cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šeme za heklanje i pletenje

clock-img

17.03.2012, 20:35

clock-img

Anoniman

Poslacu vam na mail kad dodjem kuci. Posaljite mi vas mail na pp

clock-img

28.10.2014, 16:04

clock-img

Lulence

pencil-img

12

Draga Anonimna mozes li mi dati,u sto to lose zvuci,bolje pokloniti,pozajmiti semu za cizmice bele nalaze se na 3-oj stranici ove teme,treba nam nesto za hladne dane pa slucajno nadjoh,divne su. Hvalauser posted image

clock-img

10.03.2015, 16:37

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Lepo je to i korisno meni je zao sto ja nemam strjenja za te stvari

clock-img

10.03.2015, 17:40

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ja sam imala strpljenja i volela sam to da radim ali sada nemam vremena....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

14.03.2015, 22:49

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Da li neko zna gde mogu da nabavim narodnu nisnju (sumadijsku)za decu?
Ono sto sam izguglala je strasno skupo,150e,kosulja,jelek,suknja,kecelja,carape i opancici

clock-img

08.07.2015, 10:54

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Nekad sam obozavala da heklam i pletem.Imam toliko mustri,goblena,stoljnaja a nista ne koristim.Sve je negde ispod kreveta.Heklanje mi tako smirivalo zivce,mora da se broji red ,koliko stubica,koliko nameta tako da se zaboravi na tren na realni zivot.Preporucila bih svima za opustanje.

clock-img

13.07.2015, 10:30

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Znam i ja da postoje,gledala sam na tv kako se heklaju.

clock-img

24.04.2016, 14:55

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

EEEE,ne slažem se,mene zanima.U slobodno vreme volim da heklam,to me smiruje i inspiriše,doduše to sam ranije radila mnogu duže i češće.Priznajem sad malo ređe ali me svavako zanima.Volim da vidim dobru šemu za stoljnjak iako oh imam sigurno preko 10 ali sad koristim neke druge,što ne znači da neću se opet vratiti na one sa ogromnim ružama.Za sve one koji neznaju znajte da to iziskuje mnogo,mnogo vremena,boda,mrtvog boda i navijutaka.Rezultat je uživanje u pogledu i posel 100 godina a možda i duže,

clock-img

24.04.2016, 14:58

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Jeste to je baš skupo o to mnogo.U privatnoj režiji moze da se nađe.Ja u mom okruženju znam ko ima.Raspitajte se kod nekoga ko igra folklor ili je usko povezan sa tim.Uz malo truda doći će te do željenog komada.

clock-img

26.10.2016, 13:18

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ako neko ima semu za heklanje "nakurnjaka" nek mi javi. To je ono, sto ide na musku pisu da ne ozebe user posted image
Moram jedan da odradim mm.

clock-img

26.10.2016, 13:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

joj misu sta je to user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

26.10.2016, 13:43

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: isidora88

joj misu sta je to user posted image

To je ovo A i Memedovic je radio emisiju sa tom temom user posted image

clock-img

26.10.2016, 13:44

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Jel vunica mora biti pamucna ? Da se ne ojede ?user posted image

clock-img

26.10.2016, 13:48

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ih vunica najmanji problem user posted image Ni sema nije tako problematicna, cak i da je ne nadjem, mogu sama da isprobam nesto. Ali kad mu kazem da mora da izmeri gospodina, a ne kazem mu zasto, to ce da bude sou. Ne do mi Bog da krenem prema gospodinu sa metrom, pomislice da je za neku rr statistiku.
Vidis sad, za vunicu, mozda da probam sa onom plisanom, ona je prilicno nezna, mada ako bi imalo postavu, onda ne bi grejalo kao da nema. Ma, kako one dede sto cuvaju ovce na planini ne kukaju sto ih vuna malo golica user posted image