cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: GAZIRANO PICE..

clock-img

22.01.2014, 21:16

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Ja nisam popila nijedan veštački sok tokom trudnoće. Isklučivo voda, ceđeni sokovi i ponekad domaći sirup, ali i to retko. Od sveki sam skoro dobila sirup od naše dunje iz dvorišta, nekoliko flaša. Šta reći "dunja" je zakon user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.1.2014 23:14:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

22.01.2014, 21:45

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam vec pisala. U prvoj nisam uopste pila kolu (koju sam mogla po min. 2l dnevno) dok mi dr nije rekao da to zbog kofeina moze da pomogne kod povremenih bolova koji se jave.
U drugoj zbog mucnina do neke 26./27.nedelje nisam mogla a posle sam povremeno uzimala koju casu.
Sad prvih 17./18.nedelja nisam mogla ni da je vidim a onda sam pocela da pijem po casu dve dnevno. Prija mi gazirano. Al sam dosla do frapatnog zakljucka - izgleda je ovaj moj kasalj povezan sa tim. Kad popijem kolu (ili kafu) imam nenormalne napade kaslja. I tako nedeljama a tek sam pre dan dva uocila tu povezanost.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.01.2014, 23:11

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja nisam popila nijedan veštački sok tokom trudnoće. Isklučivo voda

Ja jedino da dodam još i kiselu vodu koju pijem možda i previše, ovu mivelu sa Mg al mi baš prija i super mi je, nemam grčeve, zatvor, glavobolje, ništa. I planiram da do kraja trudnoće ne pijem sokove jer su puni šećera. Ceđeno voće da user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

22.01.2014, 23:24

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

koliko samo ja uzivam u koka koli kad sam trudna...inace je ne pijem skoro uopste, ali zato bih kad sam trudna mogla da zivim na njoj...kontrolisem se i pijem vodu, sok ni cedjen, jedem sveze voce.

clock-img

19.09.2014, 23:13

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja pijem kiselu vodu i pijem coca-colu kad mi se pripije. Nekad mi bas prija gazirano posle jela, kao da mi smanji gorusicu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

19.09.2014, 23:17

clock-img

branki*

pencil-img

20828

da l sam pisala ovdeuser posted image
volim gazirano sve,ali izbegavam zbog celulita i secera,pijem ga sad u trudnoci,da me mine zelja.user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.09.2014, 23:18

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

moje glavno pice je spricer od vode, znaci pola kisela, pola obicna voda user posted image . koka kolu sam prvi put u zivotu probala u prvoj trudnoci i posle toga jos par puta ali me muci kiselina od nje.
mi npr kupimo 2l gaziranog soka i zna da nam stoji i po 5-6 meseci. niko ni od drustva ne pije.
od gaziranog trosimo pivo (mm pije kada ima neka utakmica) i eto kiselu vodu...

clock-img

19.09.2014, 23:24

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: bubulence
mi npr kupimo 2l gaziranog soka i zna da nam stoji i po 5-6 meseci. niko ni od drustva ne pije.

gde vam stoji, majke ti?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

19.09.2014, 23:38

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pa nisam za, ali otpijem malo iz krigle mm, on bas cesto pije...ja nekad mivelu slabo gaziranu i coctu , ona mi ne stvara gorusicu ...user posted image

clock-img

20.09.2014, 00:13

clock-img

mati

pencil-img

6667

U prvoj trudnoci po 2L dnevno i to sam se navukla na crveni klaker, samo mi je to odg posto kiselu vodu nisam podnosila. sada. sam imala takve mucnine da sam propila kiselu vodu a i po koje pivce...
Zato pamtim dan kad sam prestala da dojim Matiju. mm kupio CCcolu za njega i dok se vratio s posla ja omandala flasu. Toliko sam se zazelela. A posle me iskidalo grlo..

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

20.09.2014, 00:53

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ccolu ne valja piti sto zbog secera , sto zbog toga sto reze zeludac ,a prolazi u jetru . Cesto kazu da je opasna-eksperiment je radjen sa svinjskom dzigericom .Stavi se uvece u casu cole i sutra ujutro je nema.user posted image
Drugo, ima i kofein u sebi pa je ne valja mnogo piti u trudnoci, jedino smanjiti kafu i cajeve .user posted image

clock-img

20.09.2014, 01:03

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja sam u trudnoci sa K pila kokakolu na litre i litre, nista mi nije bio veci gust nego hladna koka kola, i inace je pijem. U trudnoci sa N sam je bas bas izbegavala, jer nisam ni osecala potrebu, pa kao da probam bez nje. I bez problema bilo. Evo zadnjih par dana mi se opet javila strahovita zelja za koka kolom...a, nisam trudna, danas mi je 1.dan ciklusa. Ma moje obozavanje koka kole znaju svi meni bliski ljudi, pa tako gde sam ja gost uvek ima hladne kokakole ili se trci u prodavnicu po njuuser posted image

Meni nije ulazila u jetru, malo mi je ostetila slezinu, ali ja se ne sekiram, jer bez slezine cu zivim bar jos ovoliko. Ha, a kako nestane dzigerica? Stvarno? user posted image

clock-img

20.09.2014, 01:06

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Ja obozavam gazirana pića, ponajviše Koka-Kolu i Šveps. A pijem isključivo kiselu vodu-Knjaz. Ovo je baš "super" za moje bubrege prepune "građevinskog materijala", ali...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

20.09.2014, 06:55

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Meni je sveps dobar samo kad imam kijavicu, bas mi prija. Ovako mi je mnogo gorak.

clock-img

20.09.2014, 07:21

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja volim gazirano,ne pijem cesto ali kad pijem odu 2l za cas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.09.2014, 07:22

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sveps i Sprite me najvise osveze. Colu posle rostilja ili neke jace hrane. Izbegavam, ali nekad sebi dozvolim izlete, pa ljudi smo!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

20.09.2014, 08:10

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

I mene Sveps najbolje osvjezi, za Colom i slicnim ukusima bas i nisam luda, al nije da ne popijem.
U trudnoci nisam popila ni kapi gaziranog, ali sam zato pila 2l limunade dnevno. Na svu srecu nisam imala gorusicu, a limunada mi je bas prijala.

clock-img

20.09.2014, 08:21

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: bubulence

gde vam stoji, majke ti?user posted image

u ostavi user posted image . hoces adresu user posted image ??? i sada imamo 2 flase koka kole, stoje od Eminog rodjendana

clock-img

20.09.2014, 14:48

clock-img

anita

pencil-img

1679

Ja od gaziranih pica pijem kiselu vodi i ponekad neki gazirani sok,ali veoma retko.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

20.09.2014, 14:54

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja sad da sestriom pijem cocktu i uzivam .Stvarno lagan sok bez kiseline, kako mm zna sta ja volim . user posted image
Volim cak i "šveps " moram da priznam, sve vrste.. .user posted image

clock-img

20.09.2014, 14:55

clock-img

Anoniman

Preuser posted image i u user posted image nisam pila, samo uz pizzu koka-klu, kiselu vodu ne volim, ali sada mi se zna da poopijem 2l sama za dan, i to me uzasno nervirauser posted image

clock-img

20.09.2014, 15:03

clock-img

branki*

pencil-img

20828

e,da,kokta mi je omiljeno gazirano user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.09.2014, 15:14

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mmm kola i fanta shokata user posted image

clock-img

20.09.2014, 15:21

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Ja sam BOLESNA sto se tice gaziranih pica po ceo dan ih pijem na dan po litar dva cak retko pijem vodu i drugo uhh bas bih zelela da ih izbacim al ne umem zavisna sam postala..strah me da nemma problema sa zatrudnjivanem bas zbog gaziranih pica user posted image

Ayan <3

clock-img

09.11.2014, 00:08

clock-img

Chipsy

pencil-img

882

A jel smeju da se piju Mivela i Donat? Ja sam cula da ne valja ni previse minerala i vitamna unositi, tj. i visak moze biti stetan?