cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Trenutak istine

clock-img

13.03.2013, 13:17

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Jel gledate ovo?
Kakvo vam je mišljenje?

Ja lično ne gledam jer generalno ne gledam televiziju,ali me je sam naziv podsetio na neke situacije.
Koji trenutak istine je bio vaš? I da li izmedju ostalog pratite ovaj program,i zašto? user posted image

Naime moj najveći trenutak istine je bio početkom oktobra 2009,kada sam saopštila roditeljima da sam trudna. A saopštila sam im krajnje suptilno-za vreme ručka,sećam se da smo ručali čorbast pasulj sa rebarcima. Mama je prebledela,tati ispala kašika iz ruke,izgubili se ljudi. Mislim da nisu ni slutili da bi tako nešto moglo da se desi.user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

13.03.2013, 13:20

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

gledala sam s vremena na vreme ali otkako su promenili voditeljku glupavo mi.Sve se nesto iscudjavaju ljudima to mi je bzv valda bi trebalo u takvoj emisiji da je sve normalno sto lupaju

clock-img

13.03.2013, 13:22

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ne gledam. Odvratna mi je emisija i sam koncept uopšte.
Moj trenutak istine - hmmmm, ne mogu da se setim da je bilo nešto baš tako dramatično za mene user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

13.03.2013, 13:27

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ne gledam,ne volim takve emisije koje zarad sto vece gledanosti teraju ljude da pricaju o nekim strasnim stvarima

clock-img

13.03.2013, 13:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Uzasna mi je ta emisija uffff

clock-img

13.03.2013, 13:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa ja bih mozda i gledala da nekad uhvatim
mislim ako njih nije sramota da laprdaju i iznose svoje gadosti , sto bi mene bilo sramota da gledam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.03.2013, 13:35

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

meni  je  to  strasno  zaista
prvo    toliko  se  strasnih  stvari  cuje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

13.03.2013, 13:39

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

ma niko ih ne tera sami pricaju gluposti-ko bi me naterao da tako nesto kazem javno za neku sicu a cesto odu i bez para kuci.Sami se ludaci javljaju takve ne treba traziti

clock-img

13.03.2013, 22:35

clock-img

Dana 72

pencil-img

130

Ja gledam, voditeljka je simpaticna i jako lepa zena.Ne snalazi se uvek bas najbolje ali to ja dokaz da niko nije perfektan. Slazem se da tu ima "svasta" ali ne dolaze tu "svi" zbog novca nego da ispricaju nepravde koje su doziveli za koje cesto niko ne zeli da cuje i ne preostaje im nista drugo nego da izadju u javnost u nadi nebili ih neko cuo. Ima mnogo gorih emisija i voditelja. Kao npr." Bracni sudija" kao koncept "totalna glupost" a tek glas voditeljke..... A vrh gluposti "preljubnici" Pa onaj voditelj od "Moja svadba" mislim da se zove Miki, kad progovori "spasavaj se ko moze. Moj trenutak istine..... kod mene je uvek i SVE ISTINA . Uvek sam iskrena , kazem sta mislim ili precutim....

clock-img

13.03.2013, 22:38

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Nikad nisam gledala, ali cujem komentare ljudi iz mog okruzenja, nisu bas pozitivni. Generalno retko gledam TV.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

13.03.2013, 22:39

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Meni je ta emisija grozomorna.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

13.03.2013, 22:40

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

gledala sam par puta.

clock-img

13.03.2013, 22:41

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Najgore nesto na TV-u.

clock-img

13.03.2013, 22:42

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ne gledam,ne volim takve emisije,a i retko gledam tv.
Moj takav trenutak je bio kada sam morala da saopstim tati da su me izbacili iz medicinskeuser posted image Bilo je strasno i pomalo komicno....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

13.03.2013, 22:43

clock-img

Anoniman

gledala sam na pocetku,dok je bila prva voditeljka... Nemam neko specijalno misljenje. Odavno je nisam ni gledala niti cujem da to neko komentarise

clock-img

13.03.2013, 22:48

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Ja sam se sokirala doobre tri epizod ei onda vise nisam mogla gledati, nekada sam se ja stidela vise od njih cini mi se user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

13.03.2013, 23:06

clock-img

marince1

pencil-img

4824

ne volim emisije takvog tipa.
a svoj trenutak istine pamtim,ali nije za pricu

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

13.03.2013, 23:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam gledala jednu lili dve emisije još dok je bila voditeljka Vojtehovski...i više je nisam gledala jer mi sve to deluje nekako namešteno jer ja neznam čoveka koji bi tek tako otišao i blatio se pred hiljadama gledalacauser posted image

clock-img

14.03.2013, 10:57

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa ja bih mozda i gledala da nekad uhvatim
mislim ako njih nije sramota da laprdaju i iznose svoje gadosti , sto bi mene bilo sramota da gledam user posted image

Strašno mi je degutantna emisija, mada se mogu složiti sa Olgom u potpunosti

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

28.02.2018, 14:59

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Dopadalo bi mi se da se kroz tu emisiju putem ISKRENIH ispovesti prodiskutuje o tabu temama, i da se konsultuju psiholozi i psihoterapeuti, ali ovako se opet svodi na iznošenje prljavog veša, kao i ostale emisije na Pinku.

clock-img

28.02.2018, 15:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja u to ne verujem. Mislim da je sve bilo namesteno i jako mi je sve to izgledalo glupo

clock-img

28.02.2018, 15:01

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Gledala povremeno nekada...

clock-img

28.02.2018, 15:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Totalna nebuloza...
Upravo jer se svelo na iznosenje prljavog vesa...ali slazem se da je dobar psiholoski eksperiment...
Ako nista drugo onda da se ljudi koji gledaju ,,utese"...ima svega i ima i gorih od nas - taj fazon

,,Carpe diem"

clock-img

28.02.2018, 15:03

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Po meni jedna velika glupost

clock-img

02.03.2018, 00:50

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Meni je ovo bilo super.Bilo je jako teskih zivotnih prica.