Drustvooo
Pozdrav sa suncanog Tasosa!
Obecala sam izvestaj cim stignem, ali je internet bio jako los, sad su ga sredili pa se javljam.
Tasos je prelep, Pekari (plaza na kojoj smo mi smesteni) je super, mirno je i slatko,samo par taverni uz obalu, jedna prodavnica sa picem i suvenirima i to je sve. Ko zeli zivot i buku na 15 min pesaka je Potos a na 30-40 je Limenarija.
Plaza ispred je fina, pescano-sljunkovita, u vodi ima stena, mada ima i jedan deo plaza koji je bez stena. More je mirno i lepo.
Potos pored ima bas lepu plazu, pescana je, ali je za moj ukus malo previse nacickanih suncobrana na njoj, i malo glasnija muzika nego sto volim. Gradic je jako ziv uvece, klasicno grcko letovaliste, ali lepo.
Limenarija sa druge strane je preeeleeepa. Mirna i ljupka ali je plaza....onako.
Neko se raspitaivao za smestaj u kome smo. Mogu da kazem da nismo u Grckoj imali bolji smestaj. Vila je na samoj plazi, pogled sa terase je fenomenalan, svaki dan se cisti, imamo internet koji je u pocetku bio jao slab, sad je vec bolje.Studio je bas prostran, kuhinjica mala ali prakticna (jedina zamerka je sto nemamo lonce za kafu) Lezaljke ispred vile su besplatne.
Prekjuce smo bili na Aliki plazi koja je na nekih 20ak km odavde, bilo je malo guzve jer je vikend ali je plaza divan, tirkizna sa toplim morem i dugim plicakom.
Juce smo bili u karantinu jer mi se dete razbolelo :( a ni muz nije bolji, ali su od jutros vec bolje
Toliko od mene, pozdravčić