cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: First minute ponude

clock-img

16.06.2017, 10:22

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meni nije da trazim naj bolje jednostavno volim sve da vidim , da obidjem sta god ima da se vidi. Meni je zao biti samo na jednom mestu. Jos uvek svuda ima fanatasticnih plaza u okolini koje treba posetiti.

clock-img

16.06.2017, 10:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Meni nije zbog obilaska drugih palaza nego da vidim i grad,neko brdo.Nastavicu pisati u temi ljetovanje 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.06.2017, 10:36

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Anck nismo hteli prosle godine da se setkamo, jer smo prvi put sa decom isli na more. Jedino smo isli do Soluna posto je padala kisa. Ko ce da sedi ceo dan u sobi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.06.2017, 10:43

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Meni nije zbog obilaska drugih palaza nego da vidim i grad,neko brdo.Nastavicu pisati u temi ljetovanje 😂

Da pa zavisi sta je u okolini, ako su neka manja mesta tu i nema sta da se vidi posebno.
daaa...ajmo u temu

clock-img

16.06.2017, 12:24

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Citam pre neki dan u novinama, kazu iz neke agencije da treba biti jako obazriv kada su first i last minute ponude u pitanju jer tako pisu ponude da ima i nekih skrivenih stroskova pa kad s na kraju sracuna, cena uopste ne bude povoljna.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.