writing-img

RE: VARA TRUDNU ZENU

clock-img

24.08.2009, 14:03

clock-img

tamaramarko

pencil-img

11

i da...da li je vama neko spomenuo da muskarci najvise varaju zene u trudnoci???to su ispred mene izjavile mamine prijateljice,a sve su razvedeneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:06

clock-img

sirena

pencil-img

161

Drage, ja sam dete razvedenih roditelja, razveli su se kada sam ja imala dva meseca, s tim da su u braku bili 6 godina,i moja majka jeste odmah otisla po rzvod kako je saznala da je prevarena, ali nikada mene i brata u to nije mesala i uvek je govorila sto i jeste tako da to sa decom nema veze. Tako da sam ja  voljena od oba roditelja, i mislim da je ruznije kada kazete ne bi mu ja dala da vidi dete to je sebicno, dete ima pravo na mamu, i na tatu, a to ko je kriv, nema veze sa detetom.

clock-img

24.08.2009, 14:06

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: tamaramarko

i da...da li je vama neko spomenuo da muskarci najvise varaju zene u trudnoci???to su ispred mene izjavile mamine prijateljice,a sve su razvedeneuser posted image user posted image user posted image

jooooooj,nadam se da je to samo slucajnost,a ne cinjenica

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

24.08.2009, 14:07

clock-img

Anoniman

Istraumirala me je ova tema skrozuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:10

clock-img

Fiona

pencil-img

2

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

na veliku žalost kad se dvoje odraslih posvadja sve se to prebija preko djece...udari tamo gdje ga/je najviše boli, al mojne brate preko djetetovih ledja, dijete rastrzati izmedju dva roditelja...fino na livadu zadužite po malj i udrite jedno na drugo

Bas tako... Prihvatljivo je da povredjena strana odredjeni period tuguje i na neki nacin se ''osveti'' partneru, ali je zalosno oduzimati detetu pravo na oba roditelja...

Ima jedna interesantna prica povodom ove teme. Naime prilikom razvoda muz je uzeo decu, a zena se tom prilikom preudala za nekog mladjeg tipa i prepustila mu starateljstvo. On je svoj zivot posvetio podizanju te dece, a ona karijeri i uzivanju sa novim muzicem. Posle par godina, kad su deca porasla dogadja se sledece. Maminih sto dinara vredi vise nego tatinih 1000. Zasto? E pa odgovor kod dece je sledeci : Zato, tata, sto ti to moras, ti si nas staratelj, a mama ne mora, ona to radi zato sto zeli... Ko je shvatio poentu, shvatio je :)

clock-img

24.08.2009, 14:11

clock-img

sirena

pencil-img

161

Nema potrebe da te traumira, zivot je lep zato sto ne znamo sta nosi noc, a sta dan!! 

clock-img

24.08.2009, 14:11

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: barbara

marince svako ima pravo na svoje misljenje,tema je diskutabilna!ali ja licno ne vidim kako je on prevario svoje dete?user posted image

Ma mozda si u pravu,ja sad spadam u ''ugrozenu'' vrstu,pa se koprcam.Ko zna sta bih uradila.
Al mislim da bi mu otkinula bar jedno juser posted image  user posted image user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

24.08.2009, 14:13

clock-img

sirena

pencil-img

161

Izvini Fiona, ali ne slazem se sa tobom, i ne treba suditi po jednoj prici, to su faze pubertetke, i one prodju i ja sam to radila dok nisam odrasla i shvatila sta je i kako je, a opet ponavljam moja majka nikad nije ruzila tatu i obrnuto i verovala je u sebe i nije trazila zahvalnicu sto je sve podredila nama!

clock-img

24.08.2009, 14:14

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

na veliku žalost kad se dvoje odraslih posvadja sve se to prebija preko djece...udari tamo gdje ga/je najviše boli, al mojne brate preko djetetovih ledja, dijete rastrzati izmedju dva roditelja...fino na livadu zadužite po malj i udrite jedno na drugo

Ima istine u tome neko svoje frustracije iskaljuje na detetu, a deca nisu kriva. Znam da dete pati za oba roditelja i smatram da dete treba pustiti da samo odluči koga da viđa. To govorim iz ličnog iskustva. Kad su se moji razvodili to je bio užas, mama i njeni su me uzeli i nisu dozvolili da viđam tatu i njegove to me je jako bolelo i patila sam za njima. Jednom prilikom sam pobegla iz zabavišta kod tatinih. Najgore je detetu. Imam školsku drugaricu kojoj mama nije dozvoljavala da viđa oca, nije znala kako izgleda, on je umro, a ona kao svoj čovek udata ide i obilazi njegovu familiju braću i sestra, bez obzira što mama se protivi sad može da joj se suprotstavi, ali da njega upozna nikada neće.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: magnetic

jooooooj,nadam se da je to samo slucajnost,a ne cinjenica

To je zato sto muskarci razmisljaju sa onom stvari a ne sa mozgom, pa kad im se pruzi prilika sto da ne user posted image

clock-img

clock-img

cicko

pencil-img

982

E Boga mi, sad sam se i ja istraumirala... Meni je jos dr strogo zabranio seks.odnose dok ne prodje rizican period. Ma sad cu ja sa mojim dragim gde god on krene idem i ja!

clock-img

24.08.2009, 14:15

clock-img

tamaramarko

pencil-img

11

i da me vara(a nadam se da me ne varauser posted image )saznala bih to kad-tad...a onda bi sa svojom svalerkom zajedno lezao u urgentnom...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:17

clock-img

Anoniman

šta se traumirate ...ja svaki dan masu glupavih statistika pročitam

samo ponavljate sebi

JA SAM NAJBOLJA JA SAM NAJBOLJA user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:17

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Eto postavlja se pitanje sada KOLIKO MI VERUJEMO NASIM MUSKARCIMA user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:18

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

šta se traumirate ...ja svaki dan masu glupavih statistika pročitam

samo ponavljate sebi

JA SAM NAJBOLJA JA SAM NAJBOLJA user posted image

Bravo Vucko.....user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:19

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

i da me vara(a nadam se da me ne varauser posted image )saznala bih to kad-tad...a onda bi sa svojom svalerkom zajedno lezao u urgentnom...user posted image user posted image user posted image

A kako saznati ima muskaraca koji to vesto kriju

clock-img

24.08.2009, 14:19

clock-img

Anoniman

KOLIKO POJERENJA IMATE U PARTNERA - KLIK

clock-img

24.08.2009, 14:23

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ma te zene svalerke su booooooolesne!!!
Kakav mozak treba da joj je da bi svesno bila sa covekom koji ima trudnu zenu?!
A tek taj bilmez!!!!!
Mater mu!

clock-img

24.08.2009, 14:24

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Ja ipak mislim da je vise muzeva koji su divni u tom periodu.Bar se nadam

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

24.08.2009, 14:27

clock-img

Fiona

pencil-img

2

IZVORNA PORUKA: sirena

a opet ponavljam moja majka nikad nije ruzila tatu i obrnuto i verovala je u sebe i nije trazila zahvalnicu sto je sve podredila nama!

Ni jednog trenutka nisam pomenula da partneri treba da govore ruzno jedno o drugom pred decom. Po meni to je cist odraz slabe osobe i ne donosi nista pozitivno. Ocito me nisi razumela, nije vazno.
Elem, srz svake dobre veze, odnosa, partnerstva je poverenje. Ne dozvolite sebi da ga poljulja necije negativno iskustvo. To sto nemate odnose ne mora da znaci da je vas brak poljuljan. Moj suprug iz straha ne zeli da imamo odnoseuser posted image , ali zato me stalno posmatra i hiljadu puta u toku dana kaze kako sam mu slatka user posted image i kako me obozava. Verujete da ipak i oni uzivaju u osecaju iscekivanja bebe, delite te divne trenutke user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:27

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: magnetic

Ja ipak mislim da je vise muzeva koji su divni u tom periodu.Bar se nadam

Ispada da pljujem po muskarcima ali nije tako user posted image mnogi su muskarci dobri glumci

clock-img

24.08.2009, 14:28

clock-img

sirena

pencil-img

161

Fiona! Slazem se!

clock-img

24.08.2009, 14:29

clock-img

sirena

pencil-img

161

Ja sam glumica profesionalna i vidjam svasta, znaju zene zasto size, jer gde su one slabe!

clock-img

24.08.2009, 14:33

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Zar je bitno jel me vara trudnu ili netrudnuuser posted image
Samo što žene sigurno u trudnoći osjetljivije pa im je to još veći šokuser posted image

clock-img

24.08.2009, 14:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu

Zar je bitno jel me vara trudnu ili netrudnuuser posted image
Samo što žene sigurno u trudnoći osjetljivije pa im je to još veći šokuser posted image

ma LU ... svaka ti je zlatna user posted image user posted image user posted image