writing-img

RE: VARA TRUDNU ZENU

clock-img

06.08.2012, 22:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Yula
Zivot je pun izazova i nekada je dobro odreagovati pravovremeno dok ne bude kasno.
Secam se samo koliko sam stravicnih prica procitala, bas dok sam bila trudna, na bebcu, price zena koje su muzevi ostavljali u sred trudnoce!

Vidim po ovom što pišeš da je za tebe veći strah da On ne ostavi nju trudnu, nego ONA njega šutne na ulicu kad sazna....

A izvini, šta tačno podrzumevaš pod pravovremenom reakcijom?! Da se napravi teška dramatična scena i evocira neka zakasnela griža savesti?! Da mu se na koncu svega navodno oprosti, a posle do kraja života u svakoj mogućoj nezgodnoj situaciji natura kako mu ipak neće nikad biti zaboravljeno?! Čemu? Prevara je prevara i sa njom se ljudi nose kako individualno, tako i od partnera do partnera, od situacije do situacije... Ima žena koje će trudne do zuba nakon samo jedne prevare izbaciti "đubre" iz kuće, dok će neka druga bez ikakve obaveze prema partneru i nakon 1000-te prevare ostati uz njega...

clock-img

06.08.2012, 22:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: minavb

Oralisem? Oral?user posted image
Odoh

crkoh od smeha sama sebi, mm me cudno gleda. tako je to kada radis vise stvari od jednom

Izvini a šta to tačno radiš?????????????? user posted image user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja gledam dokumentarac na mm-ovom ipad-u i ne zanima me da gvirnem ni u mailove, ni fb, ni tw. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.08.2012, 22:26

clock-img

Yula

pencil-img

2134

daj me ,oralisi, tek se zakuvalo, predugo je vec red na Raji. user posted image

Znaci, placem do smeha! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

06.08.2012, 22:27

clock-img

minavb

pencil-img

12959

"Izvini dragi, znam da volis, ali rekla mi Tash da vise ne oralisem"user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.08.2012, 22:27

clock-img

Anoniman

ja i dalje mislim da je pravovremena reakcij to da zna radi na sebi, ali pametno. ja sam stare skole, da kazem tako user posted image , i mislim da zena mora da izgleda dobro i da mora da zna da igra "igru" braka.

clock-img

06.08.2012, 22:28

clock-img

minavb

pencil-img

12959

ja i dalje mislim da je pravovremena reakcij to da zna radi na sebi, ali pametno. ja sam stare skole, da kazem tako user posted image , i mislim da zena mora da izgleda dobro i da mora da zna da igra "igru" braka.

Pisasmo nesto slicno na temi biti lepa sebi i muzu user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

hm mozda ovaj vara bas jer nema oralisanja user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

"Izvini dragi, znam da volis, ali rekla mi Tash da vise ne oralisem"user posted image

jao bre, zasiuzilo mi je oko i usla je maskara i peceeeeeeeeee user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:29

clock-img

Anoniman

Pisasmo nesto slicno na temi biti lepa sebi i muzu user posted image

"Sedi, 5". Bas na to mislim.

clock-img

06.08.2012, 22:31

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I tu se slazemo ako se secas.user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: n i n a

Oralisem? Oral?user posted image
Odoh

crkoh od smeha sama sebi, mm me cudno gleda. tako je to kada radis vise stvari od jednom

Izvini a šta to tačno radiš?????????????? user posted image user posted image

iskreno, evo mm i ja smo bili nevaspitani i preturali smo po Lukinom nitendu dok on spava, i gledali smo mu slike. provalio je da se fotke koje slika mogu iscrtati i mogu se dodavati delovi crteza u njih. sve slike na kojima smo on i ja imale su bar jedno srce a slike sa tatom su ili sa dodatim svinjskim nosom ili ih je iscrao u super maria. takodje, slikao se svoj cipzar na duksu, od pupka pa je odmica nitendo i slikao slikupo sliku odmicuci dok nije uhvatio celog sebe, a onda je zakopcao cipzar do zuba i slikao se opet. user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:33

clock-img

Anoniman

Dobro sve je to ok, samo kad održavaš trudnoću i ležiš, i sveže isfenirana izgledaš kao da si sjahala sa metle user posted image Ja i dalje tvrdim-taj koji vara, varaće i mimo trudnoće, to nije nikakav razlog, a ulaziti u to zašto nečija zajednica ne funkcioniše lov je na vetrenjače...

clock-img

06.08.2012, 22:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja mislila da oralises.user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:34

clock-img

Anoniman

I tu se slazemo ako se secas.user posted image

ti i ja se u vecin stvari slazemo. user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:36

clock-img

Anoniman

E skroz sam promašila Tash........ Meni je nešto sasvim drugo bilo u glavi, s obzirom na podebljano user posted image Sram da me bude! user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:37

clock-img

Anoniman

Dobro sve je to ok, samo kad održavaš trudnoću i ležiš, i sveže isfenirana izgledaš kao da si sjahala sa metle user posted image Ja i dalje tvrdim-taj koji vara, varaće i mimo trudnoće, to nije nikakav razlog, a ulaziti u to zašto nečija zajednica ne funkcioniše lov je na vetrenjače...

da, ja ne pravim razliu izmedju trudnoce i ne trudnoce, i sve cesce mislim da nije bitno dal izgledas dobro ili, sve cesce mislim da muskarci u 40tim varaju. user posted image

clock-img

06.08.2012, 22:38

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Zivot je pun izazova i nekada je dobro odreagovati pravovremeno dok ne bude kasno.
Secam se samo koliko sam stravicnih prica procitala, bas dok sam bila trudna, na bebcu, price zena koje su muzevi ostavljali u sred trudnoce!

Vidim po ovom što pišeš da je za tebe veći strah da On ne ostavi nju trudnu, nego ONA njega šutne na ulicu kad sazna....

A izvini, šta tačno podrzumevaš pod pravovremenom reakcijom?! Da se napravi teška dramatična scena i evocira neka zakasnela griža savesti?! Da mu se na koncu svega navodno oprosti, a posle do kraja života u svakoj mogućoj nezgodnoj situaciji natura kako mu ipak neće nikad biti zaboravljeno?! Čemu? Prevara je prevara i sa njom se ljudi nose kako individualno, tako i od partnera do partnera, od situacije do situacije... Ima žena koje će trudne do zuba nakon samo jedne prevare izbaciti "đubre" iz kuće, dok će neka druga bez ikakve obaveze prema partneru i nakon 1000-te prevare ostati uz njega...

Pod pravovremenom reakcijom smatram delovanje pre nego uopste dodje do prevare, a ako bi doslo do nje, ja nisam od tih koje bi to iskulirale i presle preko toga IKADA. Ko te jednom prevari, uvek ce, pogotovu ako saznas i predjes preko toga, znaci da si mu dala dozvolu. Tu ne mislim da treba muza da zakljucas u kucu i progutas kljuc, ne, vec da se dobro razmsili kako je doslo do svega toga, da se ucini nesto da se stanje vrati na predjasnje. A sta, to ce najbolje znati onaj ko je u toj situaciji.

Druga vazna stvar ovde je ta da je ova zena u inostranstvu i veoma moguce da ZAVISI od muza, kao i mnoge zene koje znam ovde, komplikovano je sada da objasnjavam zasto je to tako. Ima i muzeva koji su zavisni do zena jer su dosli iz Srbije i ako je supruznik bio taj preko koga su zavrsili boravak u zemlji prebivanja moze veoma lako da ostane i bez papira i bez dece i svega. Samo dobije sut kartu za Srbiju. Eto, ipak sam objansila. Vidis, u takvoj situaciji zena mora da bude pametna, ne samo zarad sebe, vec zarad dece i njihovih zivota.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

06.08.2012, 22:38

clock-img

Anoniman

ju, ja necu vise da pisem, za malo sad da napisem "pisam" , gutam cele reci. ebo e pad, a mm skida igrice na velikom.

clock-img

06.08.2012, 22:40

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Moj ima 42, i sigurna sam da, sve i da ima zelju da vara, nema ni vremena ni snage za tako nesto. Ja sam se u trudnoci poprilicno doterivala, pa i kad sam lezala sa skrsenom nogom, ali moj blesko se plasio da ne povredi bebu a od kuce nije ni mrdnuo. Jbt, on ni jednom u grad nije izasao, mada tad je strebao puno za specijalizaciju. Nekad se bas lose osecam sto ga za neke stvari kritikujem jer u nekim drugim bas za primer.

clock-img

06.08.2012, 22:47

clock-img

Anoniman

Pod pravovremenom reakcijom smatram delovanje pre nego uopste dodje do prevare, a ako bi doslo do nje, ja nisam od tih koje bi to iskulirale i presle preko toga IKADA. Ko te jednom prevari, uvek ce, pogotovu ako saznas i predjes preko toga, znaci da si mu dala dozvolu. Tu ne mislim da treba muza da zakljucas u kucu i progutas kljuc, ne, vec da se dobro razmsili kako je doslo do svega toga, da se ucini nesto da se stanje vrati na predjasnje. A sta, to ce najbolje znati onaj ko je u toj situaciji.

Druga vazna stvar ovde je ta da je ova zena u inostranstvu i veoma moguce da ZAVISI od muza, kao i mnoge zene koje znam ovde, komplikovano je sada da objasnjavam zasto je to tako. Ima i muzeva koji su zavisni do zena jer su dosli iz Srbije i ako je supruznik bio taj preko koga su zavrsili boravak u zemlji prebivanja moze veoma lako da ostane i bez papira i bez dece i svega. Samo dobije sut kartu za Srbiju. Eto, ipak sam objansila. Vidis, u takvoj situaciji zena mora da bude pametna, ne samo zarad sebe, vec zarad dece i njihovih zivota.

Meni je svejedno da li me je prevario ili to samo želi. Šta mi znači to što je jedini razlog da me ne prevari to što sam ja (ako sam uopšte) našla način da ga sprečim? Dokle god on želi da me prevari, trudnu ili ne, i misli na neku tamo isti mi đavo. Tako da ne vidim čemu "pravovremena reakcija". A čvrsto verujem da dovoljno dobro poznajem svog muža da mi ne treba privatni detektiv da mi kaže da me vara. Ne garantujem da me nikad neće prevariti ali garantujem da to ne može da uradi bez da ja to vidim, za to mi je dovoljno njegovo ponašanje, ne trebaju mi telefoni i mailovi.

Onog trenutka kad shvatim da nas dvoje nismo dovoljni jedno drugom podneću papire za razvod, bez obzira da li je neko nekog prevario ili samo želi.

I volela bih da mi neko objasni kakav je to skladan brak gde neko nekog vara? Kako neko može da bude dobar muž ili žena dok vara svog partnera?

clock-img

06.08.2012, 22:49

clock-img

Anoniman

Znalasam da ces tii da kmetarises taj deo i razmisljaa sam dal da napisem odmah pojasnjenje. Naime, cesci su brakovi kod parova gde su supruznici slcnijih godina, sa razlikom oko 5gdo recimo, i na te paorve sam mislila kada sam napisala ono gore. recimo da su se uzeli kada je on imao 27-28 g, do 40te deca imaju vec 12 godina. dug je to period i uglavnom trnovit put. ukoliko se zena ne snadje u tome da je dete poraslo i izgbi sebe, muskarac trazi drugu, mladu, i stava sam da to mozda nije zbog njenog izgleda nego zbog njene bezbriznosti i stalno prisutnog osmeha. ne znam dal me razumes.

clock-img

06.08.2012, 22:52

clock-img

Anoniman

gae ti stvarno verujes da on nije pogledao ni jednu zenu od kada je tebe ozenio? Zaista mislis da mu nikada nije palo na pamet nista zlocesto na pamet? Super je ako je tako, dane mislis da mam neke zadnje misli, samo mi je zaista zanimljivo da neko tako razmislja.

clock-img

06.08.2012, 22:52

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Jao zene, moram smao jednu od bar njih 50 koje znam, da vam ispricam.

Moj dever, inace papucic najstrasniji, radio je po ceo da uvece dodje kuci, on sprema veceru, on usisava, cisti, sredjuje kucu. Zena ima obavezu oko dece, najcesce se samo igra sa njima i cuva ih, jer hranila ih je preko dana konzervama, znaci nije ni za njih kuvala. Ona je bila gazda u kuci. Oni su toliko delovali zaljubljeno, njoj nije padalo na pamet, niti ikome da bi on nju mogao ikada ostaviti.

Vi ne mozete da zamsilite nas sok kada je njihov brak pukao, jos je ona napravila skandal pred svima nama koji o tome nismo imali pojma. On je nju varao sa jednom crnkinjom sa posla, koja izgleda, kako babe sa sela kazu, ni oraJ iz ruke da joj uzmes. Nit je lepsa, niti zgodnija od njegove zene. Plus je bila i ona udata, pa su dugo bili trojka, a njen muz mucenik nije imao pojma ( a njen muz je kao avion u odnosu na mog devera, da se ne lazemo ) , a mi svi znamo ali ko sme da pisne. I njoj je isti papucic kao i bivsoj, jendostavno, takav je. Sada zive skupa, i ona je ostavila muza.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

06.08.2012, 22:54

clock-img

Anoniman

Pod pravovremenom reakcijom smatram delovanje pre nego uopste dodje do prevare,

user posted image user posted image user posted image e ovo je za mene viša matematika!!!

Dakle, ti uzmeš mužu telefon, upadneš mu u mail, hakuješ mu FB, i provališ kako on unapred već neko vreme sprema prevaru!? user posted image Nisu muškarci baš toliko komplikovani user posted image i mislim da kod njih tako nešto ide vrlo spontano. Ako se dogodi jednom, postoji šansa da za to nikad niko ne sazna, ali ako je to afera- to TRAJEEEEE!!!! Tako da se to već desilo, i dešava se i nažalost nastaviće da se dešava.... Nema ti tu pomoći creva da mu kolonoskopski prevrneš,a ne telefeon user posted image