IZVORNA PORUKA: Debeljuca
e ne slazem se UOPSTE... sa tim varijantama veza itd...
ja sam zavrsila fakultet u roku, prosecnom ocenom preko 9
i sutradan nakon diplomiranja sam dobilla posao...
niti sam imala vezu,..
niti sam sirila noge...
niti sam politicki angazovana...
i sada jos uve radim i usavrsavam se...
a iskreno... sa mog stanovista.. da treba da zaposlim nekoga ko je studirao 10 godina i nekoga ko je studirao 4...
moj izbor je za mladje... UVEK...
a one koje su se razvlacile... i ladile... i izigravale fensi cice... e sad kad je njihovo vreme proslo... i kad su dosle nove klinke pa nema vise sponzora...
ko ih J
jao debeljuca
mo9rala sam odreagovati na tvoj post(takva sam
)svaka tebi čast draga i veliko poštovanje od mene,ali ti si jedna od hiljadu koja se odmah zaposlila,bez čekanja,nerviranja,pada samopouzdanja....i svega ostalog što nosi kad ne možeš naći posao.
Vjeruj da znam o čemu pričam,nemam fax(i s te strane nisam kompetentna da ti govorim)ali došlo je neko ludo vrijeme da više ne možeš naći ni posao trgovca u butiku a kamoli šta dalje i bolje.
2god. konkurišem,pitam,raspitujem se,čitam stručne priručnike(kako naći posao),išla sam lično poslodavcima u kancelarije da razgovaram.....konkurisala sam i poslala do sad 50 biografija...neki su me od njih zvali na razgovor...neki čak na 2 kruga....I NIŠTA....još uvijek nisam našla posao i ne radim.Kakva mi je psiha o tom da ne pitam posle svega toga....a imam žerku želju da radim,imam završenu gimnaziju,engleski perfektno govorim,komunikativna...radnog iskustva 3 god...a tek mi je 25god.
Zato budi zahvalna Bogu što si imala i sreću i znanje na pravom mjestu u pravo vrijeme
a vi cure moje ostale(koje tražite posao) uz vas sam i znam kako se osjećate,za mene više i ptice na grani znaju da ne mogu naći posao
nemam pojma,ne znam kako ali još nisam izgubila vjeru i nadu,valjda sam svjesna da sam mlada i da jednom moram ubost
p.s. da....možda glavno zaboravih a možda je i ne bitno(vidjećemo)...obećan mi je posao početkom marta...fin normalan posao...rekli su mi da će im tad trebat radnica(već sam bila na razgovoru sa direktoricom)..ali još uvijek se bojim da od toga ne bude ništa i nikom nisam ni rekla za to...teško mi povjerovat....e sad ostaje da vidim šta će biti!
< Poruku je uredio bebać -- 18.1.2011 13:17:04 >