cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade!

clock-img

15.03.2013, 16:16

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

ja  sam  tu ne  mrdam  cuvam  strazuuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.03.2013, 16:16

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

JA OD JUTROS OD 4

ne vidim vise user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

15.03.2013, 16:17

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: Sanja90

A iznenadjenje e sad svaka da ocisti svoj profiluser posted image user posted image user posted image

Ja upravo očistih, g-mail, isfilterisah mejlove. joooj što bi bRRzo, čas posla, mislila sam da ću ostati do 1 maja! user posted image

clock-img

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

IZVORNA PORUKA: Sanja90

A iznenadjenje e sad svaka da ocisti svoj profiluser posted image user posted image user posted image

Ja vec jesamuser posted image Sta cu,morala sam,i kucu sam nocas ribala,usisavala,brisala prasinu....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

pa jos 1h mozemo da sedimo kad smo ovoliko user posted image user posted image user posted image

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Devojke svaka vam čast.
Žao mi je što nisam mogla više da učestvujem ali mi je drago što sam bar malo dala svoj doprinos.user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

15.03.2013, 16:18

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

ja  uopste nisam  spavala  ma  ni  minutu
nalila  sam  se   sa  tolikouser posted image  da  bi  maraton  pretrcala samo  da  me  ledja  nebole

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: Pretty78

JA SAM MRTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, vala, nisi još čim možeš tako da se keslaš!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

473 emailana gmail user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

15.03.2013, 16:19

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

DEVOJKE DRAGE , OVO JE ZA NAS klik user posted image user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

IZVORNA PORUKA: liliana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ja sam imala preko 4000, kako ti samo toliko? redovno brisala?

clock-img

15.03.2013, 16:20

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: jovana13

keslarke smo miiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2013, 16:20

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

JA OD JUTROS OD 4

ne vidim vise user posted image user posted image

A ja bila do 4 user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

15.03.2013, 16:21

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

IZVORNA PORUKA: Olga RR

DEVOJKE DRAGE , OVO JE ZA NAS klik user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2013, 16:21

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja sam imala preko 4000, kako ti samo toliko? redovno brisala?

u jednom emailu pise ringeraja (24) pasledeci (45) pasledeci (28)

clock-img

15.03.2013, 16:22

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Moram vam nesto priznati-nocas nekad pre posla i danas par vas je punio moj muz user posted image user posted image user posted image bila mu zanimljiva drvca,bez obzira,hvala mu na doprinosu user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

15.03.2013, 16:23

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Dada81

Moram vam nesto priznati-nocas nekad pre posla i danas par vas je punio moj muz user posted image user posted image user posted image bila mu zanimljiva drvca,bez obzira,hvala mu na doprinosu user posted image

ju naopako punio me tvoj muz user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2013, 16:24

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

ju naopako punio me tvoj muz user posted image user posted image user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!!
Da vide koliko možemo da izdržimo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ja sam trudna, boli me paja user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.03.2013, 16:25

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E jeste lude

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

clock-img

clock-img

World

pencil-img

4234

e neka se vala zavrsi i ovo ludilo, sad da se malo opustim i nahranim i operem dijete ko zena, a ne sve nesto jednom rukom i na brzaka...user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!!
Da vide koliko možemo da izdržimo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!!

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.03.2013, 16:26

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

A ja sad navalila na sarmuuser posted image user posted image user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.