cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: GAZIRANO PICE..

clock-img

10.12.2018, 19:48

clock-img

Sonja976

pencil-img

7

nisam pila nista osim vode u trudnoci

clock-img

10.12.2018, 19:53

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Bez kisele vodie ni danas ni tada ni pre trudnoce, ma dan ne mogu da zamislim bez nje. Inace ne pijem sokove i te stvari, ali voda...voda samo voda!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

10.12.2018, 19:59

clock-img

Stefanovamama

pencil-img

12

Ni sama ne znam koliko coca cole sam popila u trudnoći , to je normalna stvar. Ali za ovih 6 meseci oosle porođajna sam možda popila ukupno 2-3 čaše :) 

clock-img

10.12.2018, 20:02

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja sam i sada nastavila sa enormnom konzumacijom kisele vode, bez 2 l kao da nisam postojala danas.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.03.2019, 15:05

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Koka kola ali bez preterivanja, casa dnevno je prihvatljiva

clock-img

01.03.2019, 17:08

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja ne pijem gazirano,ni kiselu vodu ali u svakoj trudnoci mi se pila koka-kola,fanta ali i kisela voda.

clock-img

05.02.2021, 14:50

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja sam u svakoj trudnoci luda bez kisele vode ili gaziranog soka,mada je najblaza varijanta kisea voda.ja to povezujem i sa time sto mnogo vise jedem,jer kad sam trudna stalno gladujem,a tad mi nekako trazi,mislim zbog povecanog unosa hrane.mozda nije tako,ali kod mene se poklapa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.02.2021, 17:58

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ja kiselu vodu ne mogu, nikako. Pila s, ali sa zapusenim nosem kad sam bila trudna sa mladim M. Toliko me je mučio stomak i bilo mi teško. A sokove sam pila kao luda, celu trudnoću. Prestala kad se porodila i nisam pila sve dok nisam prestala da dojim. E tog dana, kada smo definitivno prestali, kupila sam 2l Coca Cole i ispila za veoma kratko vreme. Danima me je posle bolelo grlo.
Inače pijem i sada gazirano.

< Poruku je uredio mati -- 5.2.2021 17:59:48 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

05.02.2021, 18:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam u trudnocama saljevala fantu sokatu.I inace je volim,ali tad sam pila ko blesava.Inace ne pijem cesto gazirano,nekad uzmem gutljaj kole.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

08.02.2021, 11:33

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Ja pijem periodicno, mogu danima da ne pomislim, jedino leti kad je vruce pa sa kockicama leda volim kokisku da popijem.