writing-img

RE: VARA TRUDNU ZENU

clock-img

06.08.2012, 22:56

clock-img

Anoniman

ako traje,, muskarac ce traziti razvod jer se zaljubio. user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

gae ti stvarno verujes da on nije pogledao ni jednu zenu od kada je tebe ozenio? Zaista mislis da mu nikada nije palo na pamet nista zlocesto na pamet? Super je ako je tako, dane mislis da mam neke zadnje misli, samo mi je zaista zanimljivo da neko tako razmislja.

Draga, nisi me razumela. Daleko od toga da sam kokoška ali maštanje i planiranje nečeg konkretnog nisu isto. Jedno je da on gleda druge i mašta a drugo da poželi i pokuša da uradi nešto konkretno. Ako uopšteno maštanje pređe u istinsku želju da bude sa nekom drugom, to je meni isto kao da me je prevario jer je razlika samo u tome da li se prilika pružila ili ne.

clock-img

06.08.2012, 22:58

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

S kim svi ti silni muškarci onda varaju svoje žene??

Ajte molim vas....

clock-img

06.08.2012, 23:00

clock-img

Yula

pencil-img

2134

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Meni je svejedno da li me je prevario ili to samo želi. Šta mi znači to što je jedini razlog da me ne prevari to što sam ja (ako sam uopšte) našla način da ga sprečim? Dokle god on želi da me prevari, trudnu ili ne, i misli na neku tamo isti mi đavo. Tako da ne vidim čemu "pravovremena reakcija". A čvrsto verujem da dovoljno dobro poznajem svog muža da mi ne treba privatni detektiv da mi kaže da me vara. Ne garantujem da me nikad neće prevariti ali garantujem da to ne može da uradi bez da ja to vidim, za to mi je dovoljno njegovo ponašanje, ne trebaju mi telefoni i mailovi.

Onog trenutka kad shvatim da nas dvoje nismo dovoljni jedno drugom podneću papire za razvod, bez obzira da li je neko nekog prevario ili samo želi.
I volela bih da mi neko objasni kakav je to skladan brak gde neko nekog vara? Kako neko može da bude dobar muž ili žena dok vara svog partnera?

Kada bi brakovi tako lako pucali, odnosno, kada bi se ljudi tako lako i na precac odlucivali na razvode, svi mi bi bili deca razvedenih roditelja. Ti bre Gae kao da imas 12 godina jbt. Ne zameri mi, gotivim te, ali sto se tice ovih stvari imammo razlicite stavove i razmisljanja. user posted image

Sto se tice poslednjeg pasusa, sa tim se slazem.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

06.08.2012, 23:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Samnom, trudnom!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2012, 23:01

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Samnom, trudnom!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Jel imaju zločeste misli ili samo gledaju??user posted image

clock-img

06.08.2012, 23:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

Malo ste omašile temu. Postoji tema Prevara pa možete tamo nastaviti. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.08.2012, 23:03

clock-img

Anoniman

Ma, red, nisu žene niš bolje, al pošto nas najviše žuljaju muževi onda smo se na njih skoncentrisali. Mog kolegu varala žena godinama sa svojim kolegom koji im je u stan dolazio kao kućni prijatelj, sa njenim mužem na pecanje išao i to trajalo toliko da se ne zna da li je mlađe dete muževljevo ili ljubavnikovo i na kraju ga je ostavila i otperlijala sa tim tipom dok on plaća alimentaciju.

clock-img

06.08.2012, 23:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Yula

Kada bi brakovi tako lako pucali, odnosno, kada bi se ljudi tako lako i na precac odlucivali na razvode, svi mi bi bili deca razvedenih roditelja. Ti bre Gae kao da imas 12 godina jbt. Ne zameri mi, gotivim te, ali sto se tice ovih stvari imammo razlicite stavove i razmisljanja. user posted image

1.Statistike pokazuju da se danas svaki drugi brak završi razvodom
2.Nije prevara jedini razlog za razvod
3.Mnogi od nas su deca razvedenih roditelja
4.Nekima ovde ni tvoje razmišljanje ne deluje preterano zrelo, pa te jbt ne prozivaju, jer imaju različite stavove

clock-img

06.08.2012, 23:04

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Zeleo i planirao ili prevario je sasvim isto-znaci da nesto nije ok.Preko prevare nikad ne bih presla.A mm-ov telefon uopste i ne uzimam,samo ako mi zahvali kredita,i tad ga pitam,profil na Fb nam je zajednicki,a da nije nikad ga ne bih pitala za sifru.Dovoljno ga poznajem da primetim da nesto nije ok i onda otvoreno razgovaram sa njim,ne pravim scenarije u svojoj glavi zato sto to nikuda ne vodi.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

06.08.2012, 23:05

clock-img

Jagodica*

pencil-img

59

Red3lilu, ja sam misljenja da ne varaju. Brate mili, za danasnju svaleraciju ti je potreban dzep posto vise skoro nijedna ne pada na talenat u sexu. Najzesce mi je kad vidim matorca od 60 godina koji uzdize svoju muskost i mase nekim svojim nazovi sexualnim talentom, dok placa kiriju i letovanje svalerki, a zena mu kod kuce kuva krompir paprikas bez mesa.user posted image
Da ne masim temu, varanje trudne zene je isto kao i varanje one koja nije trudna ili one koja ima decu. Isto je takodje varati onu od 30 i onu od 60, samo se kod ove od trideset moze polemisati o situaciji da li je svalerka zaljubljena ili nije.user posted image

clock-img

06.08.2012, 23:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

ŽENE, NASTAVITE U TEMI PREVARA!!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.08.2012, 23:11

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Joj o cemu vi polemisete,ja sam samo rekla svom: prevaris li me glava ti na panj ide.da ostanem sa tobom u braku zbog dece tesko ce ici jer bih morala tvojom stranputicom.Takav brak je gori od razvoda.
U glavu mu ne mogu uci da vidim o cemu razmislja...ali Boga mi ne moze ni on u mojuuser posted image ...
vazno je da se slazemo,volimo,postujemo i da mi kao par funkcionisemo...pa naravno i u krevetu,ja sam tu izgleda gora od njega....tu je imao srecuuser posted image .(da prostite).
E sada ako njemu to ne pase i nije zadovoljan,ja mu bolje od toga ne mogu ponuditi i neka ide svojim putem.Moj obraz je cist a ti mili kako zelis.

Eh sada da se vrnem na temu,za mene je prevariti trudnu zenu (a obicno je to zbog manjka sexa,jer muskarci razmisljaju samo onom donjom glavom) je za mene uzasna stvar.

istina,tesko je muskarcu tada bez zene u onim stvarima i onda skrecu sa puta...ali ako zena bas ne sme da radi one stvari zbog trudnoce a prevari je,to je za mene cisto ne postovanje.Ali zena uvek moze svoga muza da zadovolji na neki nacin i tada!

clock-img

06.08.2012, 23:12

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

IZVORNA PORUKA: Jagodica*

Brate mili, za danasnju svaleraciju ti je potreban dzep posto vise skoro nijedna ne pada na talenat u sexu.
Da ne masim temu, varanje trudne zene je isto kao i varanje one koja nije trudna ili one koja ima decu. Isto je takodje varati onu od 30 i onu od 60, samo se kod ove od trideset moze polemisati o situaciji da li je svalerka zaljubljena ili nije.user posted image

Stvarno tako misliš? Ja sam stava da je upravo sex srž švaleracije, mislim ništa bez toga...

A za ostatak se slažem, pre, u toku ili nakon trudnoće sve je to isto, ali žena je u trudnoći mnoooogo osetljivija, to sve morate priznati, i sasvim drugačije rezonuje na ponašanje muškarca koje se svakako bar malo promeni pored bremenite ženeuser posted image

clock-img

06.08.2012, 23:12

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

da i ja sam dete razvedenih roditelja, kao i mnogi drugi..
slazem se sa cinjenicom da ako zaista zeli da opali neku drugu, a ne uradi to samo zato sto nije imao priliku, opet je prevara. a da li te vara trudnu ili netrudnu, zar je bitno? ovo je samo malo neukusnije, varati trudnicu........... ali opet ako nece da te vara samo zato sto si u drugom stanju, to je opet besmisleno.... nije bitno kakvu zenu vara, nego da li to radi.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.8.2012 23:13:43 >

don't shit where you eat :))