cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ugaone garniture

clock-img

26.02.2019, 16:46

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Evo i moja.nasla sam sliku,kad je bila nova..user posted image

clock-img

26.02.2019, 16:49

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Bas je lepa,nije mnogo jaka nijansa ljubicaste.Koji je to materijal,deluje kao da se sija.

clock-img

26.02.2019, 16:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Može Nato user posted image

Nije boja baš plava, ima tu neku zelenu notu, baš kakav nam je centralni zid u dnevnoj samo što je on puno tamniji. Ja nemam dilemu da li će se uklopiti jer znam da hoće, uz zidove ide sjajno, uz komodu, tepih (mada ćemo i njega menjati). Ali velika je pa ne mogu da zamislim kako će zaista izgledati.

Mada gledam u salonu juče, stoji izložena jedna roze garnitura, svi se za nju zakačili. Kaže prodavačica, dok je nisu stavili tu niko nije uzimao roze materijal a sada skoro svi traže baš tu boju. I meni bi bilo lakše da je bila izložena u tirkiznoj boji, ovako mi je teško da zamislim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.02.2019, 16:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Von ubedicemo je user posted image user posted image

Hahahaha user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.02.2019, 16:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Von, lepo izgleda. Ja ne volim ljubičastu boju (ni roze, pink) ali lepo izgleda.

clock-img

26.02.2019, 16:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ne razumem se u materijale,ali se ne tegli, cvrst je.Mozda na slici deluje da se sija. 

clock-img

26.02.2019, 17:02

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Bas lepa ljubicasta boja!
Super je.

clock-img

26.02.2019, 18:30

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ne razumem se u materijale,ali se ne tegli, cvrst je.Mozda na slici deluje da se sija. 

Cim sam videla sliku,delovalo kao da se sija.

clock-img

26.02.2019, 19:15

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ana, koje su dimenzije garniture? I koliko parica ako nije tajna?
Btw, glasam za tirkiznnu 😉
Nasa je narandzasta i super nam ide uz taman namestaj

clock-img

26.02.2019, 19:16

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mili svi su za boje user posted image

clock-img

26.02.2019, 19:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ana, koje su dimenzije garniture? I koliko parica ako nije tajna?
Btw, glasam za tirkiznnu 😉
Nasa je narandzasta i super nam ide uz taman namestaj

Mili, dimenzije su 300_x_220 i plus tabure 80_x_80. Do kraja meseca daju 15% popusta tako da nas je izašla 95700. Sa jeftinijim materijalom je 88900. Dostava je 3000 (što me jako nervira). Ali popust važi samo za keš.

Sve mi se čini da će biti tirkizna. Evo gledam u materijal i uopšte nije napadna boja, pogotovo uveče (nama su upaljene samo lampe) i deluje skroz tamno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 26.2.2019 19:33:07 >

clock-img

26.02.2019, 19:31

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana user posted image user posted image A i pisala si da ce ti se slagati,imas detalje u sobi u toj boji.

clock-img

26.02.2019, 19:33

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mislim da ce mm da me stavi u top kad mu budem rekla ali ko ga sisa 😂 Meni se Feydom jako dopada, nadam se popustu i kad mi budemo kupovali 😉

clock-img

26.02.2019, 19:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Vesi, imam ceo zid u toj boji user posted image

clock-img

26.02.2019, 19:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mislim da ce mm da me stavi u top kad mu budem rekla ali ko ga sisa 😂 Meni se Feydom jako dopada, nadam se popustu i kad mi budemo kupovali 😉

Mili, ja poslednjih 10 godina maštam o feydomu user posted image nije bilo planirano ali eto odlučismo se za njih na kraju. Sačekajte sajam, tada daju 20% popusta.

E da, ova garnitura nema sanduk za posteljinu ispod, što je meni bilo bitno, jer te sa sandukom dosta brže propadnu.

clock-img

26.02.2019, 19:35

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Vesi, imam ceo zid u toj boji user posted image

Eto user posted image
Mili,prvo pokazi sliku pa tek kazi cenu user posted image

clock-img

26.02.2019, 19:55

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mili,prvo pokazi sliku pa tek kazi cenu user posted image

Dzabe, vesi, mm-u je skupo sve sto nije elektronika 😂 al je dobar, odgundja i ne mesa se vise. Ko sto se ni ja njemu ne mesam u cenu elektronskih uredjaja koje kupuje 😁

clock-img

27.02.2019, 10:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mm je gori od mene user posted image mislim da nije ni spavao user posted image samo premerava i gleda boje user posted image

Da probam da dočaram boje. Ovakvu smo poručili, kao što je fotelja

user posted image

A otprilike ovako izgleda ta tirkizna

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 27.2.2019 10:19:33 >

clock-img

27.02.2019, 10:11

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Ni mog ne interesuje, mada bi gunjao da je neudobna.

clock-img

27.02.2019, 10:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Moj voli, uvek zajedno kupujemo stvari za kuću.

clock-img

27.02.2019, 10:26

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Na sajtu deluje mnogo svetlije.

clock-img

27.02.2019, 10:27

clock-img

mirana1

pencil-img

607

To je bas lepo. Bravo za muza.

clock-img

27.02.2019, 10:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Na sajtu deluje mnogo svetlije.

Ma da, na sajtu su boje dosta svetlije.

clock-img

27.02.2019, 12:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Uh,tirkizna je mocnija!

clock-img

27.02.2019, 12:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Da, izgleda efektno user posted image idemo večeras do salona da još jednom pogledamo boje i da def odlučimo.