cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko dobro procenite ljude ?

clock-img

29.04.2018, 17:43

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Lose na prvu provalim kao pas! I nikad nisam pogresila, cak i kad se predstavljaju andjeoski!

clock-img

29.04.2018, 17:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Uf, to je dar!

,,Carpe diem"

clock-img

29.04.2018, 17:49

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Uf, to je dar!

Namirisem ih, veruj mi, i provalim za sitnice.. Devica u horoskopu, nista mi ne promakne

clock-img

29.04.2018, 18:37

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sve je manja verovatnoca da je neko normalan u danasnje vreme user posted image

clock-img

29.04.2018, 21:56

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

user posted image
Joj ima psiho na sve strane

,,Carpe diem"

clock-img

29.04.2018, 23:01

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Sve je manja verovatnoca da je neko normalan u danasnje vreme user posted image

Ja normalne i nemam oko sebe, svi blesavi, ali zle i lose ljude, od toga samo.pobeci!

clock-img

26.04.2020, 17:36

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Procenim,procenim,inam dar,što neko ispisa:device su to,ništa im ne promakne.😀Retko kad pogrešim u proceni.Mm mi kaže:"Bila si u pravu".Nikako da shvati da sam uvek u pravu.😊

clock-img

26.04.2020, 21:38

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Bravo Flam..

Ja sam ti ponekad lakoverna, ponekad naivna. Generalno vodim se onim "lep rec gvozdena vrata otvara".. verujem da se dobro dobrim vraca.Ali ako me jednom neko razocara,tu sam stavila tacketinu. 

clock-img

06.06.2020, 13:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: branki*

pa..obicno precenim ljude,cesto mislim da su svi dobri i posteni i fini,pa se neretko uverim u suprotno.mada,ako mi neko na pocetku nekako nije legao,mislim nije mi dao povoda,nego eto tako mi neki osecaj da mi npr ne odgovara,obicno se ispostavi da sam bila u pravu.
mada,generalno,sklona sam da ljude vidim boljim nego sto jesu i da nalazim opravdanja i izgovore za njihove lose postupke.

nakon odredjenog vremena ispostavi se da je taj prvi utisak bio totalno ispravan.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.06.2020, 16:33

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Branki, dobrica si ti 😘

Meni nekad izgled nekoga ili neki da kazem stav, porycuje da nemamo o cemu da pricamo. A nekad nije bas tako. Zavisi kad upoznas osobu vise shvatis....
Mozda neko ima odbrambeni stav takav da ne ulazi puno u neku pricu sa nepoznatim.

clock-img

06.06.2020, 22:41

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

pa..obicno precenim ljude,cesto mislim da su svi dobri i posteni i fini,pa se neretko uverim u suprotno.mada,ako mi neko na pocetku nekako nije legao,mislim nije mi dao povoda,nego eto tako mi neki osecaj da mi npr ne odgovara,obicno se ispostavi da sam bila u pravu.
mada,generalno,sklona sam da ljude vidim boljim nego sto jesu i da nalazim opravdanja i izgovore za njihove lose postupke.

nakon odredjenog vremena ispostavi se da je taj prvi utisak bio totalno ispravan.

Branki, nekad sam ja tako radila. Sada na prvu loptu imam osecaj za svakog kakav je. I kad je pisanje na forumu u pitanju. Mm se cesto sali sa mnom i kaze: ili ti je blagoslov  sto znas ili prokletsvo. 😀Kad treba nesto sa nekim da ugovorimo obavezno idem sa njim, tj. on me zove sa sobom. Taj gen procenjivanja ljudi sam povukla na tatu. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 6.6.2020 22:44:20 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.06.2020, 22:45

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Na yalost kolko je to dobro ...tolko i lose.
ali dosta dobro procenim ljude kakvi su pa mm uvek kaze joj ti uvek znas ko je kakavuser posted image
na kraju budem upravu....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

06.06.2020, 22:48

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja sam živi skener. Kad nekoga upoznam, sretnem, razmjenim par riječi, tačno znam kakav je čovjek, šta može, šta ne može da uradi, da li govori istinu, šta ga muči i kako se osjeća. I jako je teško živjeti sa svakodnevnim skeniranjem tuđih života.

clock-img

16.07.2020, 12:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sve losije. Uvek mislim kako su svi dobri i govore istinu.

,,Carpe diem"

clock-img

16.07.2020, 13:21

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Suprotno od mama Jo.😀Procenim,procenim...

clock-img

16.07.2020, 13:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja sam živi skener. Kad nekoga upoznam, sretnem, razmjenim par riječi, tačno znam kakav je čovjek, šta može, šta ne može da uradi, da li govori istinu, šta ga muči i kako se osjeća. I jako je teško živjeti sa svakodnevnim skeniranjem tuđih života.

Potpisujem. Isto. Zato mm kad treba sa nekim nesto da se dogovori zove mene. 😁

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.07.2020, 13:52

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Mislila sam da sam dobra u proceni? Za mnoge sam pogresila. Ne hajem i tako ce dobiti sta zasluzuju .

clock-img

16.07.2020, 14:34

clock-img

physio70

pencil-img

2389

U poslednje vreme gresim dosta. Ljudi se brzo otkriju pa zakljucujem da nisam na gubitku.

clock-img

16.07.2020, 14:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sanjice, blago tebi.

,,Carpe diem"

clock-img

16.07.2020, 16:30

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Loše. Moja nesreća je što krećem od toga da su svi ljudi dobri i da svi imaju dobre namere. Onda se po ko zna koji put iznenadim i iščuđavam, ne mogu da verujem... I nikako da se opametim...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

16.07.2020, 16:56

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ja isto kao i Didy, u potpunosti. Ne mogu da verujem da su ljudi u stanju da budu losi, zli, da se druze iz koristoljublja, da sve rade sa nekom skrivenom namerom. Meni je to neverovatno.
Ali zato imam neki osecaj, i znam ko mi sta misli iako to ne kaze, obratim paznju na mnoge periferne stvari koje nikome ne bi zapale za oko niti bi cuo. Pamtim mnoge nebitne stvari i cesto provalim ljude kada lazu. A laz prezirem.

< Poruku je uredio mati -- 16.7.2020 16:57:47 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

16.07.2020, 16:59

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: mati

Ja isto kao i Didy, u potpunosti. Ne mogu da verujem da su ljudi u stanju da budu losi, zli, da se druze iz koristoljublja, da sve rade sa nekom skrivenom namerom. Meni je to neverovatno.
Ali zato imam neki osecaj, i znam ko mi sta misli iako to ne kaze, obratim paznju na mnoge periferne stvari koje nikome ne bi zapale za oko niti bi cuo. Pamtim mnoge nebitne stvari i cesto provalim ljude kada lazu. A laz prezirem.

Mati isto.Procjenim ih kao dijete od 5 godina 🤦‍♀️ koliko sam samo puta bila razocarana

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.11.2023, 10:12

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Procenim ljude na keca.
Osecaj me nikad nije prevario.
Uostalom,ljudi sebe samiprikazu i pokazu u punom sjaju.

clock-img

03.11.2023, 10:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Procenim,ali umem i da pogrešim u proceni.

clock-img

03.11.2023, 11:03

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ja sam kao mladja gresilam,dosta.

Rad sa ljudima me je samo dobroo potkovao...