cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2013.

clock-img

17.06.2013, 15:52

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

joj,i ja jedva cekam more..ko ce docekati kraj avgusta! jos po svemu sudeci cu imati bas na moru,a kao tampirala sam...a user posted image se menja,nikad nije dolazila pre 30og dana,a sad ko za inat stize na vreme...
a za put se ne brinem,krenucemo oko ponoci,spavace veci deo puta,nema joj drugeuser posted image

clock-img

17.06.2013, 22:57

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: ksena

greska - u oba smera je 24 e putarina.

Srce mi je stalo. I novčanik.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

18.06.2013, 07:36

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: nata11

Ih Torbice ti vec stigla user posted image kako brzo vreme prodje.

Niko mi ne odgovori na pitanje kakav jogurt kupujete u GR? Sta pise na njemu?

Probaj ovo
Nije jogurt, ali je po meni jos bolje od naseg jogurta

SLIKA

< Poruku je uredio nela79 RR -- 18.6.2013 14:21:11 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

18.06.2013, 07:54

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Gagana, zanemari onaj komentar tamo na fejsu user posted image

Sad an nekoj od prethodnih strana pročitah da je Aliki peščana plaža, pobrkala sam je sa jednom kamenom hahah

Na Tasosu smo mi najviše bili na Paradise beach. A ubite me ako znam u kom mestu sam bila user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

18.06.2013, 08:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: New Mom

Srce mi je stalo. I novčanik.user posted image

user posted image

pa s obzirom da je to samo 200 km puta, i 12 e je previse. za 600 km puta od soluna do beograda se daje 11 evra.

clock-img

18.06.2013, 08:48

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image

Kroz hrvatsku (znači nekih 250 km max) mi plaćamo putarinu oko 20€ U JEDNOM PRAVCU!

clock-img

18.06.2013, 10:33

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Nisam nasla odgovarajucu temu pa cu da pitam ovde user posted image Krajem jula bi posla sa bebom od 7-8 mes autobusom 12 sati voznje. Krece se iz PG oko 22 i oko 10 je u Su. Putovala sam vozom puno puta,avion je poslednja solucija( jednom sam isla avionom, jer nisam znala kako je, sad kad znam nesto mi ne prija voznja pogotovo ne sama sa detetom) Dali bi mogla ja poneti AS u autobus???Da se ne lomimo na jednom sedistu.

clock-img

18.06.2013, 10:58

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Tijatija mislim da moze stim da ces platiti jos jednu kartu ako bude guzve da bi imala slobodno sediste. Znam kada se vracam busom iz Beca uvek ima neko sa malom bebom i ljudi plate mesto ako je guzva da bi mogli da se raskomote.

clock-img

18.06.2013, 11:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image

Kroz hrvatsku (znači nekih 250 km max) mi plaćamo putarinu oko 20€ U JEDNOM PRAVCU!

strasno! mislim, sta dobijamo za te pare?

clock-img

18.06.2013, 11:55

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Tijatija, obavezno dva sedista kao sto Nata rece. Ja sam putovala NS-Budva sa bebcem od 4 meseca, 14 sati. Krenuo je bus u 20h a stigao u 10h, beba spavala najnormalnije, dva sedista! U medjuvremenu sikila dva puta i nastavljala da spava. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

18.06.2013, 12:17

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

obavezno nosi AS,postoji pojas na tim sedistima!

clock-img

18.06.2013, 12:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image

strasno! mislim, sta dobijamo za te pare?

Piš pauze. U Hrvatskoj stajemo samo da se olakšamo. Čim pređemo granicu stajem na prvu pumpu u Srbiji na kafu user posted image

clock-img

18.06.2013, 13:10

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja sam bespotrebno vukla AS. Pa ga nisam mogla uglaviti, tj fiksirati kao u kolima sto se moze. Kako se bus cimne, tako i AS seta.Ne kazem da je nemoguce, ali meni je bilo lakse da bebac normalno spava bez AS. Jos je to i veca beba. U krajnjem slucaju, mozes poneti, pa ako ti ne bude trebalo stavices ga dole u prtljag. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

18.06.2013, 13:58

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Devojke, dajte predlog, u čemu da držim bebu na plaži koja ne može još da sedi, a da nisu kolica?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

18.06.2013, 14:20

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Bazencic na naduvavanje sa jastukom, mi smo tako. user posted image A okolo igrackice user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

18.06.2013, 14:25

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

A na kakav jastuk misliš?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

18.06.2013, 14:25

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Ja sam Vanji nosila AS, tj jaje

clock-img

18.06.2013, 14:31

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Snelle pa stavi je na peškir na ležaljci ili na samom pesku. Ni ja ne znam o kakvom jastuku je reč user posted image

clock-img

18.06.2013, 15:43

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: Snelle

Devojke, dajte predlog, u čemu da držim bebu na plaži koja ne može još da sedi, a da nisu kolica?

Mi kad idemo, ja obavezno nosim mali bazencic i u njega ga stavim, naravno potrpam peskire i igrackice i uzivancija.
A sto se tice AS ja mogu samo da ponesem redovno sediste ( ne jaje) mada mi ono izgleda ogromno sa svom plastikom dole. Raspitala sma se placa se samo pola karte.

clock-img

18.06.2013, 16:37

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jastuk isto na naduvavanje iz plaznog programa, mi imamo nekoliko. Ne naduvamo do kraja, preko njega peskirce da se ne znoji i super!
Tijatija, bitno je da imate dva sedista! To ti je najvaznije.

Patrijarh Pavle

clock-img

20.06.2013, 21:55

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

u velikoj dilemi sam,da li da menjamo Olimpik Beach za Leptokariju,kakva su vam iskustva? Prijatelji idu u isto vreme,pa da idemo zajedno... gledali smo OVU vilu

clock-img

20.06.2013, 22:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Von, ja nisam bila ni u jednom ni u drugom mestu, ne znam šta bih ti rekla..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.06.2013, 22:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image po forumima citam,svi vise hvale Leptokariju...a za vilu u Olimpiku smo dobili preporuku,a isto kosta kao i ova u Leptokarijiuser posted image

clock-img

20.06.2013, 22:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Pa pazi, ako vam je bolje da idete sa društvom što da ne, ne može tu biti ne znam kakva razlika. Meni je sve to slično, a čini mi se da je Bea nešto u lošem kontekstu napisala o Olimpik B.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.06.2013, 22:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

pa da,sve je to isto,30km razlike,a makar ce moci mame i tate odvojeno da se kupajuuser posted image ..neko ce uvek biti na plazi sa decomuser posted image