cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade!

clock-img

11.03.2013, 13:44

clock-img

Dana 72

pencil-img

130

Eto jos jedan dokaz da nas mukarci "uvek" pogresno shvate. Nismo mi tu "zbog nagrada" jel takouser posted image ? Nego da se druzimo na malo opustenij nacin. Da potrzimo nasu Ringeraju. Vazno je ucestvovati....... Vracam se kasnije

clock-img

11.03.2013, 13:47

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image Tako je Dana, a ipak malo bih da prestignemo rr bih

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

11.03.2013, 13:50

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

ja  ne  znam  hocu  li  se  snaci  sa  ovim  stablima  i  ostalimuser posted image

devojke    pobedicemo  mi    user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.03.2013, 13:57

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ja samo znam da ce mi trebati milion godina da iscitam to sto je napisanouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

11.03.2013, 13:59

clock-img

imperial

pencil-img

729

Super ideja,a ja se pitam otkud sve ove nove teme odjednomuser posted image
Potrudicu se i ja da budem ovih dana sto vise na RRuser posted image

clock-img

11.03.2013, 14:01

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

E pa ja ću da kvarim žurku i da pljujem i psujem zbog nagradne igre u ovom trenutku! Sad mi treba pomoć oko deteta i temperature, a niko ne vidi post jer svi izludeli pokušavajući da što više ispišu i isklikću! user posted image
Muka mi je bre od ovoga!
bUDITE TU I KAD NEMA NAGRADA A NE SAMO KAD SE NEŠTO DELI!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.03.2013, 14:10

clock-img

Dana 72

pencil-img

130

Modessty, ovo se zove takmicenje i najbrzi pobedjujeuser posted image Ali slazem se s tobom da bi ovakvo druzenje trebalo da traje i posle "takmicenja" Bilo bi lepo. Ovo je sad zaist "dobar tempo" O.K "sve za pobedu nase RR.

clock-img

11.03.2013, 14:43

clock-img

liliana

pencil-img

4820

E, sad neka me neko prosvetli: Kako , u jednom trenutku imam 199 (nečega) u onom zelenom sa strane, , u drugom 215, a posle toga 175?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.03.2013, 14:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Nije mi jasna tabela u kojoj su na spisku žene kojih odavno bna RR nema kao npr Eugenija, Guppy, Verus, i još neke user posted image

Pojedinci, upotreba portala (ukupna lista)
1. eugenija 364
2. Honey 346
3. guppy RR 294
4. Markovicka 273
5. Verus 252
78. Modessty 43

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.03.2013, 14:46

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ni meni nista oko bodovanja nije bas najjasnije.. ali dobro.

clock-img

11.03.2013, 14:47

clock-img

Bafi

pencil-img

6

Super je nagradna igra!!!! user posted image

clock-img

11.03.2013, 14:50

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa na teme svuh clanova se odgovara i one na to dobijaju poene
e sad pogledajte ko je otvorio te teme i sve ce vam biti jasno user posted image
znaci ako otvorite temu ( KOJA NIJE DUPLA ) i na nju se odgovara na svaki odgovor i vi dobijate poene

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2013, 14:52

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image Znači s obzirom na to da je Guppy otvorila milion tema, biće ukupni pobednik! user posted image user posted image user posted image Dobar vic!

clock-img

11.03.2013, 14:55

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

A ko ce meni da objasni ovo:

1. eugenija 364
2. Honey 347
3. guppy RR 294
4. Markovicka 273
5. Verus 252

a onda moji bodovi..
5. Shishica 546

I kako onda ja nisam na prvom mestu tu?

user posted image

clock-img

clock-img

nata11

pencil-img

9224

IZVORNA PORUKA: Dana 72

Modessty, ovo se zove takmicenje i najbrzi pobedjujeuser posted image Ali slazem se s tobom da bi ovakvo druzenje trebalo da traje i posle "takmicenja" Bilo bi lepo. Ovo je sad zaist "dobar tempo" O.K "sve za pobedu nase RR.

Ma kakav dobar tempo? Ovo je ludnica user posted image Kad bi se ovoliko pisalo svaki dan morala bi da dam otkaz da sve stignem da procitam user posted image

clock-img

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: liliana

E, sad neka me neko prosvetli: Kako , u jednom trenutku imam 199 (nečega) u onom zelenom sa strane, , u drugom 215, a posle toga 175?

"Ajde4, opet da pitam-valjda me neko prosvetli!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.03.2013, 14:56

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Mod to sam i ja prokontala jutros...pa tako samo skupljam drvca kad nalete prilikom citanja...ja sam mislila da se misli na teme koje su otvorene za vrijeme takmicenja i da se dobijaju bodovi za komentarisanje nove teme....za ove stare teme nema smisla stvarno :)))

clock-img

11.03.2013, 14:57

clock-img

nata11

pencil-img

9224

IZVORNA PORUKA: Shishica

A ko ce meni da objasni ovo:

1. eugenija 364
2. Honey 347
3. guppy RR 294
4. Markovicka 273
5. Verus 252

a onda moji bodovi..
5. Shishica 546

I kako onda ja nisam na prvom mestu tu?

user posted image

Cekaj ako je Guppy -RR onda ona nema prava na nagradnu igru? Jel tako?

clock-img

11.03.2013, 15:01

clock-img

pandina

pencil-img

2039

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa na teme svuh clanova se odgovara i one na to dobijaju poene
e sad pogledajte ko je otvorio te teme i sve ce vam biti jasno user posted image
znaci ako otvorite temu ( KOJA NIJE DUPLA ) i na nju se odgovara na svaki odgovor i vi dobijate poene

Sta da izmislim kad sve smislene, korisne i razumne teme vec postoje? Jedino da tresnem nesto bla-bla-truc da popunim prostor.

clock-img

11.03.2013, 15:03

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Sorry, dupli post. BAs sam se sad iznervirala.

< Poruku je uredio pandina -- 11.3.2013 15:04:29 >

clock-img

11.03.2013, 15:05

clock-img

Dana 72

pencil-img

130

Bravo moja Banjalucanko i ja sam tako mislila da to SVE vazi od danas al dobro. Nego mozda sve ovo posluzi u neke "druge svrhe" npr. cija RR pobedi tu je definitivno najveca stopa nezaposlenosti , pa mozda posle ovoga "nikne neko zlatno radno maseto" ZA POBEDNIKEuser posted image

clock-img

11.03.2013, 15:07

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

koje ludilooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.03.2013, 15:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

"Ajde4, opet da pitam-valjda me neko prosvetli!!!

Moguće ako si išla na back, idi na refresh i videćeš pravo stanje bodova.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.03.2013, 15:12

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

eugenija, guppy, verus... vise ne dolaze na forum, da li one osvajaju nagradu ili se nagrada dajem sledecem clanu sa najvise bodovauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.03.2013, 15:13

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Sad sam usla na rr i moram da primetim da je bas zivo danas.user posted image Treba nesto s vremena na vreme da nas malo prodrma i bocne.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...