted image
Još ja stavim onu gotovu mješavinu začina za medenjake mmmuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

05.12.2012, 18:37

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Lu, ja taj zacin nigde nisam videla user posted image Ko je proizvodjac, moram to da trazim? Narednih meseci cu morati da pravim ove brzinske kolace, sad moram da odrzavam trudnocu, a posle 2 bebe u kuci, a jaako nemam kolac, kao da nemam nista u kuci za jelo user posted image

clock-img

05.12.2012, 18:38

clock-img

Braanaa

pencil-img

498

Hehehh, ne mogu da verujem! imam identican recept i danas sam ga bas pravila. Moj malac prvi put jeo i raspametio se user posted image user posted image super kolac, samo ja pola mase pecem 10 min na 200 stepeni, pa onda izvadim, stavim pekmez i prelijem sa drugom polovinom mase, i pecem jos 10tak min, pa preko cokolada, mmmmm...user posted image

_____________________________

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

clock-img

05.12.2012, 18:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Evo ga, okus kao kod onih kupovnihuser posted image

user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

05.12.2012, 19:12

clock-img

Braanaa

pencil-img

498

E a moram da vam dam jedan recept za brzinski kolacic, mi ga obozavamo, nije medeno srce ali je meedeeen:
Stanglice od kikirikija
na dno tacne se poredja keks umocen u sok od pomorandze, preko keksa ide fil.
Fil: u 2 dl vode staviti 200- 250 gr secera i pola margarina (ili ili 125 gr putera), prokuvati to pa skinuti sa ringle, zatim dodati 300 gr mlevenog keksa i 200 gr mlevenog, neslanog, pecenog kikirikija. . Masu dooobro izmesati pa preliti preko poredjanog keksa. Moze se preko jos nesto dodati, neka glazura, ali nema potreba ja samo pospem sa malo mlevenog kikirikija, onog sto sam stavljala u fil.
Preedivan jee user posted image

_____________________________

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

clock-img

06.12.2012, 09:03

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Brano baš zvuči interesantno! user posted image moraću da probam

A što se tiče one varijante sa džemom, preporučujem da namažete džem na vruć kolač. Dobije ekstra ukus!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

06.12.2012, 12:07

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ja pravila medeno srce po ovom receptu http://www.coolinarika.com/recept/kolac-medeno-srce/
i mogu reci da je bas pravo medeno srce.

clock-img

06.12.2012, 15:53

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Prepisala recept sa prve strane,cim mi se dete probudi nas dve pravimo.Inace ja pravim nesto slicno,napisala sam i ja recet pod Brzi posni kolac ili tako nesto,tek sad vidim da je ovo ustvari touser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

06.12.2012, 15:59

clock-img

MajaMV

pencil-img

347

I ja uglavno koristim taj recept, ali kod mene u kuci ima onih koji poste, pa sam pravila posno:-)

clock-img

06.12.2012, 17:55

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Pa zar nije ona cokolada na meru sto kupujemo posna,pa onda i kolac bude postan zato sto ne ide mleko,jaja itduser posted image
Moj je gotov,Andrea ga upravo jede i pije mleko sa njim,tako joj se svidja.Sav je nosic umazala,kad zagrize umoci ga u cokoladu,nije mogla da saceka da se stegneuser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

06.12.2012, 19:13

clock-img

MajaMV

pencil-img

347


IZVORNA PORUKA: daca77

Ja pravila medeno srce po ovom receptu http://www.coolinarika.com/recept/kolac-medeno-srce/
i mogu reci da je bas pravo medeno srce.




Ono ugavnom pravim odnosilo se na ovaj recept. Cokolade na merenje ima I mrsne I posne.

clock-img

06.12.2012, 19:19

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Ja sipala mleko umesto vode, bez cimeta i pzp umesto s.bikarbone. Glazura kakao, mleko, secer, maslac. Extra ispalo. Pola vec smazali!

_____________________________

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

clock-img

01.10.2016, 08:45

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja sam pravila pre neki dan i super je!od tecnosti,nekad stavim mleko,nekad kiselu vodu,nekad obicnu,kako sta imam.odozgo volim da stavim vise cokolade,200 gr.i boka ga voli,a boza pojede samo gornji sloj,a ostalo ostavi.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !