cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Arilje ves i garderobica

clock-img

13.03.2013, 13:27

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Jao meni bas super da nista ne steze, ali meni ne ulaze nigde user posted image Ne znam da li Emi guza zvace gace, ali nisam primetila..

clock-img

13.03.2013, 13:30

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Shi neznam da li smem da stavljam link. ajde da probam pa ako se nesme obrisace me
http://shop.extremeintimo.rs/ znam da ima njihovih stvari i u radnjama ali ja molim ekupovinu user posted image
Uf ne da sam pikirala donji deo pizamiceuser posted image

clock-img

13.03.2013, 13:48

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Jao da, znam za tu stranicu, ja gledam spavacice stalno user posted image

clock-img

13.03.2013, 13:55

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Mozda moja g... nije standard za te gaceuser posted image

clock-img

13.03.2013, 14:03

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Mozda, pomislila sam ja user posted image Bira gospoja..

clock-img

14.03.2013, 07:35

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Nije Arilje pa nije za ovde, ali nema veze.. kad smo kod gaca: juce kupim Emi gace u Todoru za 100,00 dinara! Kako su dooobre!

Inace pod kojim nazivima se sve javljaju stvari iz Arilja?

clock-img

14.03.2013, 07:58

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Brate mili, sad gledam cene extreme intimo! Cečije gaće skuplje nego za odrasle???? Ma daj!
Ana ima par gaćica (dobila od nekog) EI i jestu stvarno super, ali sve jedno...

Imam i Arilje majčice i gaćke. Jedne majce su super, druge se rastegnu kao žvaka i to u širinu da joj sve spada, do pupka joj dođe! A sva tri kompleta smo dobili od kume koja inače prodaje arilje veš.....nema pravila

I flunked anger management! }:->

clock-img

17.03.2014, 10:26

clock-img

panta89

pencil-img

1

Sta mislite o ovom proizvodjacu? Imaju fin pamuk, mekan, dobar kvalitet.

EDIT: Nije dozvoljeno reklamiranje, ako ste zainteresovani za oglašavanje na portalu pošaljite mail na marketing@ringeraja.rs

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.3.2014 11:33:29 >

clock-img

17.03.2014, 11:15

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

IZVORNA PORUKA: milenatea
ja imam jasmil ves i extra je

i ja..kvalitetnije od EI, a cene mnogo pristupačnije!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

21.07.2015, 17:40

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja često prolazim pored tih fabrika u Arilju,često i svratim.U blizini je i Stefan fabrika,Jasmil.Extrem Intimo..Kvalitetn im je odličanuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

21.07.2015, 17:59

clock-img

amdn

pencil-img

1598

joj ja imam par majica Arilje kao super su, lep pamuk al se razvukle sad dve ja da udjemo, inace Juriju kupujemo ili EI ili kasd mm ide u Firencu poslom nakupuje tamo u CA, ja imam dosta Intimisimi ai jako sam zadovoljna, jesu skupi al mi traju

clock-img

21.07.2015, 18:03

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: amdn
joj ja imam par majica Arilje kao super su, lep pamuk al se razvukle sad dve ja da udjemo,

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
Jedne majce su super, druge se rastegnu kao žvaka i to u širinu da joj sve spada, do pupka joj dođe! A sva tri kompleta smo dobili od kume koja inače prodaje arilje veš.....nema pravila

Ah da, to se zove usteda na materijalu. Bili su nekada sjajni, a sad ne kroje kako bi trebalo nego da im ostane manje restlova, pa se zato tako i razvuku u sirinu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

21.07.2015, 23:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ne znam,ja ovaj veš što sam kupila nigde se još nije razvukao a nosim ga dugo kao i deca,čak i S. sada oblačim neke stvari koje je prvo nosio V.Ja nemam loših iskustava,mada ste verovatno upravu,došlo nam je takvo vreme svako gleda da uštedi

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

22.07.2015, 08:46

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Mi koristimo isključivo ariljski veš i za sada je odličan,videćemo za koju godinuuser posted image

clock-img

22.07.2015, 15:45

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi koristimo već godinama i odličan je,mislim na kvalitet.

clock-img

22.07.2015, 16:11

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Ja J. kupujem samo taj donji veš...vidim da se nekima razvukao,ali nama nije a već dugo ga J. nosi.Menjamo tj. kupujemo novi kada J. preraste.

clock-img

22.07.2015, 18:56

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

I ja kupujem ariljski veš za Lu, tačnije potkošulje. I mi ih menjamo kada ih izraste, što znači da ih nosi nekoliko meseci, 5-6-7 možda. Kupujem one bez aplikacija i čipke jer to njoj smeta, žulja je, možda onu sa nekoliko cvetića ili izvezenim motivom. Gaćice joj kupujem u C&A odavno.
A što se tiče garderobice, nisam baš zadovoljna, bodije koje je imala L kao beba su se razvukli, izbledeli, posle 2-3 pranja su izgledali skroz isprano.

clock-img

22.07.2015, 20:04

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

I mi uzimamo veš bez čipke ,onaj jednostavan sa nekim motivom.Baba i deda nam žive u blizini Arilja pa nas redovno snabdevaju sa pravom robom.

clock-img

22.07.2015, 20:46

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

I ja tamo kupujem pidzamice ,majcice i ves za decu... nekako mi je najpovoljnije i traje dugo...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

22.07.2015, 22:01

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma kod njihovog veše i garderobice na sam dodir osetim kvalitetuser posted image kako ovo zvuči za neku dobru reklamuuser posted image

clock-img

22.07.2015, 22:26

clock-img

amdn

pencil-img

1598

sad kad vidim da sve koristite arilje ves ja izgleda da sam kupovala na pogresnom mestu, kod nas ima par radnji sa Arilje vesom i ja kupovala gakce i majcice Juriju, gacke se razvukle a majcice su 99din i one su odlicne, ali za mene majice koje sam kupovala toliko su mi se razvukle, jos sam kupila deciji br, 12 ili 14 jer sam ja sitna, mnogo je lepa majcica al se razvuka za dva broja,
mada videla sam da i kod nas na pijaci ima isto Arilje ves mozda su to razni prizvodjaci pa razlicit kvalitet

clock-img

22.07.2015, 22:29

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Skoro sam im uzela neke majice i fino su se pokazale,mada uglavnom im uzimam sa stranih sajtova.

clock-img

22.07.2015, 22:33

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

amdn ima dosta plagijata,stave da prodaju Ariljski veš a bude to neka nepoznata marka.Najbolji su Extrem Intimo, Jasmil, ima tu i Stefan ali oni se više bave proizvodnjom opreme za bebe počev od benkica,do raznih prekrivača.

clock-img

22.07.2015, 22:59

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Pa da EI i Jasmil je ustavi isto imamo njihovih dosta stvari mada sam ja kupovala i neke druge majcice gde pise Arilje pamuk ili sta vec,
ali sad kad mm ide u Italiju poslom on nakupuje u HM ili CA na snizenjima njihov ves, ja zadovoljna kvalitetom.
a kupujem i obicne bele majcice Juriju u nekoj radnji kao arilje ves one su mi dobre nisu se razvukle i bele su jos uvek koliko kog ih prala, mm odnese na posao pa odstampa nesto na njih pa ih nosimo i ovako leti

clock-img

22.07.2015, 23:05

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Nisu Jasmil i EI isto,samo se stvari od Jasmila prodaju u prodajnim objektima EI.Oba proizvođača su odlična a ja ne bih znala da kažem koji od njih više volim .