Ja imam svoje viđenje fraze "ljubav za jednu noć" . Ja u toj frazi ostavljam reč ljubav , a odbacujem ono "za jednu noć" , jer te neke "veze bez obaveza" koje sam imala nisu nikad bile za jednu noć , već se samo surovo smestile u tu frazu . A reč ljubav ? Iskreno , uvek sam te momke na neki poseban način "volela" . Ne mogu sada opisati tu ljubav , nije bila onako snažna , velika i jaka , ali se mogla nazvati ljubavlju . Maaaalom , majušnom . Te ljubavi su mogle , možda , izrasti u naaajveće ljubavi na svetu , ali im jednostavno nismo dali vremena . Iako čudno zvuči - osećala sam se voljenom , zaista . Posebnom , ako ništa drugo . Jer , da to nije bila ljubav , ja se tih momaka više ne bih ni sećala , ne bi mi bilo drago kada čujem nešto lepo o njihovim životima i ne bi njih radovali moji uspesi . Ne bih bez griže savesti pričala o njima , bez stida ... E sad , razlika između "veze" i takve "šeme" je , bar u mom slučaju , jednostavno u nekim okolnostima pod kojim se zbližavanje desilo . Recimo - oporavljam se nakon teškog raskida , pa nisam spremna da se predam srcem u potpunosti , ili , recimo , momak koji je "šema" odlazi negde (u mom slučaju na brod) za 15ak dana , a ja u toj situaciji nisam voljna da ga "čekam" 8 meseci ... Ili , jednostavno , bilo je i toga da se samo želim opustiti , smejati se sa nekim , pevati , deliti radost ... LJUBAV za jednu noć u mom slučaju ne uključuje i ne aludira isključivo na sexualnom zadovoljstvu , već baš na tu čudnu , kratkotrajnu LJUBAV .