cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ugaone garniture

clock-img

30.03.2019, 22:26

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana user posted image

clock-img

30.03.2019, 22:48

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super zene, dajte slike kad stigne. Meni se svidja namestaj koji nije standardnih boja, nasa ugaona je narandzasta 😁 ali ona zagasita, cigla boja. I uskoro planiramo da je menjamo i sigurno ce opet biti ili ta, ili tako neka neobicna boja.

,,Carpe diem"

clock-img

31.03.2019, 10:50

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Simpo je odlicna, ali vreme je da se malo ponovimo

clock-img

31.03.2019, 11:53

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Super zene, dajte slike kad stigne. Meni se svidja namestaj koji nije standardnih boja, nasa ugaona je narandzasta 😁 ali ona zagasita, cigla boja. I uskoro planiramo da je menjamo i sigurno ce opet biti ili ta, ili tako neka neobicna boja.

Tirkizna mozda user posted image user posted image

clock-img

31.03.2019, 11:54

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: veselica RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Tirkizna mozda user posted image user posted image

Haha, sigurno ce biti jedna od opciha user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

31.03.2019, 11:57

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Maraj vec kupila user posted image

clock-img

04.04.2019, 17:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Stigla garnitura user posted image boja je baš moćna! Skroz je osvežila sobu. Stavljam sličicu kad stigne i tepih user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.04.2019, 17:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Evo mm je ponovo skroz rasklopio da usisa i nju i pod i da prebrišemo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.04.2019, 17:32

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana cekamo slicice user posted image user posted image

clock-img

04.04.2019, 20:06

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Joj ana ala nas drzis u neizvesnosti user posted image
Ma batali tepih. Daj da vidim kako ce moj krevet da izgleda user posted image salim se, al ja ne mogu da iscekam ni nama da stigne krevet u toj plavicastoj bojiuser posted image

clock-img

04.04.2019, 20:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Maraj, bzvz je sa ovim tepihom, mnogo je mali user posted image

Fotkala sam malopre mami da pokažem ali drugačija je boja na fotki, više je plava dok uživo ima baš tirkizni ton.

clock-img

04.04.2019, 20:29

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Pa daj Anci, daj da vidimo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

04.04.2019, 20:45

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Maraj, bzvz je sa ovim tepihom, mnogo je mali user posted image

Sad moras novi user posted image user posted image

clock-img

04.04.2019, 21:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mora Vesi user posted image i mora novi stoćič definitvno user posted image mm samo koluta očima user posted image

clock-img

04.04.2019, 21:06

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hahah verujem user posted image user posted image

clock-img

04.04.2019, 21:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Anaaaaa 😊
Kad vidim sa strane da si pisala u ovoj temi sve cekam da je slika 😊

,,Carpe diem"

clock-img

04.04.2019, 21:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Hahaha user posted image

clock-img

04.04.2019, 23:54

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Dok ne kupi sve sto sada zamislila,Ana slike ne stavlja user posted image user posted image

clock-img

05.04.2019, 08:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

E evo pokušavam da napravim neku fotku ali iz nekog razloga na mom telefonu je potpuno plava, kao da nema zelenu boju user posted image

clock-img

05.04.2019, 08:38

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Joj i ja uleteh u ovu temu user posted image
Mislila sam da si stavila slikuuser posted image

clock-img

05.04.2019, 09:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

E evo pokušavam da napravim neku fotku ali iz nekog razloga na mom telefonu je potpuno plava, kao da nema zelenu boju user posted image

Nista Anci, cekacemo da kupiš novu telefon 😁

clock-img

05.04.2019, 09:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

E Anci vidis kako Bubi pametno zbori.Ajde trkni caskom po novi

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.04.2019, 09:17

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: bubulence

Nista Anci, cekacemo da kupiš novu telefon 😁

Haha user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

05.04.2019, 09:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Bubi, juče me mm pita da li hoću neki novi SAmsung, rekoh ma nije mi hitno user posted image izgleda da ipak jeste user posted image

clock-img

05.04.2019, 09:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Evo sličica od sinoć ali to nije ta boja. Ne mogu da vam opišem koja je razlika u boji na slici i uživo. Na slici je potpuno plava (barem na mom monitoru) uživo je baš tirkizna, zelenija. Probaću sa fotoaparatom.

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 5.4.2019 9:46:06 >