cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li psujete?

clock-img

27.09.2013, 21:07

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Kad sam umorna, besna, iznervirana psujem kao kocijas ali se trudim da to ne radim pred detetom.
Pred njom kazem jedi dupe user posted image ali i to cu uskoro morati da prekinem, sve ponavlja user posted image

clock-img

27.09.2013, 21:08

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

uuuuuh i to ne malo, kad se iznerviram sve pršti od psovki .......ali naravno, kako reće Natašica, Boga ili bilo šta vezano za bilo koju religiju nikada, jer to osuđujem i takve psovke mi paraju uši totalno, a uopšte nisam neki religiozni tip.

clock-img

28.09.2013, 12:15

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja najmanje psujem u celoj familiji a inace niko ne psuje preterano (mama najvise nekako ta njena Bosanska strana voli da psujeuser posted image ) ali mi je jednom u toku predavanja ispala rec (ni ne smatram psovkom): SRANJE

juuuu... ko da sam reekla ne znam ni ja sta,udarili roditelji na roditeljskom na mene razredni njihov i td. I posle toga sam usla u ucionicu i rekla im lepo: V jedni drugima na hodniku je*ete mame, pu*ite... i sve zive psovke kojih sam mogla da se setim (drvila sam im sigurno je 10 minuta) mislim da me djaci nisu nikad videli tako besnu i mislite da se neko zalio? user posted image Usrali se u gace (osmi razred) kad su videli kako sam pobesnela. I taj neki period sam imala strasnu zelju da psujem kuci valjda zato sto u skoli uvek moras paziti na svaku rec.

clock-img

27.10.2013, 00:07

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Uglavnom ne jedino kada me nesto ili neko bas bas iznervira onda opsujem .

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

27.10.2013, 02:22

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Da i to na stranom da me ceo svet razume (zezam se). Zar postoji neko ko ne psuje?

clock-img

27.10.2013, 11:27

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Naravno. Nisu toliko masne, ali ih ima. Trudim se da ih cenzurišem pred Nikolom i to je to.

clock-img

27.10.2013, 11:48

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ooooo da, ali pred Vukom ne. Najvise kada sam u kolima , e tada psujem i pricam sama sa sobomuser posted image

clock-img

27.10.2013, 12:27

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Pisala sam vec u nekoj temi...
Da ja psujem...nije pohvalno, al je tako...al u kolima jednostavno moram...
Apropo kola i psovki...cera od moje drugarice, koja ima 3 godine, kad sam opsovala jednom pred njom samo me je znacajno pogledala i rekla "Jovana! Psuje se samo u kolima!" Ahahaha...pametno je mama naucila...moracu i ja to da primenimuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

28.10.2013, 10:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

vidim da je road rage bas uobicajenuser posted image . u saobracaju su svi nervozni. Kaze mi tata da su Argentini svi smireni i da niko ne svira nikom i da je tamo milina voziti jer svi imaju strpljenja. A ovde je katastrofa pa cak i on koji ne psuje desi se da opsuje najstrasnije u kolima.

clock-img

28.10.2013, 10:32

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

meni je psovanje ventil
trudim se da me dete ne slusa ali kad se iznerviram , udarim ili tako nesto psujem bez blama i grize savesti

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.10.2013, 10:54

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

Ja se trudim da ne psujem ali ume da mi se omakne i onda mi mm kaze "Nemoj da psujes",verovali ili ne ja njega nikad nisam cula da psujeuser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

clock-img

28.10.2013, 12:22

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Kaze mi tata da su Argentini svi smireni i da niko ne svira nikom i da je tamo milina voziti jer svi imaju strpljenja.

I ja da živim u Argentini, bih bila smirena za volanomuser posted image
MiLj pa nije to džabe tako...mislim tamo jeste džabe.... pa ima i za babe...

Ko razume, shvatiće user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

08.03.2015, 00:21

clock-img

acalukic

pencil-img

188

uf moram priznati po nekad kad me supruga dobro iznervira inace retko

clock-img

08.03.2015, 12:44

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ne psujem.opsujem samo za sebe kad sam besna.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.03.2015, 12:46

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

U zadnje vreme da, ali samo kada sam kuci...Nesvesno da samu sebe iznenadim...recimo- j**** ti Sunce...user posted image

clock-img

08.03.2015, 12:47

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: branki RR

ne psujem.opsujem samo za sebe kad sam besna.

I to sebi u bradu. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

08.03.2015, 12:50

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Samo u sebi,ne naglas zbog dece.

clock-img

08.03.2015, 13:12

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Lele, ja psujem, bas psujemuser posted image i skoro svaki dan mi K kaze "Mama, opet govoris ruzne reci"user posted image

clock-img

08.03.2015, 13:24

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

kas se iznerviram onda bas psujem

clock-img

08.03.2015, 13:25

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Samu sebe redovno, to mi je kao Dobar dan user posted image

clock-img

09.03.2015, 11:16

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Jedno vreme nisam bas preterano tek ponekad al u poslednje pa oko 2 god stasno sramim se pred samim sobom kad mi pukne filmuser posted image al samo vise kad sam sama pred drugima ne

clock-img

10.03.2015, 22:33

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Dauser posted image

clock-img

10.03.2015, 22:47

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

ja bas i ne......ponedad....bas retko....

clock-img

11.03.2015, 00:37

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Samo kad se posteno iznerviram,,,,user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

12.03.2015, 09:59

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Kod nas skoro niko ne psuje ,pogotovo ne pred decom.Kad se mnooooogo iznervram DA. i deca ako cuju odmah me upozore i ja im se zahvalim. i da,kad mi pokipi mleko,obavezno !user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.