cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Skida se i izuva

clock-img

02.10.2016, 09:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Papuce su svuda samo ne na mojim nogama.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.10.2016, 09:26

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Traumu? Kuku, imace onda i moj sin.
Nervira me jer se desi da ga mrzi da obuje carape i onda bos po stanu. A ispod nas niko ne zivi, hladan pod i u glavi mi inekcijeuser posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Poslednji tekstovi

article-img