writing-img

RE: dete i masta

clock-img

10.07.2015, 18:44

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moj srednji je u stanju da za 5 minuta smisli neku pesmu,jedno vreme je sa nekim drugom osnovao kao grupu gde su oni pevali,a cepanice od drva su im bile gitare i bubnjevi...grupi su dali ime Gitara 5

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.07.2015, 18:44

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Zabranjeno je i stavljanje samo smajlija u temama koje nisu cet user posted image

clock-img

10.07.2015, 19:02

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moja M voli da izmislja pesmice i price,cak je i pisala u svesku i crtala,kao knjiga sa ilustracijama,pisala sam ranije..a sin je u fazi izmisljanja reci, i zivotinja,koje ne postoje user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.07.2015, 19:06

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mila obavezno zapisuj sve što oni smisleuser posted image ja ne stignem sve da zapišem,a ima takvih kovanica da ti pamet staneuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.07.2015, 19:10

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Znam user posted image juce smo u setnji pricali kako se zovu ljudi koji voze auto,voz,avion,traktor,bager,motor,tenk itd..sto je tu bilo lupetanja..onda su izmisljali prevozna sredstva...zabavili smo se.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.07.2015, 19:16

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja se i danas setim uvek kad krenem da se kupam u bazen kako je moj srednji sin znao da kaže tj.da pita"Kada ćemo se bazenisati?"user posted image

clock-img

20.12.2016, 13:18

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

T stalnooo izmislja neke pesmice i price.
Juce je pricala neke price H da se ova uplasila user posted image
Inace stalno pevusi bati user posted image

clock-img

21.12.2016, 08:21

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ma ima mastu za pet user posted image Ima i zamisljene prijatelje, pa kaze : Vidi mama, znas sta je uradio xy , dodjiii, nemoj to da radiiisss!", vidno iznervirana user posted image

clock-img

08.03.2018, 13:50

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Ova tema baš i ne pripada ishrani dece, ali mogu da ih povežem. 😉 Moja od komada hrane zamišlja oblike, pa kaže "vidi, imam žabu/lava/koku"...

clock-img

08.03.2018, 14:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Podsticati ih stovise da rszvijaju mastu

,,Carpe diem"

clock-img

13.11.2019, 16:11

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Da previse mastoviti ako se ja pitam i sin i cerka☺

clock-img

29.09.2021, 07:16

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Pricaju sami sa sobom kad se unesu u igru, obozavam tad da ih slusam mada budem pazljiva jer kad shvate da ih gledam prestanu i postide se